Отговори
# 465
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug
Само аз и Лин,сме отлепили,другите та не са наспахте  Joy Joy Joy
Лин Heart Eyes Hug

# 466
  • София
Ирче, Hugах,че цветно и красиво Фемирско кафе,ммммм,разкош newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Днес Гъбка има имен ден Grinning,та:
Габи,да си здрава,обичана,щастлива,да осъществяваш мечтите си,да получаваш добри новини и да спечелиш от тотото Grinning Hug Heart Eyes
Скрит текст:

# 467
Добро утро Hug Hug Hug

Линко HugИрка Hug

Профи spoko hug фатай при докторята Naughty тресни им ги на масата всичките #Cussing out и да ти напишат кое как се пие #Cussing out егати работата #Crazy добре че не одим по тях ooooh!

Хубав ден Hug

Сряда сряда сряда Party Party Party

# 468
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренку  Heart Eyes Hug Hug

# 469
Добро утро на танцовия състав Laughing
Лин4е Hug Heart Eyes Ир4е Hug Heart Eyes Рени Hug Heart Eyes
Мерсаж за кафенцата и закуската   bouquet
Проф4е spoko
Какъв ден е днес, та Габи има имен ден newsm78
Хубав слън4ев ден и от мен Hug Hug Hug Hug

# 470
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак Heart Eyes Hug аз мисля,че на Гергьовден ,празнуваш ама да честитя да не изоставам сега и аз  Joy Joy Joy

Мичони  Heart Eyes Hug Hug

# 471
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мичони,ето какъв е празника
26 март - Събор на св. архангел Гавриил. Св. мчк Георги Софийски, Стари
Архангел Гавриил, благовестник на въплътяването на Сина Божий, е един от седемте велики ангели, които предстоят до престола Божий. Той е открил на Захария за рождението на Предтеча. Неговото име - Гавриил, значи “сила Божия”. Светите отци, като говорят за Благовещение, обясняват, че е пратен архангел с такова име, за да означи кой е и какъв ще бъде. Гавриил е един от седемте най-близки до Бога серафими.

Празнуват: Гаврaил, Гаврил, Габриелa, Габриел, Габи

# 472
Габи Hug Heart Eyes 4естит имен ден!!!
Бъди здрава, много щастлива, все така позитивна и усмихната
Весел празник

Скрит текст:

# 473
Архангел Гавриил, благовестник на въплътяването на Сина Божий, е един от седемте велики ангели, които предстоят до престола Божий. Той е открил на Захария за рождението на Предтеча. Неговото име - Гавриил, значи “сила Божия”. Светите отци, като говорят за Благовещение, обясняват, че е пратен архангел с такова име, за да означи кой е и какъв ще бъде. Гавриил е един от седемте най-близки до Бога серафими.

Празнуват: Гаврaил, Гаврил, Габриелa, Габриел, Габи
И аз го про4етох Peace
Малиййййй, ама как хубаво я поздрави през 4а4ко Crazy Crazy Crazy Браво ма Ирко   bouquet

# 474
Ох, гледам Митьо пищова по нова и се скъсвам от смях с тоя шопар Joy Joy Joy Joy Joy

# 475
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мерси,Мичони
И аз го гледам,щял са беси  hahaha hahaha hahaha

# 476
Бегай, Питона е луд,луд по луд и от нас Joy Joy Joy Joy Joy

# 477
Как се наведе да събира кинтите дет ги метна и оголи дебел гъз rotfImbo rotfImbo rotfImbo ох, с тоя умирам да се хиля Joy Joy Joy Joy Joy

# 478
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя неговата лудост не води към добро тъй кат го гледам  ooooh!
Женички,парички взе да пръска из студиото и щял са беси,че нямал пари за лекарства,а сега наследство му оставили и яхта ще си купува,а за конкурсите му под 170см,не се допускали  hahaha hahaha hahaha Значи ние сме извън борда

# 479

#Crazy

Миме Hug

Я ше и честитим ако каже тя Laughing и почерпи Naughty Mr. Green

Тоя откачен Mr. Green няма да се беси вечи Mr. Green да си слага въжето и да не ни занимава с простотиите си Laughing

Общи условия

Активация на акаунт