Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 21

• 49 536
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Извинявайте за глупавия въпрос, но каква е целта на биопсията в случая?
Явно в Надежда се прави често, каква е идеята?

Аз правих миналата седмица , цената е  165.00 лв. Успех !  Peace

# 631
Цената е 200лв ,и върви пакет с 3-та хормона.

# 632
  • Варна

В този ред на мисли, каква е цената на лекарството преди контролната биопсия? или са различни лекарствата и съответно цените им?  newsm78

# 633
Мисля,че хормоните са 2 и се пускат по преценка на доктора..Аз платих за биопсия 165лв,защото Перси реши,че няма нужда от хормони,но има вариант и да е 200лв ако се пускат  Peace

# 634
Лекарството за биопсиите(ако се наложи) съм чела,че има от порядъка на 50 лв  newsm78  
Аз съм правила РВМС само.
Ми за биопсията на мен не ми беше обяснено,просто си пуснах хормоните както следва,и док. Персенска не ми ги отрази  Laughing
с

# 635
Преди контролна биопсия платих общо 250лв за лекарство

# 636
Момичета да ви попитам - отивам на десети ден за преглед, за да стартираме ЗЕТ. Ако всичко е наред с лигавица и фоликул, колко дни след това се бие прегнил? И всъщност аз като имам бластоцистчета, трансферът ще бъде 5 дни след прегнила, нали така? Или нищо не съм разбрала от това, което ми обяснява д-р Райков Joy
Май ще отлагам ЗЕТ този месец, че направих една алергична реакция към антибиотик и пия противоалергично и изобщо няма да съм спокойна. Но в крайна сметка докторът ще си каже тежката дума Peace

# 637
Момичета, помагайте. Съвсем леко ми прицапа. Веднага направих тест за бременност, който имаше втора бледа черта. БТ ми е висока. С Шефкетова се разбрахме веднага да се обадя при пол. тест. И сега се чудя на спешния ли да звъня или на регистратурата

# 638
Привет, момичета,
чета ви редовно, макар да не ми остава много време за пиша.

Аз съм 9ти ден на стимулация - 8 дена с Фостимон и от вчера два дена на Менопур преди ИНСЕ.  Фоликулите са ми 12-14 мм. Оказаха се по-упорити Simple Smile Нормално ли е да има напрежение в яйчниците от инжекциите?

Утре пак съм на преглед при Стаменов вечерта и той очаква във вторник и сряда да правим инсе и съответно ре-инсе.

Ако някои има нужда от запис на час, да ми пише.

Успешно...

# 639
Аз съм правила,всичко на всичко 2 биопсии и не съм пускала хормони !Плащала съм 165лв.

# 640
Момичета, помагайте. Съвсем леко ми прицапа. Веднага направих тест за бременност, който имаше втора бледа черта. БТ ми е висока. С Шефкетова се разбрахме веднага да се обадя при пол. тест. И сега се чудя на спешния ли да звъня или на регистратурата
Звъниш на спешния или на Шефкетова..Дано всичко е наред  Hug

# 641
Здравейте,
 аз съм много щастлива , най-накрая от три отлагания, на 28.03 ще ми се направи Оперативната Хистероскопия. Току що ми се обадиха от " Надежда" . Обясниха ми в колко да съм там, какво да си взема, като направление от личната и кръвтата група. За другите изследвания като васерман, СПИН, Хепатит , в болницата като отида ще ми направят. Но забравих да попитам, трябва ли да си нося някакви принадлежности като чехли, пижама. Който е правил  скоро, би ли ми казал, какво е носел и как е минала цялата процедура/целото нещо/ при него. Благодаря Ви! Simple Smile

# 642
Маймунка, пусни и кръвен, за да си съвсем на ясно. Гадните пикливи понякога са лъжливи Simple Smile Казвам ти го, защото го преживях веднъж

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 15:50 от chipo

# 643
Момичета да ви попитам - отивам на десети ден за преглед, за да стартираме ЗЕТ. Ако всичко е наред с лигавица и фоликул, колко дни след това се бие прегнил? И всъщност аз като имам бластоцистчета, трансферът ще бъде 5 дни след прегнила, нали така? Или нищо не съм разбрала от това, което ми обяснява д-р Райков Joy
Май ще отлагам ЗЕТ този месец, че направих една алергична реакция към антибиотик и пия противоалергично и изобщо няма да съм спокойна. Но в крайна сметка докторът ще си каже тежката дума Peace
Ще регистрират овулация и 5 дни след нея ти е ЕТ. Със сигурност няма да овулираш в деня на прегнила.

# 644
Здравейте,
 аз съм много щастлива , най-накрая от три отлагания, на 28.03 ще ми се направи Оперативната Хистероскопия. Току що ми се обадиха от " Надежда" . Обясниха ми в колко да съм там, какво да си взема, като направление от личната и кръвтата група. За другите изследвания като васерман, СПИН, Хепатит , в болницата като отида ще ми направят. Но забравих да попитам, трябва ли да си нося някакви принадлежности като чехли, пижама. Който е правил  скоро, би ли ми казал, какво е носел и как е минала цялата процедура/целото нещо/ при него. Благодаря Ви! Simple Smile

Най-добре нищо не си носи, дават едни халатчета, който се вързват на гърба  Laughing , на мен ми дадоха и чехли и калцуни... горе те пускат само с тези неща и мобилен телефон, всичко друго оставяш в шкафче за лични вещи. Успех! Най накрая да се вредиш и ти.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт