Борба с ранното остаряване... Как?

• 204 952
  • 739
  •   2
Отговори
# 225
*Biskvitka*, човек докато е млад не обръща внимание на някои основни неща... Но когато се появят първите бръчици или бледи петънца по кожата на лицето и започва едно търсене и чудене защо се получава така... Аз не винаги имам време да се занимавам със себе си и да правя домашни процедури за лице и тяло... Но трябва, поне веднъж в седмицата - пилинг, маска, лек масаж, ампули за хидратация или някой друг "гъдел" за кожата... Аз обичам почистващите маски, обичам да си масажирам лицето с масла (например сега с шипково или аргановото масло на Наши, невероятни са). В миналото ходих на масажи на лицето при козметик, но сега нямам време за това, а и тук тези услуги са много скъпи (не е като в БГ)... Mr. Green
За добавките, в момента пия едни комбинирани за коса, кожа и нокти+биотин, вземам масло от вечерна иглика+масло от пореч, ХК+колаген... Но ги редувам, един ден едните, на другия ден - други... Не ям доста неща, например свинско, телешко, но това поради стомашни проблеми с тях... Сладкото ограничавам, но не съм го спряла напълно... Laughing Гледам да ям повече салати и плодове...

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 21:39 от lunna pateka

# 226
Някои се е наложило още докато сме млади да се захванем със доста сериозни грижи за кожата. Аз съм от тях и съм на малко по-друго мнение.  Laughing Но при моята кожа поне ранно остаряване няма.

# 227
REAL_WOMAN, сподели как точно си третираш кожата и какви продукти ползваш?  Hug

# 228
REAL_WOMAN, сподели как точно си третираш кожата и какви продукти ползваш?  Hug
Мътна и кървава е при мене.  Laughing Боря се с мазна и проблемна кожа вече има-няма 20 години. Козметика не влияе при мен. Ползвам какво ли не, но е общо взето само за самочувствие. Само мога да се надявам наистина тази кожа да старее по-бавно и с това да ми се отблагодари за грижите и средствата.

# 229
Biskvitka и lunna pateka какъв колаген и ХК взимате? Бисквитка е написала, но аз нещо не намирам ампулите. Може ли линк? Виждате ли ефект някакъв?

# 230
marigold_, колагена е тип 1,3 и е този:

ХК трябва да е Injuv метод и ми е тази:

Дали има полза, не мога да ти отговоря, не съм и много настоятелна, пия ги когато се сетя.. Но аз редувам и с други добавки, така че не мога да преценя кое как действа за момента...  Peace Определено сигурно имат ефект, но и другите грижи за кожата си оказват влияние... Мен най ме тормози в момента пигментацията от слънцето, нея боря всяка зима, макар лятото да вземам мерки...Но явно си е до кожа и ген, при мен е склонна към пигментиране и няма спасение.... Thinking

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 00:51 от lunna pateka

# 231
  • UK
Лунна пътека, а откъде го поръчвате този колаген? Ще се радвам ако споделите  bouquet

# 232
  • Велико Търново
И аз съм пила тези добавки, поръчвам от iherb Peace
В момента пия колаген на Допълхерц и този комплекс с ХК

# 233
Благодаря ви и аз поръчах от iherb този колаген, от ДМ днес взех някакъв комплекс с хиалуронова киселина.
Biskvitka, а ти видя ли ефект върху кожата и лицето от добавките от iherb?

# 234
  • Велико Търново
Аз трудно преценявам кои точно продукти/грижи за лицето  дават добър резултат Wink Добавките не съм ги пила напълно по препоръките, т.е понякога съм приемала по-малко от указаното, или не съм се сещала всеки ден, пропускала съм...Отделно, отделям голямо внимание на почистването на лицето, ходя редовно на козметик, правя процедури, редуцирам храненето и като цяло, може би комплексните грижи дават добър резултат. Но не мога да кажа със сигурност, че след приема на добавките съм видяла уау или поне видим резултат Peace

# 235
  • Бургас
И аз съм стигнала до извода, че добавките дават своя принос, но грижата е комплексна.

# 236
Аз полагам доста комплексни грижи, надявам се да има все пак положително въздействие върху кожата ми от колагена и хиалуроновата киселина.

Бях си харесала това:
http://eu.iherb.com/Manuka-Guard-Timeless-Beauty-60-Veg-Caps/66335

В На кафе обясняваха, че е важен източника на колаген и че добрият източник е от рибата. Както и, че за да се усвои колагена, трябва в добавката да има хиалуронова киселина, витамин С, Ар B, цинк.
Тази добавка отговаря, може би ще я пробвам. Никъде не намерих отзиви за нея и затова първо поръчах друга.

# 237
  • Варна
За мен denis. от темата за iherb е на пиедестал, относно знания
и бих се допитала до нея, дали казаното в На кафе е истина.

# 238
Сега напролет настъпва времето за прочистване на организма... И се замислям дали да не направя Лесното начало на Аквасорс... Само че, не с техните продукти, че са доста скъпи... Вземат се пробиотици, ензими и водорасли и се пият по схема... Миналата година го правих и се чувствах много добре.... Peace
Споделете подобни лесни рецепти за прочистване на организма...  Peace

# 239
  • София
Здравейте, при мен гена е много лош. Ранно стареене. След раждането кожата ми стана суха. Започнах да мажа Вит.Е вечер и като, че ли има ефект. Кожата се освежи.
Четейки ви ще взема и колаген и ХК и ще пия.
Направо не искам да се гледам в огледалото, а съм на 37.

Общи условия

Активация на акаунт