Къде да си намеря половинка

• 193 341
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък никога не съм имала какво да им кажа. Не само на мъжете, а на непознатите изобщо. Познати пък (вкл. приятеля ми) добронамерено са ми казвали, че "гледам много лошо". Чудила съм се - какво ли значи това?
Теб не те познавам лично, но познавам лично други като теб.  Grinning Готини хора се оказват, но трудно се отпускат и трудно допускат някой да ги опознае. Но, ако си направиш труда да ги опознаеш, се оказва, че се невероятно задълбочени личности.  Peace

# 106
  • Пловдив
С моя човек (който, както знам от темите за брака и съжителството, не ми е мъж, а съквартирант) също се запознахме в интернет, но не в сайт за запознанства, а покрай един форум. Приятелка пък ходеше на някакви танци, народни май, и се случи да се загаджи с единствения, по нейни думи преди загаджването, заслужаващ внимание от общо тримата мъже в групата. Вече са женени с дете. Макар че ходенето на танци е по-скоро начин мъж да си намери гадже, отколкото жена, предвид разпределението по полове - знаете колко жени се падат на всеки мъж при всички видове танци.
Случайност - не си струва само заради това да се започне писане във форум или ходене на танци. Но ако има удоволствие и в самата дейност (че да не те е яд, ако все пак не свърши работа) - помага. Всеки контакт с трети лица може да помогне.
Сайтовете за запознанства, с всичката плява вътре, може би все пак не са за изхвърляне. Има двойки, образувани и благодарение на тях. Искат много досаден подбор, но...
Сигурен начин няма и не мисля, че "всичко е в главата", съвсем не, има обективни фактори, както и доста късмет, но повечето социални контакти увеличават вероятността.
И задължително грижа за външността - фигурата, дрехите и не само. Колкото може; то ясно, че не може всички да сме като излезли от женско списание. Външността има много голямо значение за първоначалния подбор. И дружелюбно поведение.

# 107
Много ми хареса поста ти, Мандаринка.

И да, сайтовете искат много търпение и труд по отсяването.  Peace

# 108
И ние с моя мъж се намерихме в интернет,вече 8 години сме женени и имаме 2 момченца.

# 109
  • София
Виж ти, мислех, че тук мога да намеря само полезна потребителска информация, а пък то имало и свободни жени:-)
Иначе и аз съм пробвал повечето от предлаганите методи - сайтове, спийддейтинг, курсове (всяка година поне по два), йога, екскурзии, но засега поне си оставам само с хубавите спомени...
Наистина е важно да правиш неща, които са ти интересни и да не си поставяш непременно за цел някакви връзки. Вярвам, че ако човек е щастлив, всичко друго само се нарежда.

# 110
Срамота е точно Бг мамма да не се отчете с форумско бебе. Дерзайте, сини и розови пиктограми!

# 111
  • SF
   Абсолютно подкрепям мнението на КамалияPeace Защо му е на младо, право момиче да си търси връзка по подобен начин?!  newsm78

А по какъв начин?
Тя не е казала, че това е начинът. Просто пита и за други варианти и идеи.

Е, като не е студентка да не би да е стара?     Дори и да е в 30-те си, изобщо не я считам за презряла за нови срещи и запознанства.

Стар и млад, красив, модерен, симпатичен, забавен - все качества, за които имаме индивидуални представи и възприятия.
Ти не я считаш за презряла в 30-те си, но друг я счита. Лошата новина в случая е, че тя не търси тебе, а търси друг.
Аз също съм млада, но за някое 22-24-годишно момче, от тези, които обикалят нощните клубове, не съм подходяща. (не казвам стара, а неподходяща).

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 18:54 от Esmee

# 112
  • SF

Така че, категорично не препоръчвам на авторката сайтовете за запознанства. Рискът да срещнеш психопат, лъжец, извратеняк или просто някой, който си убива времето за да се гъбарка с теб, е много по-голям отколкото да срещнеш честен и свестен човек.

Така е. Прочетох и какво си писала нагоре.
Но такива хора можеш да срещнеш и в реалния живот. Същите тези от сайтовете ходят и по заведенията и плажовете.
Какво излиза? Че само чрез познати, които ни гарантират за човека ли можем да се запознаем?

# 113
Интернет и анонимността за компютъра дават по-добра възможност на откачалките, отколкото реалните срещи. Още повече, че повечето са страхливи и зад компютъра се чустват много велики да се правят на интересни, да обиждат или заплашват жена.  Peace

# 114
  • SF
Жените имат различни критерии за "перфектен мъж"  Wink
Ако си бях намерила мъж на такова място редовно щях да го проверявам дали не продължава да "ловува" там...  Wink

А ако "ловува" на на нови места, приема ли се? Wink

# 115
Аз пък никога не съм имала какво да им кажа. Не само на мъжете, а на непознатите изобщо. Познати пък (вкл. приятеля ми) добронамерено са ми казвали, че "гледам много лошо". Чудила съм се - какво ли значи това?
Не знам как ще прозвучи...ама..гледането лошо..понякога..не е лошо..хихихи Peace

# 116
  • SF
Абе гледала лошо...  Ако едно момиче е красиво, секси и с класа, естествено, че ги налазват комплексите и се плашат да я заприказват. По-лесно е да се оправдаят с лошото й гледане, отколкото със собственото си насмитане.

# 117
Абе гледала лошо...  Ако едно момиче е красиво, секси и с класа, естествено, че ги налазват комплексите и се плашат да я заприказват. По-лесно е да се оправдаят с лошото й гледане, отколкото със собственото си насмитане.
Ама...на мен ми харесва...да ме гледат лошо..хихи..то и моя поглед е ...хихихи

# 118
  • SF
Аз така и не знам какво точно означава да гледаш лошо, но съм го чувала за себе си. Също съм чувала, че съм много миличка, добричка и сладичка. Нито първото, нито второто знам дали са верни, или се ползват само за свалка. Забелязала съм, че "лошо гледам" тези, които се притесняват да ме заприказват и не знаят какво да ми кажат.

# 119
Аз така и не знам какво точно означава да гледаш лошо, но съм го чувала за себе си. Също съм чувала, че съм много миличка, добричка и сладичка. Нито първото, нито второто знам дали са верни, или се ползват само за свалка. Забелязала съм, че "лошо гледам" тези, които се притесняват да ме заприказват и не знаят какво да ми кажат.
  Да...лошото гледане....може много неща да значи..

Общи условия

Активация на акаунт