Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 72 от 05.03 до 20.03.2014

• 56 076
  • 538
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Момичета, ето тази марка отговаря ли си на номера?
http://www.amazon.de/Andrea-Conti-3595323-Damen-schwarz/dp/B00C9 … ords=andrea+conti

# 496
  • София
Здравейте!Харесах си тези сандали http://www.javari.fr/Buffalo-312-4834-Leather-Sandales-femmes/dp … mp;dept=344089031 но незнам как стои въпроса с размера на тази марка.Нося 37 по принцип.

Аз имам ботуши на марката и си отговарят  Peace

# 497
Да се похваля, че чичкото от DHL ме изненада преди малко и довлече умерено голям кашон (не за 10 чифта) с Тимбърлендките ми от склада на френското - http://www.amazon.fr/gp/product/B0077H6XYG/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
Очарована съм и съм ощастливена, 42 ЕU се оказа 9 UK и 11 US (при Тимбърлендките по принцип US е водещия размер), лееко са ми големи, че аз съм 10.5 US; обувките са страхотни отвсякъде. Идват си в оригиналната кутия, мерени (извадени са формо-крепителите отвътре) и с доста видимо белязана кожа навсякъде по обувките, но нищо, което една боя да не може да оправи. Иначе са просто великолепни и съм страшно доволна, че след дълги размисли и колебания, нищо че ги изтървах от Джаварито, ги хванах във френското в склада за на практика същите пари и ги взех. Догодина ще щрапам смело в сняг и киша.

# 498
  • Бургас
Здравейте момичета,

помогнете ми да избера обувки за дълго ходене.
Харесах си тези http://www.javari.de/ara-York-12-30022-Damen-Sneaker/dp/B00DCSZV … mp;dept=344075031
Ако някой има впечатления нека да сподели.По принцип нося 41 от немските rieker, чехли вземам 42 в повечето случаи.Тази ara има 41,5 дали ще е добре или да поръчам 41?
Предварително благодаря ако някой се отзове  bouquet

# 499
Здравей, Лучка !

Имам същата Ара в черно. Моите са 42 и са ми идеални. За мен са умалени с около 1/2 номер. Вземи 41,5.

# 500
Днес пристигнаха тези мокасинки. Описанието на цвета е точно, а не картинката- бежов и наистина са точно един номер уголемени. Нося 38, взех 37 и са ми перфектни, вкл. и резонната за номера свобода. Малко им се чудех, дали ги искам, докато ги видях Crazy разкошна обувка!

Вече цяла седмица не свалям тези... няма такова удобство Peace Серията Актив я следя от миналата година, но нещо не попаднах на намаления, затова сега бързо реших. Оказаха се идеалните за мен "ходещи" обувки. Мисля, че са 1/2 уголемени, затова поръчах и от този модел с половин номер по- малки. Другата седмица ще ги видя как са Peace

# 501
  • Sofia
Днес пристигнаха тези мокасинки. Описанието на цвета е точно, а не картинката- бежов и наистина са точно един номер уголемени. Нося 38, взех 37 и са ми перфектни, вкл. и резонната за номера свобода. Малко им се чудех, дали ги искам, докато ги видях Crazy разкошна обувка!

Мммм, много пипнати  Peace

Момичета, на някой дали му есе намира код за испанския ВИП  Praynig Praynig Praynig

В Италианския има 5 от 30, валиден до 1-ви април - MARZOOI4

# 502
  • Бургас
 Другарката певица Рени много ти благодаря  bouquet поръчах 41.5

# 503
Благодарение на един пост на Pip88  bouquet,днес непроследимите ДХЛ ми донесоха Maruti.
На първо ходене меки,удобни,отговарящи си на номера,с много стабилен ток,чиято височина изобщо не се усеща.Цветът на моя екран леко червенее,но в действителност си е приятно среднокафяво,малко нещо капучино,малко карамел...хубав топъл нюанс върху чудесно спортно-елегантно ботушче,бота по-скоро.Горе обиколката ми идва широка,затова ще го нося с клин или тесен панталон.Не е нещо изключително-и по-хубава кожа съм виждала,но си е свежарско,удобно,за свободното време,а и ми пасва на дрехите.Цената беше уникално ниска,подаръчна направо,определено заслужават повече.Дано и при дълго носене да са на висота!
И естествено,след като ми ги донесоха,получих смс,че ще бъда посетена от куриер Flutter и най-накрая излязоха на проследяване.

# 504
hispanatisa как върви по размери.по англ.съм 7  а европейски 40
 на кой номер  да заложа тези?
http://shop.hispanitas.com/en/Collection/Outlet-Summer/Ladies/Pu … 37854/12311/BLACK

Отговарят си и според мен Хиспанитас. Имах тези и бяха супер удобни и мекички.

# 505
  • София
Момичета, кажете нещо за детските размери на clarks , двоумя се кой размер да взема боти за есента. В момента сме с 29 обувки на Колев, в смисъл 28 ни притесняват вече и сме на 29 свободни затворени обувки. Ако разсъждавам как ще расте кракът ни, да речем,че ще сме за около 30 от есента до пролетта на 2015, в никакъв случай не повече, по-скоро по-малко. ЗА мен си вземам половин номер отгоре, но дали и при детските така върви номерацията? Някой ако има детски би ли споделил впечатления, моля!

# 506
  • Варна
Аз си получих моите Clarks. Добре, че не бях прочела за половиния номер отгоре, взех си точния номер и са ми идеални, дори леко широки. Снимка: цък. Не знам дали ще ги запазя, защото каишката отпред ми е широчка, по-скоро са за по-широк крак, но пък горната каишка ги държи. Купих си ги от тук, че са по-евтини. В Джавари са 80 евро.

# 507
Здравейте стоножки  Hug
Спешен въпрос:Пепе женс мъжките отговарят ли си и качествени ли са,мнението ви   bouquet

# 508
Влизам да ви кажа, че в Лиманго има разпродажба на Хьогел на мнго прилични цени.

# 509
  • София
Влизам да ви кажа, че в Лиманго има разпродажба на Хьогел на мнго прилични цени.

Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт