SportsDirect-62

• 69 406
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
И аз това щях да попитам. Нито едно не съм намерила още и почнах да се чудя дали аз не виждам. Къде ги намери?

# 421
19 има със сигурност. Намерих ги из артикулите, с много часове ровене  Laughing
За 20 - то вече хич не съм сигурна, че го има  Rolling Eyes

# 422
Здравейте,пуснах поръчка преди 3 дни ,но без да се регистрирам.платих с пейпал и веднага получих потвърдителен имейл  но все още нямам писмо с код за проследяване.МОля,ако някой е поръчвал така да ми каже дали изобщо ще ми изпратят такъв имейл.Освен това съм объркала етажа на блока като съм правила регистрация в пейпал и сега ще отиде на различен адрес.Ужас.Дали изписват при адреса и тел.номер за да могат евентуално от dhl да се свържат с мен.Благодаря!

# 423
Благодаря ви момичета,както и предположихте днес са изтеглили  датата с още месец напред .
  #2gunfire

# 424
  • In the jungle out there..
Здравейте, дами. Моля да ме посъветвате относно номерата на Lonsdale, тъй като чета във форума, че са умалени. Искам да взема и на двете деца, като малкият носи С7 на Адидас (стелка 15,5см) и има още място, но може би трябва да му взема С8, които уж отговарят на 25 newsm78 Големият - №2 на NIKE (стелка 22,5см) и вече са му на ръба, но ако са умалени и му взема 3-ка, дали няма да се прецакам  newsm78 От друга страна пък 4-ката вече би трябвало да е 37, което е много...
Харесала съм тези модели: за малък, за голям
Благодаря предварително Simple Smile

За малкия реших да взема С8, но за големия се чудя....NIKE 2-ка му умаляват вече, на  Lonsdale 3-ка или 4-ка да взема  newsm78

# 425
Здравейте весели празници да попитам
дали има шанс поръчката ми да пристигне по време на празниците или да я чакам след тях вече тоест за вторник на 17 е била в софия ?

# 426
дали има шанс поръчката ми да пристигне по време на празниците или да я чакам след тях вече тоест за вторник на 17 е била в софия ?

Пратките от Спортсдирект са икономични. Очаквай своята след празниците.  Peace

Аз пък се чудя англичаните имат ли почивни дни сега като нас и какво забавяне да очакваме за сега направени поръчки.  newsm78

# 427

Пратките от Спортсдирект са икономични. Очаквай своята след празниците.  Peace

Аз пък се чудя англичаните имат ли почивни дни сега като нас и какво забавяне да очакваме за сега направени поръчки.  newsm78
В понеделник само е неработен ден.

# 428
Благодаря значи ще я чакам тогава :Д

# 429
  • Пловдив
Здравейте,пуснах поръчка преди 3 дни ,но без да се регистрирам.платих с пейпал и веднага получих потвърдителен имейл  но все още нямам писмо с код за проследяване.МОля,ако някой е поръчвал така да ми каже дали изобщо ще ми изпратят такъв имейл.Освен това съм объркала етажа на блока като съм правила регистрация в пейпал и сега ще отиде на различен адрес.Ужас.Дали изписват при адреса и тел.номер за да могат евентуално от dhl да се свържат с мен.Благодаря!

Не съм поръчвала така, но ако си отбелязала опцията в Пейпал да споделиш телефона си го има и ще ти звъннат от ДХЛ като са на адреса или като наближават. А имаш ли регистрация принципно?! Опита ли да видиш дали все пак не се вижда вътре поръчката?!

Успех! Дано всичко е наред! И приятно изкарване на най-светлия християнски празник - Възкресение Христово!

# 430
Помежду другото има едно кодче за 20% на някои артикули от марката Каримор . Не е кой знае какво ама все е нещо , на мен с 7 паунда ми свали доставката от 85 на 78 паунда за 123 артикула Wink

Код : RUN14 (20% off Karrimor running)

# 431
Спокойно, куриерът ще ти звънне преди да дойде да види дали ще има хора на адреса.

# 432
МОята поръчка още в четвъртък беше пристигнала в България, но как ще вземат да се разбързат да ми я доставят. Българската DHL са най-смотаните куриери, виж по чужбина са наистина най-бързите.

# 433
Здравейте ,днес си получих тракинг номера.По прицип имам регистрация но съм забравила паролата и не ми изпращат нова за това я пуснах без регистрация.Значи ще чакам да ми звъннат.
Благодаря за отговорите!
Весел празник на всички Simple Smile

# 434
МОята поръчка още в четвъртък беше пристигнала в България, но как ще вземат да се разбързат да ми я доставят. Българската DHL са най-смотаните куриери, виж по чужбина са наистина най-бързите.

Само няколко поста над твоя написах, че пратките от Спортсдирект са икономични. А и как да бъдат доставени в почивни дни, след като от 18.04.2014г. до 21.04.2014г. са неработни?  Rolling Eyes Работи им само централния офис на 18-ти и на 21-ви до 14 часа.

Общи условия

Активация на акаунт