Що е то домашна ноктопластика?- тема 6

• 64 892
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Моят въпрос е каква може да е причината за отлепване на гел върху естествени нокти в свободния край на нокътя още на следващия ден ми е цъфнал на върха на нокътя а уж правя всичко както го чета тук и клипчета много съм гледала и се отслоява и това е.

# 646
  • Пловдив
eveto_b
 Благодаря ти ,че сподели !!!

# 647
Моят въпрос е каква може да е причината за отлепване на гел върху естествени нокти в свободния край на нокътя още на следващия ден ми е цъфнал на върха на нокътя а уж правя всичко както го чета тук и клипчета много съм гледала и се отслоява и това е.
Запечатваш ли го отпред и отдолу?

# 648
Гела не се ли пече за 2 мин, защо 4?

# 649
Аз пека базата 5-6 мин, а гела 4-5мин.

# 650
какъв е вашият гел? моят се пече за 2мин , бриса гел на CND

# 651
Моя не е професионален- Супер наил и Чу жие

# 652
Като спомена Super nail аз искам да пробвам такъв изграждащ но още не мога да се реша да поръчам.Сега имат страхотна оферта 2 за 30 лв, като мо0гат да бъдат различни.Но ми казаха че се пекат 2=3 мин. Какво ти е мнението за тях и лесно ли се работи, цялата серия ли ползваш?

# 653
Запечатваш ли го отпред и отдолу?
Да запечатвам го отпред, но когато нокъта  е по-къс ми е трудно да запечатам и под нокъта, дали в това е проблема 

# 654
Лара ги продаваше по 14лв малкия(14гр), а в продавалник някаква дама ги продаваше по 20лв 14гр.
Хубав е- твърд и гланциран. Но аз нямам опит с професионални гелове, за да го сравня.
Мимка, гледай 1-2мм само да сложиш отдолу, няма нужда от повече.

# 655
Мимка, добре е да изпилиш малко с електрическа пила под ноктите, аз дори слагам малко обезмаслител и база под ноктите, после 1-2мм гел и не се отлепя нищо, а преди все ми се отлепяха връхчетата.

# 656
Благодаря Ви много момичета за съвета ще пробвам пък да видим  Wink

# 657
Здравейте,момичета. Много,ама много съм нова и ще помоля за помощ. EmbarassedПризнавам,че нямах време да изчета всичко,тъй като много информация ми мина през главата относно "ноктоправенето". В темата видях много полезни съвети относно ноктопластиката.Въпросите ми са относно декорацията.Така и не ми стана ясно кога точно с кое се декорира.С акрилни боички се рисува върху изграден вече и изпилен нокът и после се покрива за финал с топ гел.Моят в случая е без лепкав слой,не знам има ли някакво значение.С цветните гелове на курса ме учиха да рисувам преди последния слой гел и после при пиленето половината пада. И вече кога се лакира с нормален лак и след него с какво се покрива? Знам,че топ гел след лакиране не се поставя,защото ще се развали.А лак върху ноктопластиката държи ли? Ако е както върху естествените нокти 1 седмица, клиентите трябва да идват на поддръжка много често.... Rolling EyesДано да сте ми разбрали въпросите и ако се повтарят или вече е отговаряно на такива,ако някой има желание може да ми отговори на лични.Ще чета темите подробно,но една приятелка ще идва в петък да и правя ноктите ,ще ми бъде първото представяне,а чувствам,че има много неща,които не знам.От толкова време чета,мисля,като пред изпит съм,ще припадна от притеснение.Извинявам се за дългия пост,стана объркан,както и кашата в главата ми.Желая успех на всички,удоволствие е да гледам красотите,които творите.  bouquet

# 658
Здравейте,
започвам с факта , че съм карала курса при Лара.
Може ли да кажеш нещо по-вече за курса? Това онзи 4-ри дневния курс ли е?Само във Варна ли се провеждат?Каква е цената и времето , за което се провежда. Ще бъда много благодарна , ако споделиш, че сега мисля да се записвам на курс.Ако някой е карал в Стар нейлс , моля също да сподели

# 659
Лара провежка курсове и по-градовете. При нас последно беше за златна и сребърна отливка и течните камъни. 4 дни, 500лв. Позната ме вика, но отказах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт