Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 48 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Аз обичам дневниците на вампира Simple Smile

# 286
Аз почнах да гледам новия сезон на 24- Live Another Day даже влезнах във форума да виoя няма ли си специална тема ама не а на мен ми е любим и тъкмо намерих какво да чакам след като свърши Revenge

# 287
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Започнах TURN. Дотук много ми харесва.

# 288
Напоследък доста се запалих по Breaking Bad. Невероятен сериал, държи те в напрежение през цялото време

# 289
Напоследък доста се запалих по Breaking Bad. Невероятен сериал, държи те в напрежение през цялото време

Три пъти го започвам и съм стигнала до 5 серия. Знам, че трябва да избутам 1 сезон и може да ми стане интересен, но сега съм захванала Игра на тронове и докато не го изгледам няма да се спра Simple Smile

Изгледах Убийството, след това Ходещите мъртви ( него си го довършвах), сега Троновете и сигурна съм, че на Опасно лош пак няма да му дойде реда. Ще си довърша Свръхестествено...сериали да искаш. Времето е кът.

# 290
И аз на "Троновете" изгледах първите два сезона за един уикенд, после третия си треперех чинно кога ще дойде следващият понеделник Laughing.

# 291
Сериалът, който гледам в момента, е шведски, но го няма в анкетата. Гласувах с "други"
Äkta människor (Real Humans)
Гледам го тук по телевизията, в момента върви 2-ри (засега последен) сезон. Иначе в Швеция вече е приключил.
Засега ми харесва.

# 292
И аз на "Троновете" изгледах първите два сезона за един уикенд, после третия си треперех чинно кога ще дойде следващият понеделник Laughing.

Аз много го мразя това, да се зарибя по някой сериал, и да свърши сезона  да чакам серия по серия. Затова обикновено ги гледам със закъснение, чакам да понаизлязат повече сезони Simple Smile Но ми кажи, кажи ми
Скрит текст:
как могат да убият мъж като Дрого?!!! Ядосах се дори повече от смъртта на Нед Старк. Да утрепят най-яките персонажи и то още в първи сезон  Crossing Arms

# 293
Какво да ти кажа,
Скрит текст:
на мен Дрого не ми харесваше Whistling. Най-готините още са си там и в четвърти сезон Heart Eyes

# 294
Някой гледа ли Resurrection? Чудя се дали да го почвам ... Четох, че щяло да има и втори сезон.

# 295
Някой гледа ли Resurrection? Чудя се дали да го почвам ... Четох, че щяло да има и втори сезон.

Да, аз го завърших вчера. Хареса ми. Пробвай първи епизод, мен ме грабна веднага, ако не ти хареса той, няма смисъл да продължаваш нататък.

# 296

Да, аз го завърших вчера. Хареса ми. Пробвай първи епизод, мен ме грабна веднага, ако не ти хареса той, няма смисъл да продължаваш нататък.

Peace
Подкрепям ... Аз го изгледах за две вечери ... Сега приключих THE GATES и си търся нещо друго, че няма да има 2-ри сезон ... Какво ще кажете за BELIEVE  newsm78

# 297
  • Разпиляна във въображението

Подкрепям ... Аз го изгледах за две вечери ... Сега приключих THE GATES и си търся нещо друго, че няма да има 2-ри сезон ... Какво ще кажете за BELIEVE  newsm78

Мисля, че е спрян. Peace

# 298

Мисля, че е спрян. Peace

Уффф ... Ще го почна май  Thinking
Изгледах света и тези, които ми харесат най-много ги спират  #Cussing out
Arrow
Beauty and the Beast
Dracula
Game of Thrones
Grimm
Once Upon a Time
Ravenswood
Sleepy Hollow
The Tomorrow People