SportsDirect-62

• 69 406
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
newsm78 Има ли кой да каже как се формира цената за доставката. Очевидно не е според броя на артикулите,цената или килограмите. Имам чувството,че всеки път е "Едно към гьотора"
Един път за 60 артикула 12,49 друг за 30артикула  24,17 #2gunfire
Като този път нямам тежки неща. Трети път 27 и нещо си за 50 например.
И аз изгубих представа какво става, на мен в петък ми взе 24 лири за 15-16 неща + едно колело
Е то само колелото е предпоставка за +1 стъпка в цената Simple Smile
Да, но тук споделиха момичетата, че за над 10 неща ти взима 24 лири, пък аз имах и колело и се чудя сега дали колелото или над 10 артикулите са оскъпили доставката

Аз пусках колело 16ка преди месец + 11 чифта маратонки .Тогава доставката започваше от 8.33 и аз платих 12.49 паунда . При тези нови условия при теб е съвсем нормално , че си платила 24 паунда за доставка . Peace

# 376
На мен само за едно колело в кошницата ми се начисляват 24 паунда доставка ,а като сложа още няколко неща и отива на 50 ,а аз таксувах човека 12 паунда  и те му се видяха много ,2 дена спори защо толкова.Сега ще го засиля на англ адрес  и ще се  надявам да не се набутам много .

# 377
  • Русе
Давайте съвет, не ми се е случвало досега.Получих си пратките, но без два артикула.Платени и отразени са в моята фактура, но в тази , която върви с пратките не са отразени и съответно ги няма в пакета. Или са забравили за тях или не са налични, не мога да си го обясня другояче.
Къде да им пиша?

# 378
  • София
Давайте съвет, не ми се е случвало досега.Получих си пратките, но без два артикула.Платени и отразени са в моята фактура, но в тази , която върви с пратките не са отразени и съответно ги няма в пакета. Или са забравили за тях или не са налични, не мога да си го обясня другояче.
Къде да им пиша?

А имаш ли изтеглени пари за тях ? newsm78

# 379
Къде да им пиша?

Какви са артикулите?!!
Това ми се е случвало с рибарски артикули - те пътуват атделно. Да не са някакви неща, които тръгват отделно и обикновенно пристигат или преди, или след пратката.

# 380

Къде да им пиша?

Какви са артикулите?!!
Това ми се е случвало с рибарски артикули - те пътуват атделно. Да не са някакви неща, които тръгват отделно и обикновенно пристигат или преди, или след пратката.

# 381
Здравейте момичета.Влизам в темичката с един въпрос.Искам да поръчам това яке на съпруга ми http://www.sportsdirect.com/kangol-lined-lightweight-jacket-mens … ?colcode=60829503 но се колебая за номера дали L или XL,висок е 170/70кг.Много ще съм ви благодарна,ако споделите впечатления от марката.Simple Smile

# 382
  • Бургас
gerysm, взех такова яке на мъжа ми миналата година. Много е хубаво, но му беше леко тясно и го продадох. Той е около 180/110кг. и му взех 2ХЛ, ако това ти е ориентир. По онова време имаше и доста оферти в Продавалника на по-малки номера, откъдето можеш да видиш конкретни размери на якето.

# 383
Sunny-n благодаря много.Май ще заложа на 2xl,тъй като мъжът ми си има гръб така да се каже и да не му е тясно.А къде точно се гледа в продавалника Embarassed

# 384
  • Варна
Получихме тези NIKE , размер 12,5 , но се оказаха големи, разменям ги за 11,5. Ако някой прояви интерес да пише на ЛС.
http://www.sportsdirect.com/nike-sunray-protect-chd42-225074?colcode=22507418

# 385
ЗДравейте. Имам въпросче, някои дали си е поръчвал артикули от тази марка - http://www.sportsdirect.com/miso-floral-midi-dress-658634?colcode=65863499 , дали си отговарят на номерата? newsm78

# 386
  • Русе

Къде да им пиша?

Какви са артикулите?!!

Точно рибарски , въдица и макара. Дойдоха днес, не ми се беше случвало досега. Три отделни пакета, с проследяващ номер само за двата от тях. Рибарските дойдоха днес , без каквито и да е номера  ooooh!

# 387
възможно ли е за 7 неща 24 паунда,вижда ми се много.

# 388
възможно ли е за 7 неща 24 паунда,вижда ми се много.
Всичко е възможно, може би са тежки, акос а само обувки, знам ли и аз

# 389
можете ли да ми кажете на този артикул кое отговаря на L
http://www.sportsdirect.com/adidas-logo-tracksuit-mens-639206?colcode=63920603

Общи условия

Активация на акаунт