Лемили срещу Барби

• 23 521
  • 447
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Не съм чула за жена с наднормено тегло, която не иска да отслабне.

Всъщност е пълно с жени - предимно млади момичета - без наднормено тегло, които искат да "отслабнат" и се хвърлят на диети, защото имали заобленост тук, гънчица там и липса на място за бърз влак между краката.
Една от причините са точно глупавите коментари и стереотипи по темата, които виреят като плевели навсякъде в обществото. Включително и тук.

Всъщност има и такива, които се харесват пухкави... пък скоро по някоя от телевизиите даваха една  страхотна дебелана, която само се мереше и плюскаше и се разваше като качваше  сантиметри... и колко щял да се радва и мъжът й...
Хора разни.

# 331
poohito, баш така е! Ама гледай как скачат, всички борещи се да влязат в "стандарта". Щото то извън него живот няма, щастливи хора също. Ето, Ери, не е чувала за жена с наднормено тегло, която не иска да отслабне. Не даже не познава, не е чувала!  Laughing
Хубава си е новата кукла.  Sunglasses

И аз не съм чувала за такава.
Е, има едни, които така разправят на всеослушание, обаче после идва да те пита на ушенце, какво да правят  Joy

Иначе в Ориента дебелината е ок, дори е предпочитана. Но аз не се прехласвам по тази култура и няма как едни такива женища да ми бъдат за пример  Wink

# 332
Според мен не са виновни жените, че искат да са Барби, а мъжете, защото харесват Барби  Twisted Evil

# 333
  • Варна

Абсолютно, Ери.
Виж, какво става в подфорума за диети - има точно една тема за спорт, а останалите са: Моля, препоръчайте ми хапчета, с които да отслабна без спорт и хранителен режим.
И като им кажеш, че вълшебното кафе, зелените капсулки и джинджифиловият чай не действат, се фръцкат демонстративно и отиват да похарчат една стабилна сума в аптеката.

И на теб лично с какво точно ти пречат? Не чуват "правилните" съвети вероятно?  Joy
Ами приемете, че не всички искат и могат да спортуват!
п.п. спортувам и изглеждам идеално за себе си, но не очаквам целият свят да следва моя начин на живот. Също така не очаквам всички жени да изглеждат "извадени от калъп"

# 334
Според мен не са виновни жените, че искат да са Барби, а мъжете, защото харесват Барби  Twisted Evil

Сигурна ли си?  Hug

# 335
  • София

не бих казала, повечето мъже предпочитат да има какво да...стиснат и пощипват, отколкото да се забождат в тях кокаляци.

# 336

Сигурна ли си?  Hug

Ако не е така, значи жените сме патки  Crossing Arms

# 337

Сигурна ли си?  Hug

Ако не е така, значи жените сме патки  Crossing Arms

Ахаааа... Wink и даже ш'се сетиме по некое време...  Mr. Green

# 338
Според мен не са виновни жените, че искат да са Барби, а мъжете, защото харесват Барби  Twisted Evil
А какво стана с любовта, която минавала през храносмилателния тракт?  Wink
След цялата тази тема у мен остава радостта от това, че детето ми не обича да си играе с кукли. Плюшените животни са му по-реални за ползване в игрите.  

# 339
  • Пловдив
Цитат
и няма как едни такива женища да ми бъдат за пример  Wink
Кой пък решава, кое е за пример?
В този форум всеки си мисли, че конкретно той е за пример.
Аз като съм слаба аз ще съм за пример или аз като съм ниска аз ще съм за пример.
Дебелите били свини, високите били сопи.
Ми ниските пък са джуджета.
Аз пък съм ниска и дебела  Laughing
Да не забравя. Ако някое момиченце 60 кг. има гънка на бедрото, то се дължи, на това, че се тъпкала с мазни баници. Веднага да спре да яде най-малко 1 седмица да кара на ябълки и 3 часа дневно във фитнеса.

# 340
Оказва се, мъжете харесват всичко, което им е поднесено в подходяща одежда и поза:
https://www.youtube.com/watch?v=wngsO-Z4n7A

# 341
Защо винаги има гръмогласни защитници на правото да си дебел, дори когато няма нападатели? Явно е много човъркаща тема, след като редовно предизвиква бурни емоции - на всеки два месеца във форума излиза минимум една тема за женския външен вид, като кални борби по линия на размер настъпват още в началните страници?

Еми да, всеки има право да е такъв, какъвто иска - отвътре и отвън. И всеки има право да (не) харесва другия всеки.

И какво от това?

# 342
  • където ми харесва
Женища
плюскане
свине....
тлъстини
дебелина
Майко, милаааааааааааа Shocked
Спрете Земята, искам да се махна от тази планета с триста...

# 343
Според мен не е куклата, т.е. може би е тя, но все пак живеем в 21 век и би следвало редица други неща да определят човек, а не една кукла.

Сега, аз не оспорвам ни най-малко нАуката, нито статистики. Но няма как да не е пиша и моето лично мнение, опит и т.н.
Голямата ми дъщеря, която е на 6.5 както споделих няма Барбита, нито дори слабо изразен афинитет към розово, русо, гримове и прочие. По моему си играе с най-нормални детски неща, без барбенския стереотип.
Ние семейно не сме дебели, към момента аз съм тежка, не съм си върнала още килограмите, но не съм дебела, дори и закръглена не съм. Обаче леля и пък е слаба. И дъщеря ми се опитва да ни убеди, че всички трябва да сме като леля й. И аз се запитах, дали детското съзнание и природни инстинкти и подсказват, че едно здраво тяло е преди всичко по-стегнато, да кажем, не толкова слабо. Или по-фино?

Ако трябва да съм истински честна, Барби е с пропорции, които според мен не са напълно естествени. Има и толкова слаби жени, но пропорциите не са такива. Но според мен и средната жена не е Лемили.
Изобщо, няма да стигнат в света фабриките, за да произведат толкова типове, колкото би било приемливо за всички да има.

Не съвсем по темата, но скоро четох някаква статия за детските анимации, защо са толкова изкилиферчени - за да не могат децата да се идентифицират толкова с героите и да се вживяват.
Е, сигурно и тук можем във форума да завихрим спор.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт