Отговори
# 495
  • София
Тя неговата лудост не води към добро тъй кат го гледам  ooooh!
Женички,парички взе да пръска из студиото и щял са беси,че нямал пари за лекарства,а сега наследство му оставили и яхта ще си купува,а за конкурсите му под 170см,не се допускали  hahaha hahaha hahaha Значи ние сме извън борда

Жалко ooooh! Аз съм едва 1.55 а, да не говорим 4е съм доста над 45 кг. и отпадам на момента Mr. Green Ама ти представяш ли си неговите мерки #Crazy 1.70 - 45 #Crazy скелет Joy Joy Joy Joy
На и аз бях мераклия,ама той ме попари с тия изисквания ,аз съм с 10 кила отгоре ,пък за ръста да не говоря ,ние в някой конкурс за лилипути Мичони ,ще се явим  hahaha hahaha hahaha
Ма остави го тоя,той с идеалните пропорции го гледам ,скелет,тапициран в кожа ще е са с  тия мерки  ooooh!
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И аз влизам в тоя конкурс отма Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мими, Hug,Рени, Hug,Лелче, Hug,Бел, Hug

# 496
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Яле ме и мене Mr. Green Party Party Party

Тамън наритах Минка Свирчока и ей ме на...свободна кат птица в небесата да се красотним из нас, че от вчерашното красотнене файда ЙОК!!! Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

У нас отново е Кербала... ooooh!

Лино Hug Нарцисчева Hug Рену Hug Мичке  Hug Лелче Hug Бел Hug... и последния да затвори вратата... Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габриелита Heart Eyes Heart Eyes Hug ЧИД! Да си жива, здрава, късметлийка и много обичана... newsm51

# 497
# 498
Бел Hug
Зизлу Hug От два дни те каним у нас и ти два дни не ме отразяваш Naughty Crossing Arms

# 499
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,Бел  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Зизуно,ти все едно бебета имаш из вас,какво е това чудо,до сега да съм ги строила в редица по-един и всеки да му е дадена задача,то всеки ден пък да се красотнеш не е работа  ooooh!
А вече и други недоволни има от заспалия образ на Яман,и че се бъркали вече ,кой бил мъжа в тази връзка ,то аз само на пръв поглед мога да кажа кой,Мирка-мисирка,разбира се  hahaha hahaha hahaha

# 500
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бел Hug
Зизлу Hug От два дни те каним у нас и ти два дни не ме отразяваш Naughty Crossing Arms
Ми как да остави парцалетката ,ти пък  Mr. Green

# 501
  • София
Ма леле,какъв бузуранчо е станал Mr. Green

Зиз, Hugпочини си днес Hug

# 502
Бел Hug
Ми как да остави парцалетката ,ти пък  Mr. Green
Заради мен требе да я остаи за 1 4ас Naughty ква приятелка е ина4е Crossing Arms

# 503
Преди ви слабееше сега бузанчо бил Laughing нема угодия  Mr. Green

# 504
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бел Hug
Кога да дойдем мааааааааа... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Аз се чудим от къде да почнем ся...ти да си мандахерцам гащурляците насам-натам... Crazy Crazy Crazy Crazy

Нарцисчева, кой по точно да строя освен мене си...ми то няма никой...све търтеозаври са се изнесли. Joy hahaha Joy hahaha
Всяка вечер крещя по тях, Трайков крещи по мен, че ринем в бърлогата...еми не мойм да трайм тая небитница...и кат не мога ще си я почистя.... ooooh!

Снощи си викам...поне ще си измият чиниите дет плюскаха на вечеря...ама не...чаках до 02.00ч и немаше желаещи...пък си свърших работа сама...после мина Тера преди сън...надникна, огледа се...каза "Цунки" и си легна... Shocked Shocked Shocked и те така...пак помучах...

# 505
Той по сетовете дебелее Joy Те кат заметат кетерингите , 4айовете и секакви холестеролни бомби и заглади косъма Mr. Green Е, така беше и в ОС Laughing На финала бая се беха загладили, еле па Ферка Joy Joy Joy

# 506
Бел Hug
Аз се чудим от къде да почнем ся...ти да си мандахерцам гащурляците насам-натам... Crazy Crazy Crazy Crazy

Нарцисчева, кой по точно да строя освен мене си...ми то няма никой...све търтеозаври са се изнесли. Joy hahaha Joy hahaha
Всяка вечер крещя по тях, Трайков крещи по мен, че ринем в бърлогата...еми не мойм да трайм тая небитница...и кат не мога ще си я почистя.... ooooh!

Снощи си викам...поне ще си измият чиниите дет плюскаха на вечеря...ама не...чаках до 02.00ч и немаше желаещи...пък си свърших работа сама...после мина Тера преди сън...надникна, огледа се...каза "Цунки" и си легна... Shocked Shocked Shocked и те така...пак помучах...

Joy Joy Joy Joy Joy

# 507
Бел Hug

от нас Party Party Party

# 508
  • София
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy А,нали ,кви сме претенции Mr. Green
Я чакай да си сложа моя човек,че отдавна не се е мяркал насам Wink

# 509
Ивче, Hug Ренка, Hug Линче леля, Hug Зизунче лелче, Hug мераба.
Ренка, ние му се радваме на Ча, че позаглади косъма и, че замяза на човек, че преди от видът му ни страшнееше. Беше слаб като скелет, а краката му бяха като на световен шампион щеките.
Линче, твоя човек е и мой, ще си го менкаме. newsm53

Общи условия

Активация на акаунт