iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 53-та тема

• 47 289
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • До сърцето...
Мже ли някой, който е ползвал тези перилни преп. :

http://www.iherb.com/GrabGreen-3-in-1-Laundry-Detergent-Vetiver- … -2-oz-432-g/34102

http://www.iherb.com/Ecover-Natural-Fabric-Softener-Sunny-Day-33 … 8-fl-oz-1-L/34175

да напише отзиви. Изпира ли добре, миришат ли дрехите после?...

Първия го поръчах по препоръка от тази тема и съм много разочарована. Въобще не изпира (повтарях пералнята), а и от миризмата не съм впечатлена. Но първото направо ме разби.
Аз лично не го препоръчвам.

# 466
На коя дата са направени поръчките, които получавате?

в петък получих от 16 март

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

# 467
denis_d благодаря  Hug
Значи не са така прости нещата с глада за сладко.

# 468
  • На плажа
Все още ли има в сряда вечер намаления?Днес мисля да направя първа поръчка,да изчакам ли до довечера?
И да попитам,от това алое наистина ли се приема по 5мл. на ден или по 50мл.

# 469
по мои наблюдения има намаления всяка седмица, така че изчакай

# 470
  • have faith and be patient ..
Дaни ако е по 50 ще ти стигне за 2 дена  Mr. Green . Това е концентрат , пише че се разрежда цялото шише във 1.25 US gallons = 4.73176473 liters . Или се взима 1/8 teaspoon на ден (teaspoon- чаена лъжичка ) . (1/8) US teaspoon = 0.616115199 milliliters . Чичо Гугъл знае всичко , само трябва някой да го  пита  Peace

# 471
  • На плажа
С. Алекс благодаря ти  Hug И аз си го преведох с гугъл преводача,ама той понякога такъв превод му удря,че не бях съвсем сигурна.Ще изчакам до довечера да видя какво ще намалят и тогава ще поръчам  Peace

# 472
  • видин
Това алое го пие синът ми - по 0,5мл
Така поне пише.
Пише също че са 236 дози.

# 473
На коя дата са направени поръчките, които получавате?

в петък получих от 16 март

Благодаря, Аз чакам първа поръчка и исках да се ориентирам.  Hug

# 474
  • have faith and be patient ..
Да ,за алоето и аз сметнах ,че ще стига за 236 дози ... а пише веднъж дневно  newsm78 и струва  6$  newsm78  и допълнителните му съставки нищо им няма .. къде ли е уловката  Sunglasses

# 475
Скрит текст:
Да ,за алоето и аз сметнах ,че ще стига за 236 дози ... а пише веднъж дневно  newsm78 и струва  6$  newsm78  и допълнителните му съставки нищо им няма
.. къде ли е уловката  Sunglasses
- и аз това се чудя newsm78

Дъщеря ми е много доволна от това - http://www.iherb.com/United-Exchange-Face-Cleansing-Strips-3-Strips/54676
Извлича всичко от порите й и ги почиства.

Код за отстъпка при първа поръчка от iherb.com -GZK337

# 476
Здравейте, искам да похваля този шампоан изключително съм доволна, косата ми е къдрава и суха. Вчера я измих, и днес обема си е същия, няма сърбеж, няма пърхут. Усещам я жива, има блясък. Взех и балсам. Преди съм поръчвала от iherb други шампоани, но такъв ефект не съм усещала до сега.
ТОВА го видях от някой тук в темата, искам да му кажа Благодаря   bouquet Благодаря на всички които споделят тук  Hug

# 477
  • София
Да ,за алоето и аз сметнах ,че ще стига за 236 дози ... а пише веднъж дневно  newsm78 и струва  6$  newsm78  и допълнителните му съставки нищо им няма .. къде ли е уловката  Sunglasses
много добре - 0,5 мл е по-малко от 1мл. т.е. със спринцовката ще е най -лесно де се премери... newsm78

# 478
  • Пловдив
Вчера получих известие от митницата за пратка, но искат и фактура.

Съответно работното време на митническата служителка е ужасно и е само 3 часа за деня, без събота  #Cussing out
Миналата седмица получих други 2 пратки там и не са искали фактура - това сега откъде го измислиха... На някой искали ли са така фактура и има ли някакъв принцип или просто са ме нарочили  Crossing Arms

# 479
Вчера получих известие от митницата за пратка, но искат и фактура.

Съответно работното време на митническата служителка е ужасно и е само 3 часа за деня, без събота  #Cussing out
Миналата седмица получих други 2 пратки там и не са искали фактура - това сега откъде го измислиха... На някой искали ли са така фактура и има ли някакъв принцип или просто са ме нарочили  Crossing Arms

доколкото знам могат да ползват и информацията за стойността на пратката, залепена на кашона

иначе ако имаш принтер, си разпечатай мейла с информацията за плащането

Общи условия

Активация на акаунт