Нови придобивки в гардероба - 37

• 82 292
  • 713
  •   1
Отговори
# 690
Така е. Аз сака и от Зара купувам.

# 691
  • Belgium
Дика никак не са лоши, но са ми прекалено скучни.

Официални рокли за офиса аз пазарувам основно от Стефанел, Карен Милън, а имам и няколко страхотни попадения от Miss Sixty. Сака - Benetton, Zara, Mango, дори няколко на H&M, но от лимитираните колекции.

# 692
  • срещу двата комина :)))
колие

колие 2

топ

топ 2

# 693
Добър ден  bowuu

чета ви, но не пиша /смятам да се поправя  Mr. Green/

Бихте ли ми помогнали ..търся джапанки на платформа : ))
и по нета бих поръчала, приемам всякакви предложения с изключение на Ипанема

Благодаря ви
Страхотни сте  Hug

# 694
  • някъде под слънцето...

Копринена лудост в картинки
Скрит текст:

Това е от преди,  бях го пуснала на снимка, но  се вижда6е  предимно цвета, а не модела

# 695
  • Там, където ме обичат

Копринена лудост в картинки
Скрит текст:

Това е от преди,  бях го пуснала на снимка, но  се вижда6е  предимно цвета, а не модела

От толкова много копринени красоти, мисля че денем и нощем, вкъщи и в офиса, само такива прелести разнасяш.  Hug Hug

# 696
  • някъде под слънцето...
На работа  може само бяло  слонова кост или нюд, заради дреса кода.На бяла,, кремава  слонова кост  или нюд риза, няма как да сложа друг цвят Но  в останолото време... Crazy
Коприната ми даава разли4но усе6тане.
Знам, 4е малко съм пристрастена, но така като са по голяма бройка,  се използват   по рядко, и съответно издържат пове4е.Като парфюмите, колкото пове4е има6, толкова, по  рядко свър6ва6 флакон.
С парфюмите, се поукротих малко, за6тото достигнах, коли4ества грани4е6ти с лудост, като гледам, и с бельото натам съм тръгнала ooooh!.На последък се старая да си слагам спира4ки, и купувам само коприните и ве4е   не вси4ки модели...

# 697
  • Belgium
Знам, 4е малко съм пристрастена, но така като са по голяма бройка,  се използват   по рядко, и съответно издържат пове4е.

Малко казваш?  hahaha
Нищо ние тука всички сме така  Hug

# 698
  • Пловдив

# 699
  • В сърцето на един мъж
Здравейте
Не знам дали е за тука въпроса ми, ама знаете ли момичета, кога има намаление във ФУРЛА? Харесах си една чанта, ММ вика да си я взема, ама сърце не ми дава, то с тая цена си е жив обир посред бял ден  ooooh! ooooh! ooooh! ама пък така да ми хареса, хем не съм пристрастена към чанти

Страхотни придобивки видях тук. Честито на всички и аз много обичам бельо да купувам  Blush

# 700
  • Belgium
didishh, обикновено към края на лятото има хубави намаления във Furla  Peace

На мен така или иначе ми пращат СМСи при намаления, ако искаш, ще споделя в темата като получа  Laughing

# 701
  • В сърцето на един мъж
Благодаря Лу  Peace
Аз не целя 50% и нагоре ами поне 20-30% да я намалят  Mr. Green, чак края на лятото ми се вижда далече  ooooh!
Ще я мисля

Ще следя, ако споделиш

# 702
  • Belgium
Те може и по-рано да направят намаление, зависи твоят модел от коя колекция е.

Ако е от новата, може и да се наложи да почакаш. Но стискам палци, скоро да е твоя и да се похвалиш в темата  Grinning

# 703
А някой знае ли кога започват намаленията в Зара и Страдивариус?

# 704
Добър ден  bowuu

чета ви, но не пиша /смятам да се поправя  Mr. Green/

Бихте ли ми помогнали ..търся джапанки на платформа : ))
и по нета бих поръчала, приемам всякакви предложения с изключение на Ипанема

Благодаря ви
Страхотни сте  Hug

Виж на Ipanema. Те имат доста видове на платформи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт