Лидл ::41::

• 77 093
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Някой купувал ли е от сушените боровинки от американската седмица. Има доста останали при нас и се чудя дали си заслужават.

Интересуваме и дали имат добри сушените плодове, защото купих едно пакетче (не си спомням марката) и изобщо не ми харесаха ... бяха много меки и прекалено влажни.  Simple Smile

# 181
Момичета, благодаря ви, че споделихте за пиците  Hug

# 182
Аз пък да споделя за тоя моп за чистене. Хич не съм доволна. Или аз не знам как се чисти с него или просто чистенето с него си е трудоемко. Че се нахвърлих и резервни парчета да купя  ooooh! И касовеата бележка съм я изхвърлила....  ooooh!

# 183
От нашия квартален магазин си вземам сушени червени боровинки-1,40 лв.струват.Наистина са меки и не толкова сухи, но на мене това не ми пречи.Лидълските на каква цена са?

# 184
  • София
От пиците харесвам с прошуто с моцарелата и със салами.
И аз харесвам пиците Алфредо салами и тази с моцарела, но тя е без месо.

Да, точно алфредо са и трите вида, да моцарелата е без месо. Харесват ми нищо няма нужда да им се добавя, а маргаритата(аз обичам по принцип) не ми допада, никаква ми е.
Саламито по принцип често ги има по 3 в голяма кутия и е нещо от типа на 5-5 и нещо лв.(а може и да бъркам да не е салами, а да е такава http://fddb.info/db/de/lebensmittel/trattoria_alfredo_trattoria_ … peciale/foto.html че има гъбки, а май саламито ми беше лютичко тяхното... мдаа...)

От нашия квартален магазин си вземам сушени червени боровинки-1,40 лв.струват.Наистина са меки и не толкова сухи, но на мене това не ми пречи.Лидълските на каква цена са?
то може би и от количеството зависи, иначе червени боровинки твърди не съм яла, все са си такива тип стафиди на мекота. А лидлските, не са лидлски , а са Детелина, 100 гр кутийки, нещо около 3 лв ми се върти, без да съм на 100%

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 14:46 от Angel_Dust

# 185
От пиците харесвам с прошуто с моцарелата и със салами.
И аз харесвам пиците Алфредо салами и тази с моцарела, но тя е без месо.

Да, точно алфредо са и трите вида, да моцарелата е без месо. Харесват ми нищо няма нужда да им се добавя, а маргаритата(аз обичам по принцип) не ми допада, никаква ми е.

+1
И друг път съм писала, ползвам я за основа.

# 186
Аз пък да споделя за тоя моп за чистене. Хич не съм доволна. Или аз не знам как се чисти с него или просто чистенето с него си е трудоемко. Че се нахвърлих и резервни парчета да купя  ooooh! И касовеата бележка съм я изхвърлила....  ooooh!
Не е удобен.Два пъти го ползвах и го захвърлих.

# 187
  • Варна
Раличка-това щипене от ананаса се усеща като остатък от някакви бодилчета, затова казах изрично, че го обелих.Детето се нахвърли, после и то се отказа и дълго време го държеше и него това чувство на боцкане и щипане на езика.Ако някой друг е усетил -да каже.Затова ще си вземам в консерви-явно се обработва термично и това неутрализира боцкането.

Ананасът съдържа специфичен ензим - бромелаин, който най-вероятно дразни на езика.

# 188
Днес минах набързо - пуснали са великденски неща. И най-вече марципанени яйца - само марципан и с пълнеж нуга, ананас и ром  Mr. Green

Боровинките от американската седмица са хубави, аз взимам от натуралните, не от захаросаните.

# 189
Ina_design, ще чакам да споделиш отзив за белия балсамико Simple Smile  Hug
На мен много ми допадна. Харесаха ми също шоколадовите яйца в пликче с пълнеж от нуга.  Имам въпрос за кюфтенцата от скандинавската седмица. Вкусни ли са? Има ли начин на приготовление или само се размразяват и се ядат?

# 190
  • София
И при мен го има щипането по езика от ананаса. Последния път почти ми се схвана езика...

# 191
А нещо повече за био млякото?

# 192
И при мен го има щипането по езика от ананаса. Последния път почти ми се схвана езика...

Това наистина се дължи на ензима бромелин, който е изключително полезен  Peace.

# 193
  • Viena
Ние вчера направихме кюфтенцата със соса...харесаха ни. Peace

# 194
Някой дали "се престраши" да опита супата от лос?

Общи условия

Активация на акаунт