Отговори
# 525
Аз днес бях при доки и го попитах за моите супер странни усещания като еднократно между опарване - ощипване отвътре в корема и той ми каза, че това било хълцане... Ама как ще е хълцане, като се случва по веднъж, два пъти дневно и е еднократно усещане... newsm78
Никоя ли от вас не го е усещала това чудо???

Ротока, съчувствам ти искрено, стискай зъбки, бъди смела и си почивай максимално  Hug

# 526
-Честит празник момичета
-виртуална почерпка,имам имен ден Grinning
На всички усмихнат ден изпълнен с много приятни емоции

# 527
Гаги, не съм имала такива усещания newsm78 но щом лекарят ти е спокоен, може би наистина не е нещо притеснително.
Иначе и не различавам хълцане  Simple Smile

Ние днес ще ходим да донапазаруваме някакви неща за сватбата  bowuu

Лек ден   bouquet и честит празник   bouquet
Честит имен ден, Ротока     bouquet

# 528
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 529
Честит празник момичета !    bouquet
Gaggi Врагалева е във Фемина и аз лично съм доволна от нея.Обяснява подробно и си личи ,че си харесва работата.
Bellisima82 и аз едва намествам часовете да си пия хаповете  Whistling понякога се обърквам и какво съм пила  hahaha .Мисля обаче постепенно да ги намаля за да видя дали всичко се е успокоило  Thinking .Вчера премахнах единя Верипамил .
Ротока сигурна съм че всичко  ще е наред и скоро ще почиваш вкъщи  Hug

Родилните контракции не могат да се сбъркат според мен ,първо обхващат кръста и  корема и второ имат определен ритам постепенно се усилва и намалява .Аз лично съм с повече подготвителни ,което също не е ок и за това вземам хапчета .
Хълцането с първата бременност усещах и е много забавно  hahaha .Точно като хълцане на голям човек си е. Сега съм засичала 1 хълцане.
И да се оплача въобще не мога да спя  Rolling Eyes ,тази нощ  станах 6 пъти до тоалетна  Shocked и накрая за капак ужасна крампа в 6 ч.  Rolling Eyes
Отивам да правя закуска .

# 530
По колко контракции имате на ден , момичета?

# 531
Преди да ми изпишат лекарсвтата стигах до 7 -8 на ден .  Rolling Eyes
Сега максимум 2-3 .

# 532
  • в Кошера
Честит празник, момичета!
Бъдете най-щастливите, обичани и обгрижвани жени и майки!

Контракциите при мен не са всеки ден. Даже като се замисля май от няколко дни не съм имала (или не са били осезаеми). Иначе е имало случаи, най-вече вечер преди сън, когато имам доста стягания.  Rolling Eyes

# 533
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ И МАМИ!ПОЖЕЛАНИЯТА СИ ГИ ЗНАЕМ-ЗДРАВИ, ХУБАВИ БЕБЧЕТА ПРЕЗ ЮНИ!  Mr. Green

Вещице, сега ми стан ясно  Heart Eyes
Ротока, честит имен ден! Честито и на всички други именнички!

И аз пия Магнезий и Желязо. Да си призная доскоро ги пиех веднага след храна и двете хапчета. Явно нищо не съм направила....Но Магнезия ми повлия, защото контракциите изчезнаха, е сега от време на време пак имам, но не е както беше. Тук прочетох, че трябва да ги пия поне с 1ч разлика двете лекарства. Д-ра ми беше дал в началото калций и желязо /ей така профилактично, без изследвания; тук така правят/ и ми каза да ги пия отделно, но за магнезия не знаех. Аз пък започнах желязото едва, когато ми излязоха резултатите от кръвта и ми беше ниско  Crossing Arms

# 534
Честит празник момичета !    bouquet
Bellisima82 и аз едва намествам часовете да си пия хаповете  Whistling понякога се обърквам и какво съм пила  hahaha .Мисля обаче постепенно да ги намаля за да видя дали всичко се е успокоило  Thinking .Вчера премахнах единя Верипамил .
И да се оплача въобще не мога да спя  Rolling Eyes ,тази нощ  станах 6 пъти до тоалетна  Shocked и накрая за капак ужасна крампа в 6 ч.  Rolling Eyes

Аз спрях всички хапове и вчера бях със зверски контракции и май ще ги почвам пак. Вече искам да е юни  Crazy А за неспането те разбирам чудесно. Аз съм се овампирила от около месец. До два няма заспиване, после почва будене за wc  #Crazy

Честит празник на всички празнуващи - кой 8 март, кой имен ден   bouquet

# 535
Хълцането си е хълцане - многократно е и няма как да се обърка. И с двете деца съм го усещала, дори ми беше малко досадничко  Crazy, защото мен по принцип ме дразни някой да хълца. Едвам чаках да спрат, хех. Дори и сега, когато някой от тях хълца, аз се крия някъде от звука, докато им мине, добре че е рядко.
Сега бебка още не съм я различила да хълца, по принцип и преди това усещане го имах по-късно.
Та - все едно вие си хълцате, но се усеща регулярно подскачане на корема, без звук  Simple Smile Няма как да се обърка.

Относно родилните контракции, наистина няма как да се объркат и те. Стягането на корема е само част от тях. Цялата долна линия на корема се схваща по много специфичен начин - от не така болезнен вначалото, до по-болезнен в следващите часове.
Друга характерна черта на родилните контракции е относителната регулярност. Може да започнат на 20 минути или друга честота, могат да спрат по определено време за няколко часа и после да се възобновят пак...
Но няма как да ги объркате. Започнат ли, ще разберете.

За количка - приятели ни предлагат Chicco Trio и при положение, че няма да даваме пари,май ще преглътна всички негативни отзиви по темите, гледам, че има и положителни такива. Вие имате ли наблюдения за модела?

# 536
Bellisima82 постепенно ли ги спря ?
Ние отиваме с дребсън на разходка до като не е заваляло .

# 537
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ, ДАМИ!

Бъдете здрави, обичани и обичащи! Да си дочакаме безпроблемно пухкавите вързопчета през юни! Heart Eyes
Честит Тодоровден, живи и здрави всички именици!
Роточе, весел двоен празник!

Така значи с хълцането....Явно не съм го усещала засега, щом е безпогрешно разпознаваемо.
При нас боледуването се закучи Confused Снощи се съкнах от кашлица /и сега пак де, макар малко по-малко/. Дъщето и тя, пак вдигна Т....изобщо...чудя се кво да правя като е събота ooooh!  Не ми се виси с часове в спешното да чакаме да ни удостоят с преглед, а се притеснявам така да продължава Rolling Eyes

# 538
  • София
Честит празник на всички!
katrin77 Моята лекарка ми каза, че трябва да имам 4 часа разлика между Магнерота и витамините... така че питай и ти дали трябва да спазваш това
Miss Blondy за теб за кашлицата повече чайчета с мед и лимон, друго за домашно лечение не се сещам  Confused .
ротока честит имен ден!

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 11:41 от мария87

# 539
Хълцането го усещам всеки ден-познавам го по ритмичността но движението. Grinning
Miss Blondy~Redhat упорит е бацила,ама не се предавайте Hug

Аз малко се разочаровах,бях готова и да ревна даже,не попаднах на добър дежурен лекар на визитация-отсече че няма да ме изпишат днес,а утре ConfusedА втори ден нито системи имам,таблетки пия магнерич и но-шпа,общо взето същото мога да правя и вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт