Пазаруване от Aliexpress.com 24

• 47 946
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • София
За да избегнеш мито цената на самия артикул не трябва  да е над 30лв.Може да се договориш с китайчето да ти пише по-ниска цена.
За безплатна доставка си пише на офертата на самия артикул дали е безплатна до БГ. Peace

# 376
А какво стана със закона за репликите? Задържат ли ги на граница или ........ не го птиеха този закон. Някой знае ли на какъв етап е?  Hug
Той законът винаги го е имало, контролът е затегнат доста за репликите  Peace Ама остава момента с късмета дали ще попадне на митница, иначе там имат право да я задържат като се свържат с представител на марката, който да реши съдбата на стоката  Peace

Ужас.... #Crazy Rolling Eyes Shocked значи поръчвам нещо с марка адидас и чакам да видим какво ще стане....Дано стигне до мен ! Тъпото е че е за 120 лв.
 Как бихте ме посъветвали да рискувам ли?

# 377
  • have faith and be patient ..
ами те защо не отидат по пазарите ,там да спрат уронването на авторитета на марките - всички мангали са с армани и долче .. щом аз съм решила да си поръчам реплика за 20 долара , кой ще ме принуди да си купя оригинал от тук за 300 лв.  Naughty а и да не говорим ,че и повечето нещо по магазините с надутите цени изобщо не са и оригинални - или са от китай или от япония . Егати държавата !! Всичко се прави за да плащаш повече и повече  #2gunfire

# 378
  • Beyond the stars
А какво стана със закона за репликите? Задържат ли ги на граница или ........ не го птиеха този закон. Някой знае ли на какъв етап е?  Hug
Той законът винаги го е имало, контролът е затегнат доста за репликите  Peace Ама остава момента с късмета дали ще попадне на митница, иначе там имат право да я задържат като се свържат с представител на марката, който да реши съдбата на стоката  Peace

Ужас.... #Crazy Rolling Eyes Shocked значи поръчвам нещо с марка адидас и чакам да видим какво ще стане....Дано стигне до мен ! Тъпото е че е за 120 лв.
 Как бихте ме посъветвали да рискувам ли?

Ако не е обемно и е дреха според мен вероятността да бъде спряна на митница не е особено голяма Peace Никой не е се е оплакал още да са конфискували дреха, по-скоро се обръща внимание на техниката  Wink Въпросът е,че са в правото си да задържат и конфискуват  Peace

# 379
И аз не съм много съгласна да задържат единичните ни поръчки за лично ползване  Crossing Arms Да спират едрите търговци , дето с камионите ги внасят  - ама нещат , щот нали  Whistling Whistling там е друга работа  twin_neutral Big Ups Ама хазната някой трябва да я пълни  bowuu

# 380
  • Sofia
Доколкото беше коментирано директивата е европейска и се прилага навсякъде. В БГ май през пръсти, имаше в предната тема едно момиче от Германия с конфискувана стока.

# 381
Момичета ,много моля за съвет 
Остават 7 часа от срока за обработване на поръчка, а продавача ми писа ,че няма наличност.
Да анулирам ли поръчката или да изчакам продавача да го направи !?

# 382
Здравейте момичета, вече споделих в групата във фейсбук-а, но да се отчета и тук. Вчера  си взех таблетчето от пощата http://www.aliexpress.com/snapshot/6035749947.html.

Дано всичко е наред, и моят са го взели днес, обаче не смея да потвърдя, а ще се върна чак след две седмици, за да го прегледам като хората. След като го поръчах ми направи впечатление, че името на страницата горе е друго, т.е подменил е продукта и де факто броя поръчки е за друг таблет. Само да попитам, че ме гризе любопитството AX3 ли пише на гърба или AX1? Изобщо - кутийката като на снимките ли е, или е черна (стария модел AX1 е с черна кутия). От един и същи търговец сме го взели, явно са пратени едновременно, затова толкова разпитвам, извинявай Simple Smile Ако можеш да споделиш и камерите какви са, колко е паметта, защото навсякъде са с различно описание.

NikolForAll link извинявай , но не съм влизала снощи във форума и затова не съм отговорила. Не съм обърнала внимание на гърба дали пише AX3 или AX1. Като се прибера от работа довечера ще погледа и ще пиша ако не ти е късно.Кутията е като на снимката бяла, не е черна, но самият таблет е в черно е не бял. С камерата направих няколко снимки, но беше тъмно вечерта и не останах впечатлена много. Може би през деня ще прави по добри снимки. Памета е 15 ГБ, има и слот за допълнителна микро SD карта.

# 383
 и аз да попитам,сигурно е обсъждано по-назад,но не намирам  Embarassed

Поръчах първа поръчка в понеделник,сумата е блокирана от картата,но нямам никакъв отговор от китайчето.(не знам трябва ли да имам)

поръчах две неща всяко за по 18 долара,писах му едното да е ,като подарък,за да избегна митници,но и за това нямам отговор.
Трябва ли да се притеснявам,или е рано още?!
    благодаря!

# 384
Здравейте!Мобилното приложение може ли да се използва от телефон с windows.

# 385
  • Dobrich, Bulgaria
Купона работи,ползвах го вече от няколко акаунта!!! (ето това е предимството на няколко регистрации,хихихи)

Може да се ползва за поръчка от един продавач на стойност над 20$
Можеш да добавиш нещата в количката от компютъра. После влез от приложението и,като започнеш следващите стъпки,изпиши купон със главни букви

MAFF0320

Плащам от компютъра и сумата си е намалена. (в поръчката се вижда по-голямата сума,но като се премине към въвеждането на данните на картата,то се вижда намалението)

никид  Hug ,пробвай пак. Купона си работи. Отстъпката си я бива.  Peace Та това са 25%!

аз също го ползвах от няколко акаунта и съм доволен,но днес на пресен акаунт Simple Smile вече изписва че купонът е изтекъл.които поръчвал поръчвал  Laughing

# 386
И аз не съм много съгласна да задържат единичните ни поръчки за лично ползване  Crossing Arms Да спират едрите търговци , дето с камионите ги внасят  - ама нещат , щот нали  Whistling Whistling там е друга работа  twin_neutral Big Ups Ама хазната някой трябва да я пълни  bowuu

ХАХХАХАХАХАХА ТАМ ПО СКОРО Е ДРУГА ПАРАТААА......$$$$$$$

А иначе обемно е Обувки на адидас са.....и се притеснявам много  Simple Smile

# 387
  • Beyond the stars
и аз да попитам,сигурно е обсъждано по-назад,но не намирам  Embarassed

Поръчах първа поръчка в понеделник,сумата е блокирана от картата,но нямам никакъв отговор от китайчето.(не знам трябва ли да имам)

поръчах две неща всяко за по 18 долара,писах му едното да е ,като подарък,за да избегна митници,но и за това нямам отговор.
Трябва ли да се притеснявам,или е рано още?!
    благодаря!

Дали е подарък или не , няма абсолютно никакво значение, важно е сумата да е под 30лв  Peace
Не трябва да имаш отговор от продавача, неговият отговор е изпращането на поръчката, за което има определно време  Wink

# 388
  • Italia
lgrozdanova, благодаря за отговора Simple Smile

Здравейте!Мобилното приложение може ли да се използва от телефон с windows.
Не, засега има версии само за айфон и андроид.

# 389
  • au bout du monde
Някой поръчвал ли е тази рокличка http://www.aliexpress.com/item/2014-Women-Casual-Leopard-Print-D … s/1651477438.html

Общи условия

Активация на акаунт