"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
С:Я, пак ли я!

За Судето  от Седеф #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ашк :Каква е тази наглост, тази смелост? Тя какво си мисли, че като въведе дъщеря сред моето семейство, аз ще омекна ли.Разбира се, чу за сърдечния удар и веднага доведе тук дъщеря си.
С7Но докато вие не кажете, че това е ваша дъщеря, това положение ще си остане такова..Играта й се развали.
АШК:Тя е много хитра,няма да се откаже така лесно.

Е7Кой е ?Рейхан ли е?
С:Да.
Е:Да, тази жена няма да те остави намира. поне й вдигни телофан, защото тя няма да ес откаже.-
С:Не искам да отговорям на обаждането й.Защото не искам да оставам по средата, защото искам вече всеки да зане за тайната й и висчко да приключи..Не искам някой да ме безпокои посред нощите, защото искам да спя ,защото утре имам важно дело..Ето на, сега пък на мен вече не ми ес спи.

К:Виж я само как се оглежда.Като  куче с подвита опашка..
Я7Не говори така, момичето нищо не прави.
К:Как не прави, виж я само как ме гледа.

Я:Не сме невинни.
М:Ти ли си невинен? За една вечер те целунаха две момичета.
Я7Само еедна ме целуна..

Малееееее, АШК предложи на Суде да остане  при него, но тази хитра пепелянка каза, че тя има две големи дъщери и азторитет, който трбява да пази..Демек иска да му кажае:Ако искаш да ит стопля леглото, трябва да ес ожениш за мен, преди да си гушнал букета..Те това е!

# 691
С:Я, пак ли я!

За Судето  от Седеф #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ашк :Каква е тази наглост, тази смелост? Тя какво си мисли, че като въведе дъщеря сред моето семейство, аз ще омекна ли.Разбира се, чу за сърдечния удар и веднага доведе тук дъщеря си.
С7Но докато вие не кажете, че това е ваша дъщеря, това положение ще си остане такова..Играта й се развали.
АШК:Тя е много хитра,няма да се откаже така лесно.

Е7Кой е ?Рейхан ли е?
С:Да.
Е:Да, тази жена няма да те остави намира. поне й вдигни телофан, защото тя няма да ес откаже.-
С:Не искам да отговорям на обаждането й.Защото не искам да оставам по средата, защото искам вече всеки да зане за тайната й и висчко да приключи..Не искам някой да ме безпокои посред нощите, защото искам да спя ,защото утре имам важно дело..Ето на, сега пък на мен вече не ми ес спи.

К:Виж я само как се оглежда.Като  куче с подвита опашка..
Я7Не говори така, момичето нищо не прави.
К:Как не прави, виж я само как ме гледа.

Я:Не сме невинни.
М:Ти ли си невинен? За една вечер те целунаха две момичета.
Я7Само еедна ме целуна..

Малееееее, АШК предложи на Суде да остане  при него, но тази хитра пепелянка каза, че тя има две големи дъщери и азторитет, който трбява да пази..Демек иска да му кажае:Ако искаш да ит стопля леглото, трябва да ес ожениш за мен, преди да си гушнал букета..Те това е!

чак гнусни са АШК и Суде  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 692
  • близо до брега на морето
С песните и аз съм като Мерт-но не с нинини-а с нанана hahaha

# 693
Ани,това все едно аз го написах  #2gunfire

# 694
Какво стана с Ейлюл и баща и-

# 695
  newsm62 Оххх,тоя Мерт...,чак сватбени фанфари му се причуха. Joy Joy Joy Joy

# 696
Баща и какво иска аджаба-помощ искам

# 697
Така си и мислех, Судето и се...... hahaha

# 698
# 699
АШК:Тази вечерисках да бъда само с теб.Това за мен е много важно.
С:Да, май е било важно.
АШК:Вървим по правилния път.

А:Гн. Фарук, г-жа седеф се прибра..Качи се горе с стваята си.
Ф:Добре и ти можеш да си легнеш.

М:Аз повече да не се  доближавам, че мравешките инстинкти на баща ти да не се събудят.
Е:Неговиге инстинкти не са важни, а моите са важни.
М:Но аз не искам ние с него да ставаме като баща ми и дядо ми..
И като дойда да те искам от баща ти да ми каже едни слова точно като тези на дядо.
Е:А ти ще идваш да ме искаш ли?
М:Ще дойда разбира се.
Е:Вече за кой път ми говориш за женитба.
М7Рано е още за това.Но и това ещ стане ако баща ти не ни разруши връзката.
Е:Не говори така, че ще чуе дяволът.
М:Ой, веднаога млъквам.

Бащата на Еейлюл:Забавлявахте ли се?
Е:Да, ако не бяха твоите думи, още повече зсе забавлявахме.
Б:Значи ти го харесваш много този Мерт.
Е:Да, за пръв път някой ми харесва толкова много.
Б:Хубаво, тогава сигурно си разбрала вече аз какво чувствам когато ти се отнасяш така към Гамзе..
Е:Тт инарочно ли нарани Мерт? Н емога да повярвам!

Гамзе каза ,че иска за известно време да отиде да живее у майка си и че не бяга от Ейлюл а от него, защото щом той се намеси в отношенията им с Ейлюл нещата винаги се обаркват..

# 700
Я:Хайде, недей така.
Я:Хайде, Мира,достатъчно.
М:Искам да те накарам да забравиш целувката на онова момиче.
Я:Аз и без това я бях забравил, но ти с приказките си пак ми я напомни..

# 701
Хубави целувкииииииииииииииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes

# 702
Тия наще двамата немогат да се разделят,колко красиви и сладки и романтични са,ейй това е за моята душа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
иии Судееее  Sick Sick Sick
и какво ли чу Ейлул  newsm78

# 703
Абито сега ще се издъни нещо  Mr. Green Mr. Green  и Яманко ще му се кара сабах-сабах  Joy Joy Joy

# 704
Еее, ама това голямото кардо на Мими е бил много готин пич, беееее! Аз да го забележа чак сега..Тюхх!

Общи условия

Активация на акаунт