Дубай 6

• 83 717
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
Tiffany,Благодаря за сайто, точно това ми трябваше.. Сега има промоция 2-ма за 250 дирхама, аз писах, но не знам дали ще спечеля.. Mr. Green
Ти онлайн ли резервира или там на място? Пише, че е 2 часа криза, но от колко часа е вечерния круиз с вечерята? Или ти избираш час? Деца допускат ли и каква е цената?
Резервирах там на място, три дни преди желаната дата. По табелките на масите видяхме, че са подредени по ред на записването. Бяхме 8-мите записали се и масата ни не беше по края на яхтата, което не е никак фатално, но да го имате предвид, ако държите на това. Круиза започва в 8 часа и е до 10 - 10.20ч. като това са фиксирани часове, т.е. не се променят. Да, деца имаше, даже за по-малките даваха и столче за хранене Simple Smile За цената за деца не мога да ти отговоря, но пак на сайта гледам, че има промоция - в сряда децата са free - на всеки възрастен по едно дете - http://xclusivecruise.com/kids_go_free_wednesdays.html. Нямам идея обаче до кога е валидна офертата. Успех в избора!

# 421
  • софия
Моят опит сочи, че в периода на шопинг фестивала, който е от началото на януари до началото на февруари е най-скъпо за нощувка. Това е мнение и на тур. агентите.
Може би ако отсега направите резервация ще е по-евтино. Аз я направих може би месец преди пътуването и едно, че почти нямаше свободни хотели, ами и цените им бяха високи. За сравнение хотел Каселс Ал Барша го платих по 75 на нощувка за двойна стая, а на съфорумка в началото на декември им е струвал по 45-50 долара.

# 422
Забелязах, че когато резервираш хотел през booking.com излиза по-евтино от колкото от сайта на хотела.... #Crazy Цената уж е една и съща, обаче когато избереш  стаята  и цената в сайта на хотела скача с някакви такси обслужване или нещо подобно...  А онези 20 % процента такси, които не са включени в цената ги има допълнително и на двете места... Някой забелязал ли е такава разлика в цените?  newsm78
Ние вече имаме резервация за следобеден чай от 13.00 в Бурж ал Араб, днес ми потвърдиха... Помолих за маса до прозорец, ама да видим..

# 423
  • София
lunna pateka Това многократно съм го повтаряла, че резервацията от подобни сайтове излиза почти винаги по-добра, понякога значително. Аз примерно, никога не резервирам директно в хотел, камо ли да им пиша или звъня, независимо къде по света.

# 424
Njakoj znae li kakav e kursa na EUR za AED tam na mjasto i obmenjat li se v molovete?Vidjah kursa v internet,no dali tam e sa6tija.Mnogo blagodarja

# 425
  • софия
lunna pateka Това многократно съм го повтаряла, че резервацията от подобни сайтове излиза почти винаги по-добра, понякога значително. Аз примерно, никога не резервирам директно в хотел, камо ли да им пиша или звъня, независимо къде по света.
Блед, Роже пък друго твърдеше за Дубай специално  newsm78

# 426
Аз от вчера "разигравам" едни резервации на хотели и мога да кажа, че в хотелите директно е по-скъпо, поне за периода когато аз търся - декември 2014... Освен това намерих разлика и между booking.com и agoda.com... За Ситимакс ал Барша има много малка разлика от 6-7 евро на нощувка (в агода е по-евтино), но за Атлантис има голяма разлика... Цената е еднаква, обаче в booking в цената не влизат 10+10% такси, а в агода пише, че тези 20% са включени... Така че разликата е 20% от нощувката... Освен това  booking взема цената на първата нощувка веднага от кредитната карта, а агода- не...

# 427
По въпроса за хотелите;
Има няколко сайта, които "изследват" цените на хотелите и предлагат обобщени данни.
Напр.: Trivago.com

Под "свързване директно с хотела" нямам предвид да се букне хотела от страницата на самия хотел, а да се свърже човек с администрацията (рецепцията) на хотела по телефон или е-майл и да поиска специална цена, която да е по-ниска от някаква или да каже например, че е бил гост преди и сега пак иска, ама цените които намира са такива или онакива т.е. ... да се пазари. Никой няма да даде по-ниска цена, просто еи така. Или трябва да си помислят, че ще те изпуснат като клиент или пък, че си толкова ентусиазиран точно от техния хотел и че смисъла на живота ти е да им бъдеш гост, ама имаш малък проблем с цената ....
А, и още нещо. В Auris Metro ... ни дадоха една карта, с която всеки следващ път се ползва 10% намаление. Знам, че и други хотели в Дубай дават подобни карти. Така, че и това може да се опита. (Абе, май ми дадохте една карта миналия път, ама не мога да я намеря и др-др)

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 09:16 от ven62

# 428
Здравейте отново:), из темите мернах "Случайно попадна на една туристическа агенция, тамошна. ... buffy", има ли някой линка, че нещо не можах да го изровя.

# 429
Izvinjavam se za glupavija vapros.Njakoj be6e pisal,4e pove4e ne6ta se vizdat ot samoleta ako sedne6 ot djasno.Sega sledva glupavoto  Embarassed-koe djasno-kato se ka4va6 ili po posoka na dvizenieto.

# 430
Здравейте, някой бил ли е скоро в Абу Даби в джамията? Защото една приятелка беше преди месец и ми каза, че ако сме неподходящо облечени вече не давали от тях тези техните дрехи, не знам как се казваха, но мисля, че схванахте за какво говоря. Та си купували от там дълги панталони и блузи. Та има ли някой, който е бил през април примерно и да знае?  Heart Eyes  bouquet

# 431
Точно преди месец бях там, по къса пола и потник, получих дълга роба от тях срещу личен документ, които си взимаш обратно като я върнеш.
Обаче смърдят и е гадно като си представиш кой ли още го е обличал това преди теб, лошото е че се замислих чак като усетих миризмата  Sick

# 432
  • Sofia
Като ходих в джамията миналата година ми дадоха съвсем чиста абая. Миришеше си на прах за пране. След като я върнах я хвърлиха в коша за пране, а на новодошлите им даваха чисти, които бяха опаковани в найлони.

# 433
Никой не ми отговори за такситата в Дубай... Всеки пише, че са изгоден транспорт, но лесно ли се взема  таски от всяка точка до всяка, има ли опашки и т.н.  За летището с багажа лесно ли се взема такси и как - от улицата, от някакъв телефон или от хотела да ни извикат? Къде има тарифите на такситата, интересува ме от Атлантис до летището (дават го около 27-28 км) колко приблизително ще ни вземе таксито? За трансфер от Атлантис искат 385 дирхама до летището, това как е в сравнение с такситата, не мога да се ориентирам... newsm78

# 434
Oooo поправям се Атлантис - летище Al Maktoum - oколо 44 км,
 Атлантис - пристанище Port Rashid - oколо 35 км.... Та колко ще ни вземат такситата за това разстояние, четох че началната тарифа за там е 20 дирхама????

Общи условия

Активация на акаунт