ИСТАНБУЛ и лалетата [тема 29]

• 59 443
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Чефи-то, близо ли е спирката на автобусите от автогарата? Лесно ли да се оправя? От къде бих могла да си купя Истанбулкарт и да я заредя? За метрото си мислех, че трябва да слеза в метростанцията и там да си закупя Истанбулкарт. За автобусите от автогарата трябва да гледам след номера да има буква "О", нали?
За шатъла попитах фирмата, но ми обясниха, че трябва да имам резервация за хотел, за да ползвам шатъла. В случая аз се връщам вечерта и явно не мога да го ползвам. Gospojata, благодаря за съвета да заверя билета при пристигането. От фирмата същото ми го казаха. Ще го изпълня.
От колко часа започват да движат автобусите и метрото?

# 571
  • Бургас / UK
Габи,спирката е в самата автогара и ДА трябва да пише О,мисля че този беше 93 О.Има малки магазинчета,където продават карти ,само питаш ИСТАНБУЛКАРТ и даваш парите.Приготви си няква сума,която да дадеш,примерно 20-30 лири.Самата карта е 5-6 лири за останалото ще ти заредят картата.

# 572
Обръщали ли сте внимание дали има намаление за деца до 14г. на входните такси някъде?

# 573
Инересувала съм се за намаления ,но по основните забележителности не съм открила.

# 574
Мисля, че 20-30 лири ще са й много, тя ще бъде само един ден там. После сигурно ще си върне и картата.

Има намаление само за турски деца  Simple Smile.

# 575
  • София
Имам един последен въпрос  Mr. Green  Blush

Някой знае ли адреса от кафенето от филма Езел , там където Езел предложи брак на Ейшан ?

Дори въпроса ми е насочен по скоро към Редеми , четох в темата че тя знае  Whistling

Ще пътувам на 28 март и ще се върна на 02.04 - обещавам ви снимки и разказче от моите впечатления  Heart Eyes .

# 576
koricimu, мисля, че преди няколко страници се коментираше това кафе...

# 577
  • София
Сега ще се върна да прочета , но аз май намерих някаква точка която е близо до него

Kariye Müzesi, Eyüp, İstanbul, Türkiye

# 578
Сега ще се върна да прочета , но аз май намерих някаква точка която е близо до него

Kariye Müzesi, Eyüp, İstanbul, Türkiye
Да, със сигурност момичетата обсъждаха, че е в Еюп, близо до Карие.

# 579
Здравейте, искам да ви попитам от къде да си закупим баклави и други типично турски десерти - от Истанбул или от Одрин. Къде ценово е по изгодно.

# 580
  • София
Намерих обясненията на 18 страница на темата  Hug
Дано да имам време да отида и до там  Crazy .

# 581
Здравейте, искам да ви попитам от къде да си закупим баклави и други типично турски десерти - от Истанбул или от Одрин. Къде ценово е по изгодно.

Ценово в Одрин.  Laughing

# 582

Одрин ( баклавата-8 до10 лири/кг през септ.2013)

# 583
Намерих обясненията на 18 страница на темата  Hug
Дано да имам време да отида и до там  Crazy .

Може вече и да си го намерила:
http://mollaaski.com/

# 584

Миналата година имаше и във free shop-а на границата. Цената й беше 25 лири/кг.

Общи условия

Активация на акаунт