Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 362
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • На ръба..
И за да не съм само консуматор споделям нещо, от което съм доволна. Ползвам го 2-ри месец вече - Маслото на икаров за нокти.

http://static1.framar.bg/product/icarov-nokti.jpg

Аз пък колкото и да се мажа с него, така и не видях някакъв резултат..... Naughty Sad

Нужно е да се ползва по - продължителен период от време.

# 406
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За под 10 лева крем за смесена кожа -
Балансиращия крем на Микса

# 407
  • На ръба..
Peace С нормална кожа съм и си взех втора опаковка.

# 408
  • Somewhere far away
я докато сме на темата за нокти да попитам нещо.
Купих си преди време олиото/маслото на Алверде.  Въпроса ми е как точно се използва?
Аз го ползвам преди лакиране. мажа на ноктите, масажирам малко и изчаквам да  попие. след това основа и лак. И се питам дали не трябва по -често да го ползвам?  Вие всеки ден ли го ползвате това на Икаров?  newsm78

# 409
  • На ръба..
 Deathcrush аз го ползвам всеки ден -  един път сутрин и един път преди лягане.

# 410
  • Somewhere far away
а имаш ли лак на ноктите през това време?

# 411
  • На ръба..
а имаш ли лак на ноктите през това време?

Да, гелиш.

# 412
Моля дайте  отзиви за :

Създавайки оптичен ефект, кремът за лице успява за 5 секунди да намали и коригира неравномерния тен, бръчките, разширените пори, несъвършенствата по кожата.Garnier 5 Sec Perfect Blur крем основа лице 30мл

# 413
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моля дайте  отзиви за :

Създавайки оптичен ефект, кремът за лице успява за 5 секунди да намали и коригира неравномерния тен, бръчките, разширените пори, несъвършенствата по кожата.Garnier 5 Sec Perfect Blur крем основа лице 30мл

Аз го ползвам.Единствено става за матиране и леко прикриване на порите.Несъвършенства и тен не коригира по никакъв начин  Peace

Мнението ми за сухия крем на Гарние:
http://beautifullsin.blogspot.com/2014/03/garnier-neo.html

# 414
  • Бургас
Балсамът за устни на Хималая
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/03/himalaya.html

# 415
  • Стара Загора
Аз си взех балсама на Хималая с какаоово масло, но е ужасен - толкова е твърд, че не може да се нанесе на устните. Само ароматът му ми харесва. В едно видео на една влогърка тя май казваше, че останалите балсами не са като този с какаовото масло.

# 416
Аз си взех балсама на Хималая с какаоово масло, но е ужасен - толкова е твърд, че не може да се нанесе на устните. Само ароматът му ми харесва. В едно видео на една влогърка тя май казваше, че останалите балсами не са като този с какаовото масло.

Kaкаовото масло се топи от топлината, за лятото ще ти е перфектен.

# 417
  • Стара Загора
И аз си мисля, че лятото ще е годен за употреба  Simple Smile

# 418
  • София
Маслото  за нокти на Икаров го нанасям на почистени от лак нокти. Най-добре е след душ, защото ноктите по-добре поемат от маслото. Когато имам възможност и по два часа маслото престоява на ноктите и след това леко избърсвам със салфетка. При мен има резултат!

# 419
Рициново масло

Общи условия

Активация на акаунт