Пазаруване от Aliexpress.com 23

• 54 087
  • 835
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • FR
Може ли малко помощ за мъжки бански  Praynig Гледам размерите на сайта, ама те все малки до 90-95. ММ има ханш 100 и вече не знам в ХЛ ще влезе ли. Или аз нещо не се оправям с размерите, не знам. Нали ханш е това, което дават? Харесал е този бански, видях в коментарите бг знаменце. Ако собственика чете тук ще съм много благодарна да сподели мнение.

Забрави да влезе в тези бански  Simple Smile
http://www.aliexpress.com/premium/swimwear-men.html?g=y&need … 0&groupsort=1
Tова са най-купуваните мъжки бански в сайта.

Мерси за линка. Аз все пак реших да питам продавача, ама не разбрах пратих ли съобщението или не  smile3538 Натиснах на плика, отвори ми се прозорец да пиша, от долу даде линк към артикула за който питам, но сега в message center нямам съобщението. Така ли е попринцип или аз не съм успяла да пиша? Ако не съм да пиша отново  newsm78

# 317
  • София
За тези, които събират много точки - играта с числата може да се играе не 3 пъти на ден, а много повече пъти (май 7 или 8 по 3), като сменяте различните категории и на всяка категория имате по 3 игри. Така аз вчера изкарах 1000 точки отгоре... И винаги печелиш реално, защото "струва" 10 монети, а реално много пъти се пада на 25, 30, 50 монети печалба и нагоре...
За да се ползват купоните може ли да се сумират няколко поръчки, докато достигнат минималната стойност, или един купон само за един търговец? На скреч играта в мобилното приложение някой изкарвал ли е повече от $1? Че се изнервих от търкане.
Получих http://www.aliexpress.com/snapshot/6020780191.html Търговеца ми го шипна, въпреки че имаше минимален ордер от $10, но адски много се забави доставката. Отдалеч изглежда супер, отблизо... хм... евтинее и има забележки, но за толкова пари съм доволна, не съм очаквала Сваровски Simple Smile

# 318
  • Казанлък
За тези, които събират много точки - играта с числата може да се играе не 3 пъти на ден, а много повече пъти (май 7 или 8 по 3), като сменяте различните категории и на всяка категория имате по 3 игри. Така аз вчера изкарах 1000 точки отгоре... И винаги печелиш реално, защото "струва" 10 монети, а реално много пъти се пада на 25, 30, 50 монети печалба и нагоре...
За да се ползват купоните може ли да се сумират няколко поръчки, докато достигнат минималната стойност, или един купон само за един търговец? На скреч играта в мобилното приложение някой изкарвал ли е повече от $1? Че се изнервих от търкане.

Купоните не се сумират. Един купон-при един търговец за определена минимална сума.

За каква игра с числа става въпрос?  newsm78 Къде се сменят категориите? Нещо не разбрах...

Моля за вашата помощ  Hug Praynig  bouquet

# 319
  • София
Ето указания, много е объркано, знам, ама не намерих по-прост начин да се влезе в играта:
1.Главна страница в Али. Цъкаш вляво на зеленото чудовище „Shopping festival”.
2. От графика със събитията избираш този от 3/19 „Preview up to 90% off”.
3. Избираш една от категориите, които излизат в изкачащото меню (пр. Women`s world, The Men`s outlet  и т.н.) и ти излиза играта.
 За всяка от категориите имаш право на по 3 игри, т.е. 3х8 = 24 игри.

# 320
  • Sofia
Пак да си побутна въпроса   bouquet
Здравейте момичета и аз с въпрос:
Та за първи път правя поръчка. На 13.03. направих поръчка на едно бебешко одеалце, от тогава пише:
Awaiting shipment .
"Status:
    The supplier is processing your order
Reminder:
    This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within: 3days 5hours 54minutes 13seconds . "

Питането ми е докога трябва да чакам и трябва ли преди да изтече времето аз да предприема нещо?
И ако се канселира продавача ми връща парите ли? ... Офф извинявам се ако върпосите са ми тъпи  Embarassed
  bouquet  bouquet  bouquet

Продавачът е имал дълъг срок на пращане. Добре е да поглеждате сроковете преди да поръчате, за да знаете кога да очаквате стоката.
Не трябва да правиш нищо, ако той не изпрати до края на срока парите ще ти се върнат автоматично.
Ако бързаш може да се опиташ да канселираш, но това действие се явява просто предложение от твоя страна, което продавачът има право да не приеме и срокът продължава да си тече.

# 321
# 322
  • Пловдив
Аз днес получих кецките и съм много доволна страхотни са и ни станаха
Ето ги : http://www.aliexpress.com/item/Fashion-Children-Athletic-Shoes-S … r/1308134507.html

# 323
Ето указания, много е объркано, знам, ама не намерих по-прост начин да се влезе в играта:
1.Главна страница в Али. Цъкаш вляво на зеленото чудовище „Shopping festival”.
2. От графика със събитията избираш този от 3/19 „Preview up to 90% off”.
3. Избираш една от категориите, които излизат в изкачащото меню (пр. Women`s world, The Men`s outlet  и т.н.) и ти излиза играта.
 За всяка от категориите имаш право на по 3 игри, т.е. 3х8 = 24 игри.

Това не го знаех  Peace
Освен това не забравяйте,че имате и 3 игри на ден от телефон на Discount Defender-a т.е. 3 на компютър и 3 от телефон.

# 324
Искам да попитам ако от един продавач съм поръчала няколко неща и едно не дойде,мога ли да потвърдя само  нещата който съм получила или цялата поръчка се потвърждава автоматично като натисна бутона ,защото продавача каза,че ще ми го изпрати ,но аз как да съм сигурна ,че ще го направи ако потвърдя цялата поръчка ?

И още един въпрос,бях пуснала диспут на една поръчка и сега в статуса ми пише Споразумение постигнато...Това означава ,че Алито ще ми върнат парите по картата ли?

# 325
аз бях,много благодаря   bouquet  ще се въздържа,че ми е скъпичка засега... поръчах една друга , не е асиметрична , но пак е бяла тип принцеска,чакам с нетърпение да я получа,че е за рожденния ден на дъщеря ми и дано да е така хубава,както изглежда на снимките  Praynig Laughing

# 326
  • Варна
Моля, предложете ми часовник огърлица. Преди време купих часовник от БИК, но не работи, като се сложи на ръката. Иначе работи, много странно. Сега не знам дали си струва да поръчвам часовник от Китай. Затова моля за нещо изпробвано или поне да ме насочите към марка.

Стасита , аз имам този часовник
http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-wave-spoondrift-desig … ng/703096430.html
Снимката е реална а часовника работи съвсем точно, доволна съм, има и други модели в магазина му може да ги разгледаш. Минимална сума за поръчка няма  Peace

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 21:37 от ellia

# 327
Аз днес получих кецките и съм много доволна страхотни са и ни станаха
Ето ги : http://www.aliexpress.com/item/Fashion-Children-Athletic-Shoes-S … r/1308134507.html

Страхотно и аз ги поръчах от същия продавач, видях ги от една мама, явно сте били вие! Бързо ли пристигнаха? За това време стават ли, че то доста се стопли :/

Цък!  Whistling

# 328
Момичета, които ползвате дебитни карти за пазаруване от Алито, искам да ви попитам някой пазарувал ли е с Виза Електрон на ДСК Банк. Не знам дали става за такъв тип пазаруване. А и не намирам къде е този трицифрен код по нея, който се записва най-отдолу при плащане. newsm78
Въобще какво трябва да питам в банката - каква карта ми трябва, в случай, че не става, за да мога да пазарувам от Алиекспрес и от други подобни сайтове.  bouquet

# 329
Привет, момичета! Аз в понеделник ще получа едни дънки, две рокли и два чифта остри, велурени обувки. Ако искате ще кача реални снимки в групата във Facebook. А имам и един въпрос- преди малко исках да направя поръчка, през моя акаунт но от картата на баща ми, която е MasterCard, а ми изписа, че не е извършено плащане. Защо се получава така?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт