Домакини 34 / пукна пролетта и се задава веселба

• 41 731
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • София
хахахам аз съм от дясно... в поза на буквата "ЗЮ"

Марче, то от фитнеса нИ моЕ да стане тоз номер с чашата, поне с моето дупИ, то дУкато спрат вълните чашата Же паднИ

# 421
  • София
хахахам аз съм от дясно... в поза на буквата "ЗЮ"

Марче, то от фитнеса нИ моЕ да стане тоз номер с чашата, поне с моето дупИ, то дУкато спрат вълните чашата Же паднИ
ААааааааа, едната хубавица дойде!!! Ти ли не можеш да връткаш, а??? Как можеш , даже и с онези прекрасни очички.  Simple Smile

# 422
Смърфи по-лесно се гледат от стандартните - на тях и нагревател не им трябва, че са студенолюбиви. Те са от род шаранови. Тук на двора има изворче и предния наемател е гледал златни рибки в него - та и аз смятам, но все не иде ред да го почистя, че е занемарено.
Айде събрахме се малко по-големите и палавите  hahaha hahaha hahaha НАЗДРАВЕ!

# 423
  • София
Е така няма да мога вечИ

# 424
Аз готвя боб, да го гощавам моя Убавец с бг манджа. Той ми разправя сега по телефона, че Еър Франс били в класи по-добри от немците - то шампанско, сини сирена и френски кашкавали, масло президент, прясно изпечени кроасани, то чудо. Сега като види боба и ще го видя как ще яде.  hahaha

Аууу, Лус, де го намери тоз твоя фитнес инструктор, виж на какви неща те е научил.  Wink

# 425
  • София
Въй, Калинке, отдей тоз ликьор?

Марче, не знам откъде да набавим тоз ликьор, и аз обичам ликьорчета. Мога да те черпя само с украинска водка... Wink

Там пише - у Леос клуб Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 426
  • София
А златни рибки устойчиви ли са? Тоест колко живеят, щом са на късмет и пари, да взема и аз да завъдя. Ама каквато съм несериозна, дори една китка не мога да опазя, тези рибки от желязо трябва да са, за да идържат. Wink

Момичета, сега пътува за вкъщи и от вратата ще го метна, ако на вас нищо не е взел!  Wink
НиЙ ще чакаме да падне нещо, кво дадеш  все е добре.  Joy
Виж сега за рибите...имам една позната дето гледа японски шарани. Много са скъпи но са екзотични. Но една улична котка взе , че ги изяде и...станА страшно.  Е, те си купиха нови, но ако искаш да питам, инфо вадя от първо лице ед. число. Честно!

# 427
  • при късмета
Те са от род шаранови. Тук на двора има изворче и предния наемател е гледал златни рибки в него - та и аз смятам, но все не иде ред да го почистя, че е занемарено.

Ааа таковата, за Никулден оцеляват ли? Абе мое ли да ги ползваш  Thinking
Леле Люси, на това ли ви учат у фитнесо

# 428
  • София
Марче, шаран си е шаран, много кости много нещо, горкото коте Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 429
  • София
Те са от род шаранови. Тук на двора има изворче и предния наемател е гледал златни рибки в него - та и аз смятам, но все не иде ред да го почистя, че е занемарено.

Ма ко, опитват се да ми стегнат гъ***вете, да може да счупим ореха... засега моето като пляснеш - поне 10-на минути вибрира Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 430
  • София
Людмилке, где го тоз инструктор бре.. newsm78  Сега разбра що дирите с Кремена У фитнесо...  Heart Eyes Калинкеееее, виж какво правят хората....а ниЙ  вуци давим само. Действат!!!  hahaha

# 431
  • София

.........
Не, не моЕ, щото един струва 20 000 долара. Ще ни приседне ако го `апнем. Но на котака нищо му няма, бъди сигурна.  Simple Smile Идва и още търси.

# 432
  • София
Тез инструктори само с млади се заемат, те също са млади и Убави, а аз тъй ще съм на плажа

# 433
  • София

Ма ко, опитват се да ми стегнат гъ***вете, да може да счупим ореха... засега моето като пляснеш - поне 10-на минути вибрира Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Изобщо недей да скромничиш, а си признай веднага.  Simple Smile

# 434
  • София
ДИмоде съм, само орехът не съм слагала у дупИто Laughing

Общи условия

Активация на акаунт