ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ - тема 7

• 71 818
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Да TSH беше и все още е в норма, отговарям на etaniel
След всички излседвания се оказа че съм носител на генетичния фактор 5 Лайден и ТАТ е висок. Тромбофилията е опасна в по-късните месеци ... Съответно остава ТАТ... а и диагнозата ми не беше коментирана само в bgmamma , а с достатъчно вещи лица!
Знам че д-р Начев отрича ТАТ като проблем, но всеки си има теория!

# 601
Е аз имам завишени МАТ 164 ед, както се оказва май и НК клетки....23% , ще се изследвам и за антифосфолипидни АТ....

# 602
Аз това не мога да разбера, как всеки си има теория... Медицината не е ли точна наука....или както каза Влафимиров е по метода на отхвърлянето...,

# 603
  • София
Magnet а ти къде се следиш, извинявай...
Следях се при д-р Сигридов, д-р Начев и имунолозите в клиниката на д- р Стаменов.
etaniel, приятелски съвет- слушай си лекарите и не се занимавай с форума... тук ще попаднеш на всякакви странности...

# 604
Да, мерси за съвета, проблема ми е, че всички лекари говорят различно и всичките са алчни, особено по тези клиники....дано да греша...ще направя нужните тестове и ще видим...,

# 605
  • София
Аз с двете ми успешни една след друга бременности ТАТ и мат не съм изследвала и от тази страна нямах проблеми, но все пак не ги оставихме да си развяват коня,ами до 16 гс пих слаба доза кортикостероид, с втората успешна или иначе казано с петата пих до към 12 г.с

# 606
Е,  както искате го тълкувайте, но аз имах късмета да попадна на точните хора в медицината.... Факт - след  неуспешни бременности, вече съм бременна, преминах критичните за мен седмици и дай Боже да стигна до край! Това май е най-важното!!!

# 607
  • София
То и аз имах късмета да попадна на точните хора в медицината, факт че успях след поредица от аборти и една торба проблеми Peace

# 608
Радвам се и за двете ви, AMARIA пожелаеам ти всичко да е наред и да бъдеш най-щастлива...аз също съм сигурна, че ще успея, дано да попадна и аз на точните лекари...лошото е, че не вярвам на никого, на мен това ми е проблема Sad

# 609
Когато има повишени НК търсят ли се причините или то вече всяка 2ра е с повишени? Чета, че може да са сигнал за туморни процеси...

# 610
  • София
Когато има повишени НК търсят ли се причините или то вече всяка 2ра е с повишени? Чета, че може да са сигнал за туморни процеси...
Моите бяха гранични с четвъртата ми и успешна първа бременност, причина не сме търсили. Много четеш Simple Smile

# 611
Simple Smile верно си е много чета Simple Smile

# 612
Дами да ви питам...утре на мъжа ми му предстои спермограма, но днес си прави едни изсл, назначени му от УНГ поради чести ангини и се оказа, че има завишен АСТ-900 и IgG 200...това според вас би ли повлияло на спермограмата? Мерси

# 613
Да ви кажа днес Владимиров ми видя изследванията и каза, че НК клетките са ми ок....а са 23%....той гледаше обаче брой, който е под 12, сега ще ми проследява яйчников резерв....прави ми ултразвук на 3 ден от мензиса и ми пусна хормони....AMH, Inhibin B, DHEA-S, FSH, Testosteron? Като ви слушам всичките сте ходили на имунолози, той не ми споменава нищо....

# 614
Да допълня, че правихме разширена спермограма и док каза, че при него всичко е добре, аз обаче видях едни левкоцити в спермата, които са 20 при граница 1 .....той каза, че това не го притеснява и ако имало инфекция или друго, той щял да има оплаквания newsm78

Общи условия

Активация на акаунт