SportsDirect-62

• 69 406
  • 736
  •   2
Отговори
# 450
Аз пък върнах на адреса, който те ми дадоха. Разликата е в номера на склада или каквото и да се води там /явно са няколко/. И все пак щом те дават този адрес, значи трябва да е на него, а не на напечатания по дефолт в Return Advice.  Peace

# 451
Момичета, моля за помощ.
Получих си поръчката от sportsdirect, но има объркан артикул.
Поръчах за дъщеря ми ето този анцуг  http://www.sportsdirect.com/adidas-yg-pes-tracksuit-girls-610093?colcode=61009306 . Когато го поръчвах имаше и черен с бели ивици, но цвета, който съм сложила в кошницата си и е разпечатан на ордера от спортс-а е BlastPink/Black  (розов с черно).
И....
Отварям кашона, всичко друго си е наред, но от така желания от нея анцуг е изпратено само долнище !!!, точния номер, но цвят черен с бели ивици. А самото долнище е със сбъркан етикет (отбелязания цвят е розов с черно).
Разбрах, че трябва да им напиша "оплакване", но тъй като сумата (21£) на артикула не е нито от най-малките, нито от най-големите питането ми е - за частично или цялостно възстановяване да се натискам и колко груба е необходимо да бъда (дано не е задължително).? И необходимо ли е да прилагам някакви снимки или копие на изпратения ми ордер (или нещо друго) за доказателство?
Всъщност, мога ли изобщо да се надявам на някакво споразумение или ще трябва да повдигам диспут в пейпал?
Моля за съвет, тъй като това ми е втора поръчка, а с първата нямаше никакви проблеми и сега съм в депресивен яд.
И предварително благодаря на отзовалите се.
Благодаря ви момичета   bouquet
Ще опитам, пък се надявам да се разберем.

Със сигурност ще са разберете, аз винаги съм се разбирала и в случай като твоя вероятно ще предложат да ти върнат половината сума или да им върнеш артикула и да ти възстановят пълната сума и пощенските.  bouquet

# 452
Много моля някой от Варна ако поръчва днес да ми пише на лично Hug
Благодаря

# 453
Връщала съм няколко пъти- всичките пъти връщах на адреса отпечатан във формата за връщане от фактурата!

# 454
Здравейте, дали ако пусна днес поръчка ще успее да дойде преди празниците?!  newsm78

# 455
Здравейте, дали ако пусна днес поръчка ще успее да дойде преди празниците?!  newsm78
Не Simple Smile

# 456
Здравейте,искам да Ви попитам как е най-изгодно плащането в момента-евро,долар или паунд?

# 457
Моля да ми препоръчате скутер/тротинетка/ за 7г момиче. Кой е подходящ за тази възраст?

# 458
Здравейте,искам да Ви попитам как е най-изгодно плащането в момента-евро,долар или паунд?
Зависи в каква валута ти е картата, аз последният път (миналата седмица) платих с паунди

# 459
Бг е. Отдавна не съм пускала поръчка, но имаше един период когато в долари беше най-изгодно.

# 460
  • София
Бг е. Отдавна не съм пускала поръчка, но имаше един период когато в долари беше най-изгодно.

Имаш 2 възможности :

С ПП в амер.долари или в австр. долари с карта . В никакъв случай НЕ плащай в паунди Peace

# 461

Имаш 2 възможности :

С ПП в амер.долари или в австр. долари с карта . В никакъв случай НЕ плащай в паунди Peace
Защо? Аз платих с Виза електрон през страницата на SD като преди това обърнах поръчката в долари и в лири и разликата беше много малка.

# 462
  • София

Имаш 2 възможности :

Защо? Аз платих с Виза електрон през страницата на SD като преди това обърнах поръчката в долари и в лири и разликата беше много малка.

В паунди е най -скъпо . При по-големи поръчки разликата не е малка . Peace

100 паунда - 241 лв
160 амер.долари - 230лв.
170 австр. долари - 221 лв.

# 463
  bouquet Пуснах я преди малко, в долари имаше 40 лева разлика:)

# 464
  • Варна
RUN14 – 20% намаление на Karrimor Running (моделите им маратонки за бягане)

Общи условия

Активация на акаунт