Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 307
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
И аз ще се радвам, ако се споделят впечатление доколко Светлана от Сухата река е точна в здравната диагностика. Така че, ако имате отзиви, моля пишете. Предстои скоро да посетя Светлана и ще споделя тук първоначалното впечатление.

Една съфорумка преди не много време сподели, че я е изплашила за здравословното ѝ състояние, а след направени медицински изследвания се оказва, че всичко е наред.

# 496
Аз се явявам с още едно питане...Simple Smile

Много ми е важно дали някой има лични впечатления или е чувал отзиви за жена на име Мира.

Занимавала се с нумерология и нещо като радиестезия- задавала въпроси с някакво махало и измерване казвала отговори за бъдещето.

Интересното е, че жената ходела по домовете на хората или в кафета и нямала тарифа.

Похвалиха ми я, но ще се радвам, ако прочета мнения и тук.

# 497
  • Под Слънцето

Много ми е важно дали някой има лични впечатления или е чувал отзиви за жена на име Мира.

Занимавала се с нумерология и нещо като радиестезия- задавала въпроси с някакво махало и измерване казвала отговори за бъдещето.

Интересното е, че жената ходела по домовете на хората или в кафета и нямала тарифа.

Тази Мира ли имаш предвид?

http://www.mira-kuneva.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8.html

# 498

http://www.mira-kuneva.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8.html

Не, това е астроложката Мира Кунева, която си има офис.

Тази, която ми похвалиха ходела на място в домовете или си уреждала срещи в кафенетата. Отделяла по 2-3 часа и нямала фиксирана тарифа.

# 499
Здравейте,някой да знае нещо за ходжа Ердуан от Хасково?

# 500
Ходих при Мария от Поморие. Аз не съм сигурна, че тази жена е с акъла си. Неадекватна ми се стори. Но какво да очакваш от хора, които са обладани от нечисти сили. Защото врачките са точно това. Отидох с надеждата да ми даде отговора, които толкова много търся. Изреди ми един куп имена, аз и казвам- да познавам такъв човек, кажи ми какво за него? Ами като излезе ще ти кажа. Общо взето сега си гледам листа, на който си записвах и там има само имена- най- различни имена и нищо повече. Каза ми също, че съм заключена и че нищо хубаво няма да ми се случи докато не си отключа късмета. Три пъти в 7 сутринта да отключвам църква, да взема бутилка олио и т.н. така и не записах ритуала, защото нямам намерение да го правя. Ще отида на църква без да я отключвам и просто ще се помоля на Господ да ми прости глупостите, които извърших, включително и ходенето по врачки последните месеци......

# 501
# 502
# 503
  • София
allforone Аз съм я виждала само с вързана коса и грим, но ми се струва че е тя. Владее рейки, понеже говорехме за тях,

# 504
  • Под Слънцето

Не, това е астроложката Мира Кунева, която си има офис.

Тази, която ми похвалиха ходела на място в домовете или си уреждала срещи в кафенетата. Отделяла по 2-3 часа и нямала фиксирана тарифа.

Съжалявам,че не мога да помогна. Но тази имам в буук-а на хрома у специалната папка..
Ако я издириш, сподели координати.  Peace

# 505

Коя пък е таз Румяна Бонева, която била чак треньор по врачуване, а никога не е и споменавана  (не и с това съчетание от първо  име и фамилия)ни в тези милион изписани страници, ни в google?

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 15:07 от ryannn

# 506
Телефонът на въпросната Мира, за която питах по-горе и която се занимавала с нумерология и радиестезия е 0886-009-569.

Лични впечатления нямам. Похвалили са я много на моя близка. При мен има един парадокс, че хора, които са познали много на мои приятелки/познати на мен за бъдеще почти никога не ми казват верни неща, но това е друга тема.

Ако някой се допита до тази Мира, ще съм благодарна да сподели.

# 507
  • Под Слънцето
allforone, благодаря за номера. Ще го дам на моя позната от Сф да се възползва.. Но не очаквам кой знае какво. При мен има друг парадокс .Но и пък тези, с които сме ходили заедно тук там ,знаят и са свидетели като ми заговорят  "гледащите и виждащи" какво отговарям.

Да се надяваме,че синджирО ше ме издържи и ше има задочен репортаж по-късно в събота  newsm17

# 508

Да се надяваме,че синджирО ше ме издържи и ше има задочен репортаж по-късно в събота  newsm17

Не забравяй  каската  да не се затриеш челно,в името на святото дело , баш преди празниците и също така каквото се разбрахме за редуването ви на синджира  с бабата!  Grinning

# 509
  • Под Слънцето
Раян, бъди сигурна,че няма да й се дам лесно Wink Нямам нужда от лекуване на уплах, но пък ми се вижда интересно да пробвам да ме виснат и на синджир.

Тук що няма емотикон (rock)

newsm78

Общи условия

Активация на акаунт