Лакове за нокти-88

• 68 506
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, лаковете и заздравителите имат ли срок на годност? На шишето нищо не пише.
Рядко се лакирам, защото ноктите ми се цепят. Но имам тук един заздравител уж за нокти. Но сигурно има 4 години. Дали да рискувам?

# 661
Едно синьо-зелено омбре от мен http://prikachi.com/images.php?images/133/7187133r.jpg

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 14:41 от Kitty the cat

# 662
Момичета, лаковете и заздравителите имат ли срок на годност? На шишето нищо не пише.
Рядко се лакирам, защото ноктите ми се цепят. Но имам тук един заздравител уж за нокти. Но сигурно има 4 години. Дали да рискувам?
Имат, да, но моят съвет е да не рискуваш.
Другото, което бих ти препоръчала, е това:
Скрит текст:
Вярно, по-скъп е, но с него забравих за цепене и за всичко.
Успех!   bouquet
На мен ми излиза снимка на радио за автомобил.  Peace

# 663
Благодаря ти. Скъпичко е, но ще взема да пробвам по-натък.

# 664
Не знам защо никога не съм слагала неони. Цветовете ме привличат като с магнит, но не нося. Ето, правя едно обещание пред всички идното лято да понося неонови красавци, като гледам в темата даже въобще няма да ми е трудно да си избера  Whistling

Аз страшно много бързах и си спретнах супер лесен дизайн. Върху Zoya Chantal сложих OPI Wondrous star и само на един пръст черно за акцент. Харесва ми как се получи, защото ОПИто ме изненада с красотата си върху нюд цвят, а черно за акцет слагам много рядко, та ми беше и разнообразие. http://nailcentric.net/easy-step-nail-art-principle-opi-wondrous-star-review/
Скрит текст:

Ulenceto, кажи малко повече за този Микросел, моля!

# 665
  • София
Днес сложих OPI Toucan Do it if you try и мога да кажа, че в нета няма нито един реален суоч на цвета
На живо е разкошен и не се подлъгвайте по убития цвят в шишето

# 666
  • София
Ивче, благодаря за предложението за прасковен лак.  Simple Smile
Лу, Мишчице - страхотно ви стоят тези оранжеви неони, а и снимките много ми харесват.  Heart Eyes
Какака, страхотно, както винаги!  Heart Eyes

Със Sun Worshiper-а (и с Neon &on& on и Pool Party) се сдобих и аз преди месец.  Mr. Green
Страшно си го харесвам, но само върху бял лак, за съжаление,
ако го нанеса самостоятелно цветът не може да добие тази красота и на 5 пласта...  Confused
Много ме е яд, че съм се лакирала само веднъж, а шишенцето вече е на половина -
разсипах го  #Cussing out ...и всичко около мен стана в ярко оранжеви пръски.
Толкова ме хвана яд, че самичка започнах да си говоря и да го опявам, чак и сълзи пуснах...  Laughing

Съвсем случайно се сдобих и с Flormar Supershine 49, обожавам го.  Heart Eyes
Супер свежарски ми е, напомня ми за море, свежи коктейли, кивита...  Sunglasses  Heart Eyes
Затова и първата ми мисъл беше да му добавя "семки" с конфетите на Лореал,
но това не ми стигна и му добавих и малко лайм  Mr. Green

Скрит текст:

И един Avon, към когото изпитвам смесени чувства - Underworld
Скрит текст:

Zoya Stevie и лилав пясъчен Perfect, като се опитах да ги сравня с топ лак и без.
Снимката е малко кофти, но ефекта се вижда-върху Пърфект много ми хареса,
стана наситено красиво блестящо лилаво,
но на Стиви цветът му се промени в нюанс, който не харесвам.
Скрит текст:

И естествено пак да се допитам до вас  Laughing - нито режа, нито избутвам кожичките
на ноктите, но напоследък се разраниха супер много, буквално се скъсаха по средата,
щипе ме, когато се трия ноктите с лакочистител и изглежда супер грозно.  Confused
Маслата за кутикули дали ще помогнат, не знам, дали да ги заздравявам или
да отида на маникюрист и да ги изрежат направо. Вие какво ще ме посъветвате?

# 667
Ulenceto, кажи малко повече за този Микросел, моля!
Казвам веднага. Grinning
Никога не съм имала кой знае колко проблемни нокти, т.е. всичко беше в рамките на нормалното, до миналата година по това време, когато започна палецът и безименият пръст да ми се разслояват, и то жестоко.
Много се мотаех из марки, видове, цени и т.н., като междувременно постоянно четох за това чудо Микросел и съфорумки ми разказваха за него.
Реших се и си го купих.
На 3-4тия ден от мазането видях ефект, и то огромен и положителен. (не съм единствена! Simple Smile)) )
Има специална схема, по която се прилага. Следвах я само първия път, после ме домързя и сега просто когато си сменям лака, за основа го полагам.
Мисля, че беше нещо от сорта:
1ви ден - един слой;
2ри ден - добавяш още един слой в/у този от 1ви ден;
3ти ден - триеш всичко и нанасяш нов слой;
Тази година отново видях, че започват да ми се цепят ноктите (бях подложена на огромен стрес), извадих стария приятел Микросел и за 3 дни всичко се оправи.
Според мен си заслужава всяка една стотинка. Peace

П.С.: Аз си взех мат вариант, защото и основата, която принципно ползвам е матираща.
Такъв ефект аз не видях, но не е болка за умиране.  Mr. Green
Някъде бях чела, че доставката е безплатна, ако поръчаш от сайта и идва на същия ден. Simple Smile
Топ-лакът на марката също е много готин, но на мен не ми харесва това, че в много големи жеги се напуква. Simple Smile
**Издържа на разреждане с най-обикновения разредител на Перфект.. и то много!
Обичам лаковете да са във водно състояние.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дано да съм била полезна!  Grinning

Мацнах се днес с Dior Delice - разкоооооооооош!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодарско на съфорумката, която ме сдоби с него!  Hug  bouquet Hug  bouquet Blush Heart Eyes

# 668
Момичета, знаете ли дали има някакви промоции в Мориа  bouquet

# 669
Милена, мерси  Hug
Стиви наистина много се променя с топ, сякаш става съвсем различен лак.
Много ми хареса маникюра с лаймчетата, печати са, нали? Нямам никакъв опит с печати, а страшно ми харесва резултата с тях. Откъде да си взема?

Относно кожичките. Ако се цепят сами, това според мен означава, че им липсва редовна и качествена хидратация. Когато при мен са пресушени и обикновения крем вече не помага, защочвам да мажа всяка вечер с хидратиращ продукт. Въобще не е задължително да е специално за кожички според мен, От моя опит избягвам маслата, мисля, че те повече омазняват, отколкото реално да хидратират.

Ulenceto, благодаря за допълнителното инфо за Микросел. Аз също имам проблем с разслояване на палеца и показалеца и то сега от зимата. При мен резултатът е, че цял сезон не мога да си пусна нокти на нормалната за мен дължина, около 3-4-5 мм и непрекъснато скъсявам. А не ми се носят неони на толкова къси нокти  Mr. Green

Иначе за себе си съм се убедила, че евтиното твърде често излиза скъпо, а препоръчаното скъпо в 90% си заслужава всяка стотинка, та мисля да го пробвам, И аз ще взема матовия вариант, тъй като настоящата ми база е матова. Само остана да го издиря това чудо, в амазон не ми излиза...

# 670
  • Sofia
   kakaka, ето: http://beautyshop.bg/search.html?phrase=+micro+cell&x=0&y=0.  Wink

А печатите и всички необходими аксесоари за тях, оттук: www.nailart-bg.com, http://www.starnails.bg/bg/catalog/category/109/, http://nails.bg/?t=%D0%94%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%86%D0 … D0%BE%D0%BD%D0%B8 или Ebay.  Peace

# 671
  • Пловдив
От вчера съм така

Синият пясък - GR 61
На средния пръст - Gabrini Summer Edition - M115 /не знам защо е излезнал такъв цвят, вероятно от светкавицата/
Броката - GR Jolly Jewels 119

Видях на живо GR Jolly Jewel 102....скоро ще е мой.

# 672
Иначе за себе си съм се убедила, че евтиното твърде често излиза скъпо, а препоръчаното скъпо в 90% си заслужава всяка стотинка, та мисля да го пробвам, И аз ще взема матовия вариант, тъй като настоящата ми база е матова. Само остана да го издиря това чудо, в амазон не ми излиза...
Защо Амазон?
Не си в България ли?!  Wink
Ако не си, сигурна съм, че ще има някоя съфорумка, която е в България, и ще иска да се отзове.
Аз също бих те снабдила, но чак след месец, когато се прибирам вкъщи.  Peace

# 673
Коте, Юленце, мерси за линковете  Hug
Ами обикновено купувам от амазон защото е нямало нещо, свързано с по-висок клас козметика, лакове или парфюми, което да не е с поне 30% по-евтино във Великобритания. Затова набързо там сърчнах Simple Smile

Ох, тези печати са някакво огромно разнообразие  ooooh! Ще видим дали няма да се загубя тотално, а много ми харесва какъв ефект дават...

# 674
  • гр. София
Днес съм с едно много хубаво лакче на China Glaze - At Vase Value

Ето го на моите ноктенца:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт