"Селски" номера и пинизи

• 5 175 717
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 16 335
Избива си комплексите човека.

# 16 336
Шушулче, разбира се че му казахме, че не е прав, коментираната дама обикновено е много стилна.
Но това му е начин на поведение, не подлежи на промяна, мъжът е на 52-53 години ...

Защо при всеки подобен негов коментар, не му казвате нещо от сорта "Да, но тя поне си пере дрехите по-често от 2 пъти годишно, за разлика от теб!".

# 16 337
На почивка в хубав затворен спа комплекс забранен за домашни любимци,а някой наел съседен апартамент явно си взел кучето(явно някаква дребна порода) и цяла нощ слушам изнервената животинка да се къса да лае. Sad
Ако се повтори и следващата нощ отивам да се оплача на рецепция.
Остави мен,но идват хора с бебета и малки деца и на дали би им било приятно да спят в легло където е спало куче.Не мога да разбера от къде тази наглост на собственика така са погазва и правилника на комплекса и правата и спокийствието на всички. ConfusedМного селско!Да си ''скриеш'' кучето в багажа.

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 13:50 от mamamari

# 16 338
Не бих чакала втора нощ, ако хотелът е обявен като такъв без домашни любимци. Предлагат ти нещо, платила си за него и е редно да го получиш.

# 16 339
Едва ли са скрили кучето. Най-вероятно са им разрешили срещу заплащане.

# 16 340
Да има и обозначителни знаци,но се надявам ''тариката''- простак да е бил за една нощувка и да е освободил.Днес е тихо.
Лошото е че хората ,които наемат след него   то са меки мебели,мокети ...всичко ще е било в досег с животинката.Не съм против животни,но има алергични хора ,а ще им съсипе престоя и няма и да разберат от къде им е дошло.

# 16 341
Ако е от най-малките породи съвсем спокойно може да са го скрили, слушала съм за доста такива случаи. В смисъл имам поне двама познати, които по техни думи го практикуват редовно. А ако хотелът е обявен за забранен за домашни любимци е изключително неетично управителят да дава разрешения "на парче" по твърде много причини.

Преди известно време обаче една нагласена и тунингована госпожа ме изуми като си вкара кученцето в Хепи (при условие, че имаше маси навън), качи го на диванчето до нея и му даде да пие вода от някаква капачка или паничка, която си беше на заведението. Излишно е да казвам, че пръски вода и, съжалявам, лиги, имаше навсякъде около масата, включително и на диванчето. През това време госпожата недоволстваше от всичко в менюто и се държеше като абсолютна примадона.
Това, което още повече ме изуми беше отношението на управителя, на когото се опитах кротко да посоча (след като свършихме вечерята, да не помислите, че съм правила сцена с ефектно излизане), че според мен ресторантът не е място за домашни животни. Управителят ми обясни, че това били декоративни животни и затова можело да се вкарват вътре и защо не съм се била преместила. В този момент се намеси и мутресата, която ми обясни, че нейното куче било по-чисто от повечето хора пък и че тя била ходила и в най-скъпите ресторанти с него.  Подразбираше се ние там плебеите, дето сме по-мръсни от кучето й и ходим все по долни кръчми, да не знаем много-много. Бях се заканила, че ще водя приятели с мини зайци, котки и игуана да ядем там с декоративните им животни, но не ми стигнаха нервите за подобен тетър...

# 16 342
  • София
Няма лошо, само да споделя, че наистина някои кучета (не само декоративни) са по-чисти от бая народ....  bouquet

# 16 343
  • Пловдив
Няма лошо, само да споделя, че наистина някои кучета (не само декоративни) са по-чисти от бая народ....  bouquet
Няма значение чисто или мръсно, явно не разбираш. Има алергични хора, които разчитат, че не се допускат домашни любимци. Има хора с фобия от кучета.

# 16 344
  • София
Няма значение чисто или мръсно, явно не разбираш. Има алергични хора, които разчитат, че не се допускат домашни любимци. Има хора с фобия от кучета.
Разбирам. Имам братовчед, който има орнитофобия. ДО такава степен, че почти не може да върви пеша по улицата, а ако сме седнали на заведение и кацне наблизо гълъб........лелеле-мамамалееееее

# 16 345
  • Пловдив
Разбирам. Имам братовчед, който има орнитофобия. ДО такава степен, че почти не може да върви пеша по улицата, а ако сме седнали на заведение и кацне наблизо гълъб........лелеле-мамамалееееее
Е тогава схващаш, че не е до мръсно-чисто. Като може - може, като не може - да не може за никой и всеки да си прави сметката в кой хотел иска да ходи.

# 16 346
Няма лошо, само да споделя, че наистина някои кучета (не само декоративни) са по-чисти от бая народ... bouquet
Много остроумно Stop
Само,че в държавата ни си има правила. В търговските обекти, в които се предлага храна е забранено със закон да влизат каквито и да било животни, да не говорим за кучета. Домашни, бездомни - все едно.
Сигнал до РЗИ /ХЕИ/ и глоба е решението.

# 16 347
Кучетата водачи на незрящи хора са изключение.
Но това не означава,че всякакви други животни имат право на достъп в обектите за обществено хранене.

# 16 348
  • Варна
Ами ще ме извинявате ама за мен е супер селско при определен регламент да се спори защо той не трабва да се спазва..?! Има си правила. Точка! На който не му харесва да си търси друг хотел, не да си носи "любимеца" в чантата!

# 16 349
Наскоро се запознах с незряща жена, която са опитали да изгонят от Хепи.
Значи куче може, незрящ човек - не.
А кой е опитал - хостесата на заведението. Вместо да и помогне и да я настани, тя и казала, че пречи и да се махне. Жената се преместила, но не можела да седне сама и чакала права компанията си. Хостесата пак казала да се махне, че пречи  и така 3 пъти. Когато незрящата помолила да я настанят, за да не я подбутват, хостесата и заявила, че няма места. В този момент дошла компанията и се оказало, че заведението е полупразно.....
Селско - градско, някои хора толкова си могат.
След оплакване от централата обещали да инструктират персонала! То трябва специално да си инструктиран, а не просто да си човек.

Общи условия

Активация на акаунт