Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 48 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Е, аз започнах да гледам Касъл и определено ми харесва Peace
H0uSse_Baby, благодаря, добре, че беше ти  bouquet
Само дето се прецаках и аз с някакъв торент, на който не пасват никакви субтитри, та цялото ми удоволствие от сериала се разваля с това постоянно нагласяне на тъпите субтитри Twisted Evil

# 421
На мен пък тази сутрин торент-тракерът ми тупна пилотната серия на ето ТОЗИ сериал. Изобщо нямах идея за такова нещо, ама аз този сезон не съм се интересувала особено от новостите.

Обаче Адам Рейнър си е мое момче   Heart Eyes, което определено е предпоставка да го гледам.
Освен това тематиката е интересна. Има и няколко много положителни мнения вече.

Ако се окаже още един добър политически трилър като Homeland, ще съм много доволна.  fingerscrossed
А някъде субтитри дали намери?

# 422
  • в морето до колене
Български няма. Но го превеждат - в коментарите в Замунда има линк към форума на юнаците, ето този - http://DMCA-removal-from-Google/ib/index.php?showtopic=42495. Явно трябва да се изчака малко.

В Адиктед има тези - http://www.addic7ed.com/serie/Tyrant/1/1/Pilot
Аз гледах с английски.

# 423
мячик мерси ,ще почакам значи .

# 424
  • София
Изгледах Reign и Vikings на един дъх. Сега търся нещо от рода, че докато изчакам следващите сезони ще изкукам от скука!

тюдорите, троновете, демоните на давинчи...

# 425
  • Ямбол
Изгледах Reign и Vikings на един дъх. Сега търся нещо от рода, че докато изчакам следващите сезони ще изкукам от скука!

тюдорите, троновете, демоните на давинчи...

Рим, Борджиите, Толедо, Изабел...

# 426
  • на изток от рая
На мен пък тази сутрин торент-тракерът ми тупна пилотната серия на ето ТОЗИ сериал. Изобщо нямах идея за такова нещо, ама аз този сезон не съм се интересувала особено от новостите.

Изгледах серията и ми хареса.
Мячик, как намираш нови сериали? Освен в imdb-то, къде другаде мога да дебна?

# 427
уикенда си го изкарах пред гледане на Отмъщението... Peace Много си го следях преди ,после загубих интерес и вчера какво ми щукна си казах ,че ще изгледам 3 сезон.А той дали е последен ,някой знае ли  newsm78

# 428
А той дали е последен ,някой знае ли  newsm78

Не, подновен е за нов сезон. Wink

# 429
Аз започнах Reign. Малко ми е лигавичък, ама сигурно ще си го догледам.

Роклите им са много красиви, но се съмнявам да са имали тафта, тюл, рокли без презрамки и обувки на тънки токчета  16ти век и придворните дами  в кралския двор да си носели косите, както току що са станали от леглото.

По-скоро бих му дала 6.5, а не 7.8. Може после да стане по-интересен по-нататък, засега съм на 7ма серия.

# 430
  • в морето до колене
Мячик, как намираш нови сериали? Освен в imdb-то, къде другаде мога да дебна?

Освен IMDb, се старая да следя информацията за новости на сайта на THR (The Hollywood Reporter), TVGuide и някои други сайтове.

Освен това всеки ден гледам какво излиза в MyEpisodes - ако има ново заглавие (S01E01 от нещо си), проверявам за какво става въпрос.
А също така всеки ден си свалям текущите епизоди на следените от мен сериали от eztv.it
Там също изскачат нови неща - предимно американски и британски, понякога австралийски.

Информация за нови европейски сериали получавам само от форума.

# 431
  • София
Аз започнах Reign. Малко ми е лигавичък, ама сигурно ще си го догледам.

Роклите им са много красиви, но се съмнявам да са имали тафта, тюл, рокли без презрамки и обувки на тънки токчета  16ти век и придворните дами  в кралския двор да си носели косите, както току що са станали от леглото.

По-скоро бих му дала 6.5, а не 7.8. Може после да стане по-интересен по-нататък, засега съм на 7ма серия.

мда, никак не е акуратен откъм костюми, грим, прически и т.н., лигав е колкото си искаш Simple Smile Но все пак е лек и приятен, минава и заминава без да товари, без да  оставя ярки спомени, за убиване на времето е чудесен.

# 432
  • срещу двата комина :)))
аз идвам да похваля един старичък британски комедиен сериал - Black books - изключителен хумор, само както британци го умеят  Laughing

# 433
  • София
Гледам Arrow сега. В началото не ме впечатли особено, но след 4-та, 5-та серия ми хареса повече и сега съм към края на 1-ви сезон. Интересен е, но още не е от любимите ми сериали.

# 434
  • в морето до колене
Arrow всъщност е един от добрите примери за комиксов сериал в последните сезони.
Не знам, доколко е близък до оригиналния комикс, но има достатъчно качества като телевизионен продукт. Забавен е, има екшън и дори съспенс на моменти, движението напред/назад между минало и настояще е доста премерено и подхранва развитието на сюжета без да натежава, има дъвка за окото и доста добро взаимодействие м/у основните герои. Има мегдан зрителят да си създаде любимци... както и да не хареса някои от актьорите/актрисите  Mr. Green, което също е добре - няма да е истинско забавление, ако няма по кого да "плюем" от време на време.

Без да е особен шедьовър, сериалът си има стабилен рейтинг и ако авторите му продължават в същия дух, публиката ще продължи да го харесва... а бройката на сезоните да се увеличава.  Wink

И е показателно, че дори в нашата анкета се държи на трето място в момента - като губи само от признати фаворити като GoT и дневниците. И е наравно с "ветеран" като свръхнатуралните.

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 22:53 от мячик

Общи условия

Активация на акаунт