Отговори
# 555
  • Шумен
При нас днес вали  Close от сутринта не е спирало и като гледам няма намерение да спира  Rolling Eyes ама пък поне успях да си свърша домакинската работа че иначе от шматкане по улиците не ми остава време  Laughing изчистих,изкъпах се,лакирах се и сега релакс  Sunglasses а довечера съм на тържество в градината на щерката по случей благовещение да видим децата какво са подготвили за празника  Heart Eyes

# 556
Лошото е, че не ми се яде просто сладко, а конкретни неща - бисквити с мармалад и други сладкиши от тесто + конфюр/мармалад. Ако ще е друго сладко, не Crossing Arms
Гледам да не прекалявам ама...  Rolling Eyes
Идеята ми беше, дали мога да вдигна захарта или нещо такова, ако хапвам по около 200гр. на ден примерно...

# 557
  • в Кошера
Едва ли, не се шашкай чак толкова.

И пробвай, примерно, с пълнозърнести бисквитки и домашен мармалад.  Peace

# 558
Elsi86 аз също имам такива частични втвърдявания на корема като са ту от едната страна, ту от другата страна, ту малко по-нагоре, ту малко по-надолу - много смешен ми става корема Simple Smile док ми каза, че на този етап принцеските ми имат достатъчно пространство и се местят и въртят повечко все още и затова се получава така, тоест няма нищо притеснително.

# 559
Благодаря ви момичета, дано сте прави  Hug Утре като питам и доки ще докладвам Peace
Добре е човек да си е вкъщи, аз си мислех че ще ми е скучно.
Gaggi и на мен ми се яде сладко, гледам да се ограничавам, ама  Blush . Иначе и аз не мисля, че може да се стигне до гестационен диабет например от сладкото и все пак гледай повече плодове  Rolling Eyes

# 560

Я кажете сега ще правите ли подготовка на гърдите ,ако да с кой крем и от кога мислите да почнете?  Thinking Миналия път не съм правила ,ама имах и доста проблеми с кърменето ,та мисля този път да почна от 8-ия месец .Първия път бях с Гермастан и бях много доволна ,но ме дразни това,че е с отмиване  Crossing Arms Някой ползвал Лансинох да каже как е ?  Peace

Днес бях на у-ще за бременни и там ни похвалиха/рекламираха крем за зърна с ланолин на Nuby. Ако искаш може да разгледаш, предполагам има инфо в нета. Той е без отминаване и съдържа някаква супер-дупер антибактериална естествена съставка. Използват я и в други продукти на Nuby.

# 561
Мимчето7, ротока, дано наистина да го откараме до края Peace

Аз поръчах едни дрешки, но още ги няма... Сайта е dunstarltd, изглеждат хубави, но на живо ще видим как са  Peace

Elsi86, пиши после какво ти е мнението за дрешките, аз също мисля да си поръчвам от там Simple Smile

# 562
Здравейте и от мен!
Отдавна не съм писала, но ви чета редовно!
На бързо да се похваля, че вече имаме доста дрешки за беба. Подариха ми ги и съм много доволна, че ще спестя някой лев! Joy Joy

# 563
  • Шумен
v.r.i. ще изкараме ами няма къде да ходим  Laughing

# 564
  • В чуден свят с четири Слънца
Аз поръчах едни дрешки, но още ги няма... Сайта е dunstarltd, изглеждат хубави, но на живо ще видим как са  Peace
И аз поръчах от dunstarltd за бебо и за каката, доволна съм, бързо ги доставиха и изглеждат качествени. На бебо още не съм ги прала и не знам дали няма да се раздърпат, но на каката вече няколко пъти минаха през пералнята и са ОК. Нямам забележки засега Simple Smile

# 565
Привет момичета!
Аз до сега не съм се разписвала при вас,а само ви чета и мислено ви отговарям:)
Искам да питам момичетата от Бургас,които ще раждат в Дева Мария,колко ще им струва раждането по точно нормалното раждане?
Аз разгледах сайта им ,но пак да питам за по-сигурно.
Иначе това ми е втора бременност и е коренно различна от първата,която беше супер лека.От 4 месец съм в домашен арест(болнични),защото мъника беше много ниско долу и имах контракции.Пия Магнезии и Но-шпа.От скоро сама си свалих режима и не пазя леглото,но бързо се измарям.Лежането ми изигра лоша шега.Утре и аз съм на преглед и нямам търпение да видя малкото момче дали се е обърнало,че последния път беше с дупето на долу.Иначе е много шавлив-пу-пу да ни е жив и здрав.
Дрехи още не съм купувала,но си взехме количка.Не съм от майките,които робуват на марки или на цени,не мисля,че една количка от 1000 лв ще е по,от друга която е 500,мое мнение Peace
Иначе от баткото имам кошара на кангаро,много е удобна и съм доволна от нея.
За съжаление не съм посещавала училище за родители,заради пазенето на леглото,но дано практиката ми с първото ми помогне и с второто:)
Хубав ден  bouquet

# 566
v.r.i. и всички мами, които питахте- дойдоха нещата от dunstarltd. Изглеждат като на снимките, материята ми харесва, но като ги изпера ще видим дали ще се запази, както казва mama_galka. Иначе поръчах това:
http://www.dunstarltd.com/product.php?id=6449
http://www.dunstarltd.com/product.php?id=1249
http://www.dunstarltd.com/product.php?id=3018
http://www.dunstarltd.com/product.php?id=3017
http://www.dunstarltd.com/product.php?id=3276
Общо заплатих 52 лв с доставка.
ribkata87 добре дошла  Hug

# 567
Дзаааак.., ето ме и мен Flutter

Честито да ни е Благовещение! Ясно коя е благата вест за нас, нека с благословията на Божията майка да си дочакаме по живо по здраво юнчетата! Praynig

Даммм, действително е любопитно кое бебче ще изплаче първо...Апропо хрумва ми да си измислим нещо като символични призове в темата, а именно "Първенец юнски" и "Изтърсак юнски" Mr. Green

Относно яденето на сладко при мен нещата са смятам в рамките на нормалното предвид, че преди да забременея без шоколад, пастичка и прочие изкушения поне един брой преди лягане вечер не можех да заспя Whistling  А сега даже имам лек отлив на този ищях, поради което и не се ограничавам специално Wink  В крайна сметка за бременна жена съм твърде малко капризна, т.е. в единични случаи /може би 4-5 общо от нач. на бременността/ ми се е случвало нещо рязко да ми се дояде, та да евакуирам мъжО посред нощЯта примерно да търчи да ми угоди smile3560   От друга страна кога, ако не сега, имаме пълното и обосновано право да си угаждаме?!  angel008

Относно подготовката на гърдите/зърната за кърмене - миналия петък като ходих на у-ще Биберон точно стана въпрос и лекторката препоръча "лансинох" като продукт, който е без отмиване и дава доста добри резултати  Hands Thumbsup   Доста и от мамите тук са го споменавали с положителни отзиви, така че смятам да се доверя на тази марка и да започна да третирам от края на 8-я месец. Peace

С активните покупки още не съм стартирала...На фаза маркетингови обиколки съм все още, но вероятно от средата на април вече ще започна да вземам полека-лека каквото трябва.

На всички коремчета пожелавам хубав празничен ден!  bouquet /бай да уей да тичам към куФнАта, че сладкишът, който точно бях бутнала да се пече преди да почна да пиша, замириса   Stuck Out Tongue Winking Eye cook/

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 15:12 от Miss Blondy~Redhat

# 568
Elsi86 много хубави неща за бебо GrinningДа са ви честити!
ribkata87 добре дошла Hug

# 569
ротока Hug
Отивам и аз да готвя, че цял ден се мотам и после ММ ще се прибере без вечеря  Blush

Общи условия

Активация на акаунт