"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 740
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Малееееееееее ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! вие сте изписали половината тема, бе дружки!
Аз сега кога ще ви чета и кога ще пиша,я ми кажете Naughty Naughty Naughty

Чакай, да ви мина поне на диагонал, че вие друга възможност не ми оставяте.. Stop Stop Stop

Лили,  Hug Hug Hug

# 316
Малееееееееее ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! вие сте изписали половината тема, бе дружки!

Чакай, да ви мина поне на диагонал, че вие друга възможност не ми оставяте.. Stop Stop Stop

Лилиииии моля те виж това http://www.haberkonseyi.com/details.php?table=magazinhaberbanner … der=magazinbanner  Hug Hug Hug

Нещо за делото са го питали, но не разбрах точно  Hug Hug Hug Hug

# 317

Наде Hug ,аз съм за 2-рата.  Laughing
Вики  Hug Hug Hug
Наде  Hug Hug Hug И аз съм за втората  Peace
Лили  Hug Hug Hug

# 318
Вики, Дани  Hug Hug Hug

Ще видя какви моменти ще има новия епизод и ще реша коя да сложа в последния момент    bouquet  bouquet  bouquet

Мерси за предложенията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде,за нищо,миличка! Hug ти сама ще си избереш според твоето собствено усещане песен.Аз харесвам по-ритмична музика,затова си падам по тази.
А новия партньор на Сери е бил в топ 10 на мъжките модели за 2012г. Whistling
Не е чак толкова лош.  Laughing
Скрит текст:

Вики и ти ли го хареса?  ooooh! ooooh! ooooh! не ти ли е лепкав?  hahaha hahaha

# 319
Хубава вечер и нежни сънища!  Hug Heart Eyes Hug

Много, мнооого е хубаво това  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 320

Вики  Hug Hug Hug
Лили  Hug Hug Hug

Hug Hug Hug

# 321

Скрит текст:

Как ще е лош? Страхотен е!  Crazy Crazy
Е, не е като Ча,   Crazy Crazy Crazy, но след като той не може да участва в рекламата, Крачолчо също е зает  Crazy Mr. Green Mr. Green,  това е достойния заместник.  Party Party

Наде,  Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha Крачола бил зает?  hahaha hahaha и с какво?  newsm78 newsm78 Той Крачола, ако стане рекламно лице на някоя голяма марка и направо ще се разбягат клиентите  Joy Joy Joy

# 322

Лилиииии моля те виж това http://www.haberkonseyi.com/details.php?table=magazinhaberbanner … der=magazinbanner  Hug Hug Hug

Ани Hug Hug Hug Hug

На излизане от заведението са го питали за новото развитие около делото, но не уточняват точно за какво става въпрос, и настроението на Чаатай се изпарило..И в колата вече изглеждал замислен и притихнал..
Вътре в заведението, когато почнали да святкат обективите, Чаатай се почувствал обезпокоен и се оплакал на служителите. Стояли три часа в заведението..

# 323

Ани Hug Hug Hug Hug

На излизане от заведението са го питали за новото развитие около делото, но не уточняват точно за какво става въпрос, и настроението на Чаатай се изпарило..И в колата вече изглеждал замислен и притихнал..
Вътре в заведението, когато почнали да святкат обективите, Чаатай се почувствал обезпокоен и се оплакал на служителите. Стояли три часа в заведението..

Лилиии  Hug Hug Hug  love001  love001  love001 ти си слънце  Hug Hug Hug

Разбрах, че нещо не се чувствал добре в заведението, но не разбрах защо точно  Mr. Green миличкият да не може да седне да яде  ooooh! ooooh! ooooh!

Дали има някакви новини или просто са го питали, защото наближава?  newsm78 newsm78 Ще ровя аз да търся  Mr. GreenАко имаше нещо такова обаче (нещо ново) щеше да се чуе, нали?  newsm78

# 324
http://sozcu.com.tr/2014/magazin/cagatay-ulusoy-serenay-sarikaya-477053/

Тука пише, че Чаатай дълго време е пробвал очила и най-накрая си купил един чифт..На въпроса:Вчера и Серенай беше тук, как вървят нещата? си направил оглушки и не отговорил..А на въпроса за сериала казал:Сериалът върви много добре, работим, и сезонът е пред приключване..След като е излязъл от оптиката, Чаатай е отишъл на покупки във Ваккорома и там е пратил служителите на магазина при папараците да им кажат, че не иска да го снимат..

Те това е! Peace Peace Peace Peace

# 325

Не е чак толкова лош.  Laughing
Скрит текст:

Как ще е лош? Страхотен е!  Crazy Crazy
Е, не е като Ча,   Crazy Crazy Crazy, но след като той не може да участва в рекламата, Крачолчо също е зает  Crazy Mr. Green Mr. Green,  това е достойния заместник.  Party Party

Наде,  Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha Крачола бил зает?  hahaha hahaha и с какво?  newsm78 newsm78 Той Крачола, ако стане рекламно лице на някоя голяма марка и направо ще се разбягат клиентите  Joy Joy Joy

Ама си лошааааа  Sad Sad Sad
Предстои му премиера на филма - 11.04. Фенове, автографи...  а ти - ще избягали клиентите  newsm45 newsm45 newsm45
Много кофти, че премиерата е дни преди делото,  ooooh! ooooh! но все пак тая малка надежда Ча и Сери да се появят там заедно  Crazy Crazy Crazy

# 326

Тука пише, че Чаатай дълго време е пробвал очила и най-накрая си купил един чифт..На въпроса:Вчера и Серенай беше тук, как вървят нещата? си направил оглушки и не отговорил..А на въпроса за сериала казал:Сериалът върви много добре, работим, и сезонът е пред приключване..След като е излязъл от оптиката, Чаатай е отишъл на покупки във Ваккорома и там е пратил служителите на магазина при папараците да им кажат, че не иска да го снимат..

Милааааа,   Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 327

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet това едни очила да не можеш да си купиш без да те щракнат сигурно е кошмар  ooooh! ooooh! ooooh! направо се чудя как живеят тези хора?  ooooh! ooooh! ooooh!

# 328

Вики  Hug Hug Hug
Лили  Hug Hug Hug

Вени Hug Hug Hug

Боже, колко са сладки тука и двамата..

# 329

Скрит текст:

Как ще е лош? Страхотен е!  Crazy Crazy
Е, не е като Ча,   Crazy Crazy Crazy, но след като той не може да участва в рекламата, Крачолчо също е зает  Crazy Mr. Green Mr. Green,  това е достойния заместник.  Party Party

Наде,  Hug Hug Hug

Ама си лошааааа  Sad Sad Sad
Предстои му премиера на филма - 11.04. Фенове, афтографи...  а ти - ще избягали клиентите  newsm45 newsm45 newsm45
Много кофти, че премиерата е дни преди делото,  ooooh! ooooh! но все пак тая малка надежда Ча и Сери да се появят там заедно  Crazy Crazy Crazy

Голяма работа като имал премиера  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Крачолова премиера  hahaha hahaha hahaha

Иначе, ако последното се случи наистина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ще трябва да постилате килима  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт