Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 72 от 05.03 до 20.03.2014

• 56 621
  • 538
  •   1
Отговори
# 240
Ще помоля ако някой е ползвал посредник в Германия за малко помощ.В промяната на адреса да пиша ли ID-...... или да напиша само номера,без буквите  newsm78
Сигурно въпроса ми е тъп,но с този немски водим голяма борба  ooooh!

# 241
Добро утро, мили дами и честит празник  bouquet!
Да попитам как връщате до виповете, в моя случай немския? Моя профил -->връщане на стоки-->разпечатвам етикета за обратна доставка -->избирам артикула за връщане и слагам отметка  и после какво следва?
побутвам си питането  Embarassed
Разпечатваш етикетите,залепват се на кутията и се изпращат.  Peace

# 242
с БГ Пощи, нали?   bouquet

# 243
  • Sofia
Ще помоля ако някой е ползвал посредник в Германия за малко помощ.В промяната на адреса да пиша ли ID-...... или да напиша само номера,без буквите  newsm78

Моето е с ID, нямам проблем  Peace

# 244
  • Пловдив
Добро утро и от мен.
Един въпрос, с вързан с немски. Какво означава: Mittelfuß: Niedrig.
Пише го на описание на едни детски маратонки. Аз реших, че са за плоскостъпи и понеже моето момче е точно такова...
Обаче пък не за всички маратонки е написано нещо за Mittelfuß. Сигурно само някои марки правят по-специални обувки.
Приятен ден на всички!

# 245

Всяко нещо си има първи път и се оказах типичната блондинка с попълването  Mr. Green
Но 14,99 евро доставка за едни ботуши 25 евро ми се сториха доста и се наложиха упражненията с промяна на адреса  Laughing
Благодаря за бързия отговор   bouquet

# 246
Моля, ако някой има код за италианския ВИП, който няма да използва, да ми пише на ЛС!  Praynig

# 247
  • София/Варна
Добро утро и от мен.
Един въпрос, с вързан с немски. Какво означава: Mittelfuß: Niedrig.
Пише го на описание на едни детски маратонки. Аз реших, че са за плоскостъпи и понеже моето момче е точно такова...
Обаче пък не за всички маратонки е написано нещо за Mittelfuß. Сигурно само някои марки правят по-специални обувки.
Приятен ден на всички!

Mittelfuß доколкото си спомням беше стъпало, а Niedrig ниско. Предполагам, че маратонките не са подходящи за хора с по-висок свод, т.е не биха могли да си вмъкнат крака в тях (а не да са с ортопедични стелки). Но не бих могла да твърдя със сигурност, рядко поръчвам от немските сайтове и не съм се заглаждала в описанията на обувките им.

# 248
Тези кожени боти Fly London пак са намалени, хубаво качество са и си отговарят. Колежка ги взе и е доволна. Peace

# 249
Моля, ако някой има код за италианския ВИП, който няма да използва, да ми пише на ЛС!  Praynig

Май има код 10/50 за италианския ВИП - YOUTREND.

# 250
Някой има ли тези ботуши?
http://www.amazon.de/gp/product/B00CM58LWU/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
Как са като качество и изработка,тези белите конци,дали ще се боядисат със спрея за велур,че така не ми харесват. На крак 37-37,5 дали ще хлопат много?

# 251
Май има код 10/50 за италианския ВИП - YOUTREND.

Благодаря! Ще пробвам.

# 252

Всяко нещо си има първи път и се оказах типичната блондинка с попълването  Mr. Green
Но 14,99 евро доставка за едни ботуши 25 евро ми се сториха доста и се наложиха упражненията с промяна на адреса  Laughing
Благодаря за бързия отговор   bouquet

И защо я водиш тази борба с немския, след като може да си въведеш адресите в английския сайт?  newsm78  и после те си излизат навсякъде  - кеф ти  javari-та, кеф ти VIP-ове   Peace  Simple Smile

Някой има ли тези ботуши?
http://www.amazon.de/gp/product/B00CM58LWU/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
Как са като качество и изработка,тези белите конци,дали ще се боядисат със спрея за велур,че така не ми харесват. На крак 37-37,5 дали ще хлопат много?

Ако ги мислиш на тази цена,  според мен е възможно да паднат още - множко ми се вижда 50 евро. Thinking То сезона свърши (е, почти, де - в контекста на това, което се случва в момента Laughing Peace), но смятам, че в немското или френското би могло да се случи някакво по-съществено намаление - особено пък за обувките от средния клас.
Е, ако много ти трябват - взимай ги, ама да не те е яд после, ако ги видиш на 25-30 евро след две седмици   HugPeace 

# 253
  • На черешатааа
Тези  някой да ги има http://www.amazon.fr/gp/product/B00C2LIRBO/ref=ox_ya_os_product_refresh_C ? Отзивче ако може?

# 254
Мнение за тези Art-ки?

и за тези Keen?

Вторите май ще дойдат умалени Sad

Общи условия

Активация на акаунт