"Селски" номера и пинизи

• 5 183 999
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 080
  • София
За съжаление Жожобата барабар с още мноого жожоби не се е замисляла какво тя може да направи. Въобще - мисленето на подобни хора е единствено в посока, че държавата им е длъжна с нещо и трябва да ги хрантути. За циганите - ясно, нищо повече няма да напиша, че бана ми е в кърпа вързан, ама що-годе нормалният човек следва да изпитва и някакви задължения към държавата. И да не е в тежест на останалите. Щото, Жожоба, нали се сещаш, че безплатен обяд няма и все някой без да иска, със своите данъци плаща и твоите билети  Wink
Хората го наричат гражданско общество. Ние сме в по-голяма степен в селско такова  Sunglasses

Ако питаш мен, даже не и селско. Хората в селото на прабаба ми бяха страшно сплотени.
Ние сме в някакъв разпад на обществото, вече 20+ години. Лошото е, че не му виждам края.

# 7 081
  • София

Ако питаш мен, даже не и селско. Хората в селото на прабаба ми бяха страшно сплотени.
Ние сме в някакъв разпад на обществото, вече 20+ години. Лошото е, че не му виждам края.
Сякаш е съвсем целенасочено... постоянно сме облъчвани с "другите-те са лоши", "лъжат ви", "мамят ви""борете се", "докладвайте ги", "крадат ви", "прецакват ви"..... и човек неминуемо застава в позицията: Ми щом пък толкова ме мамят, я чакай и аз да ги подхлъзна тоя път... И се чувства доволен от факта. А това води само завърта колелото и.....

# 7 082
  • Ямбол
Само човек с такова възпитание може да се чувства доволен, когато лъже и мами.

# 7 083
В Бургас картата за всички линии за един месец наистина ли е 85 лв, а ученическата 55лв? Билетът 1лв ли е ?

# 7 084
За съжаление смятам, че това съвсем не е изключение, а такива тарикати има прекалено много в обществото ни. Средата го позволява. Навсякъде има безнаказаност. И ето го резултата.

# 7 085
В Бургас картата за всички линии за един месец наистина ли е 85 лв, а ученическата 55лв? Билетът 1лв ли е ?

Да, толкова е, но истината е, че всъщност в Бургас няма маршрут, който да не можеш да покриеш с карта за двата тролея и един автобус. А тя е 50 лева. Просто така е направен транспорта, че с максимум 2 превозни средства да покриеш града от край до край.

# 7 086
  • София
Дано да си права  Praynig
Обаче се плаша, че освен семейното възпитание, сериозно влияние оказва и заобикалящата среда и медиите.  Confused

Скрит текст:
Първоначално исках да напиша "околната среда".... като си прочетох изреченийцето и се оказа, че съм написала "окалната" .... много се зачудих дали пък да не си го оставя така.... в крайна сметка описва съвсем точно това, което исках да кажа Wink

# 7 087
Много ми е селско - караш си автомобила в едната лента, но не пускаш и другота. Застъпваш съвсем малко колкото да не мога да мина. Наближим ли светофар започва едно мятане от лента в лента.
Стой си в лентата, като решиш какво искаш, подай си мигача и се престрой.

# 7 088

Да, толкова е, но истината е, че всъщност в Бургас няма маршрут, който да не можеш да покриеш с карта за двата тролея и един автобус. А тя е 50 лева. Просто така е направен транспорта, че с максимум 2 превозни средства да покриеш града от край до край.

тук не съм  много съгласна, ама се надявам да стане така като пуснат единия тролей през  Меден Рудник както се говореше наскоро, че с този маршрут малко се обезсмислят линия + тролей .

# 7 089
  • София
Днес бях свидетел на идиотска постъпка, която ми изправи косата.
На обяд, по Дондуков, в частта срещу Английската, двама индивида се надцакваха с мръсна газ по трамвайните линии. Газ и яко свистене на гуми. Всички минувачи, и от двете страни на булеварда, се спряхме да ги гледаме, буквално с увиснали ченета. Как не се пребиха просто не знам..и как не отнесоха с колите си някой невинен.

Яд ме е, че понеже случката се разви страшно бързо, никой не успя да звънне на 112 или поне да ги запише. Баси и психопатите!

# 7 090
Простотия ooooh!
Днес се пазачудих дали пък аз не съм селянка. Прохождащото ми бебе се пресегна да докосне чантата на една жена, която пушеше на пейка на площадката. Спрях го с думите "не пипай чантата на леличката" и го дръпнах, а тя обидено ми отвърна:
 "Не съм леличка, а госпожица".  Crazy

# 7 091
"Не съм леличка, а госпожица".  Crazy

Ами не е приятно да те наричат леличка, а ако си и госпожица, сигурно е съвсем обидно. Следващия път вместо "леличката" кажи "жената".

# 7 092
  • Ямбол
Площадката детска ли беше?

# 7 093
Докато се делим на селяни и граждани и се дебнем за селски номера, циганизацията на нацията се осъществява със страшна сила. Все държавата ни е длъжна, все трябва да ни дава, ама ако рече да ни бръкне в джоба - вой до небесата.
Явно трябва да се свиква...  Tired

# 7 094
Това пък да наречеш млада жена "леличка" ми е толкова отвратително...  ooooh!
Жената може да е леля, леличка на племениците си и на никого друг.
Също, както бабите са баби само на внуците си.

Общи условия

Активация на акаунт