Къде да си намеря половинка

• 193 116
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 165
Между другото, като не става, не става. Аз съм човек, който обича времето, което прекарва сам със себе си, чувствам се супер комфортно сама. Нито съм самовлюбена, нито пък интроверт.
Курсове - не става, от години работя това, готини млади хора, да...и какво от това
Танци - не става, така се бях запалила, ходехме по кръчми, забавлявахме се и какво от това
Екскурзии - пътувам с моя приятелка често, ами...всеки е с половинката си
Speed dating дори пробвах, колкото и да съм против такова запознанство...ми не става
Запознанства чрез познати (2 броя) - и какво от това

Подкрепям идеята да се съберем някъде и да си побъбрим, може пък да ни се отрази добре. Желаещи ????

# 166
Между другото, като не става, не става. Аз съм човек, който обича времето, което прекарва сам със себе си, чувствам се супер комфортно сама. Нито съм самовлюбена, нито пък интроверт.
Курсове - не става, от години работя това, готини млади хора, да...и какво от това
Танци - не става, така се бях запалила, ходехме по кръчми, забавлявахме се и какво от това
Екскурзии - пътувам с моя приятелка често, ами...всеки е с половинката си
Speed dating дори пробвах, колкото и да съм против такова запознанство...ми не става
Запознанства чрез познати (2 броя) - и какво от това

Подкрепям идеята да се съберем някъде и да си побъбрим, може пък да ни се отрази добре. Желаещи ????
Аз съм за..само дето не съм  наблизо Peace Peace Peace Peace

# 167
  • Пловдив
Нямаше да се разминем, ако "подходящото място" беше в по-тесен параметър.
 Laughing Laughing Laughing
Пишещите за "подходящото място" са горе-долу, като пишещите за Свещения граал. Има легенди за него, но никой не го е виждал в близките 1981 години.

# 168
Нямаше да се разминем, ако "подходящото място" беше в по-тесен параметър.
 Laughing Laughing Laughing
Пишещите за "подходящото място" са горе-долу, като пишещите за Свещения граал. Има легенди за него, но никой не го е виждал в близките 1981 години.

Добре казано  Grinning Peace

stambuli , много добре си резюмирала нещата. Аз честно казано , най - много се притеснявам , дори не толкова от чуждото мнение  или от това, че  вече съм на еди колко си години и е трябвало до сега да си срещна половинката , колкото от факта , че имам чувството , че колкото повече време минава толкова после ще ми е по - трудно да се адаптирам и да се пренастроя да живея с някой. Simple Smile

Иначе и аз съм за идеята , от Пловдив съм по принцип , но пък София не е чак толкоз далече.

# 169
Никога не съм искала някого на всяка цена. Просто ей така се е появявал някой, но....допреди 7-8 месеца, една неприятна случка, която ме накара да разбера колко е лошо да си сам.
И сега не искам някого на всяка цена  Grinning трябва да има химия все пак...и не само. И все си мисля, че е съдба...На мен все са ми казвали, ами ти не търсиш, как ще срещнеш...Добре, от 7-8 месеца търся и ...какво от това

ПС: Напоследък виждам колко самотни хора има (и мъже, и жени) и се питам защо? Толкова ли е сложно, нали искаме едно и също, един нормален човек, или просто не се срещаме...

# 170
  • Пловдив
В какво според тези хора се изразява "да търсиш"?
В "подходящото място" ли пак?
Или има и някакво подходящо търсаческо държание, което на мен никога не ми е било ясно?
Знаете ли какъв рев му хвърлих, когато от 112 ми казаха, че остра коремна болка не е спешен случай и трябва да отида при личния си лекар, а аз не можех да ходя, на което отговора им беше "нямате ли близки, които да ви закарат".

# 171
В какво според тези хора се изразява "да търсиш"?
В "подходящото място" ли пак?
Или има и някакво подходящо търсаческо държание, което на мен никога не ми е било ясно?
Знаете ли какъв рев му хвърлих, когато от 112 ми казаха, че остра коремна болка не е спешен случай и трябва да отида при личния си лекар, а аз не можех да ходя, на което отговора им беше "нямате ли близки, които да ви закарат".

за това говорех...не търся мед. сестра, но усещането, че не си сам в този миг, а има човек до теб, действа успокояващо. Онази нощ за мой късмет имаше човек при мен, но...иначе никой нямаше да ме намери, не ми се мисли...Дано сме здрави, всичко друго е КЪСМЕТ
Пухито  Hug

# 172
Да , това е и моят най - голям страх , няма по - голямо спокойствие за човек от това да знае , че има поне на един близък човек да разчита в трудни времена , всичко се случва все пак. Аз нямам братя и сестри и това още повече до някъде ме кара да се страхувам от бъдещето. И все си мисля , че може и да дойде момента , когато да си кажа,  че трябва да съм с някой на всяка цена. Обаче като се знам какъв темерут съм на моменти късно ще ми дойде акъла в главата. Иначе, иска ми се да вярвам , че всичко е съдба , ама понякога за появява някакво съмнение , че трябва да си вземем съдбата в своите ръце.

# 173
Никога не съм искала някого на всяка цена. Просто ей така се е появявал някой, но....допреди 7-8 месеца, една неприятна случка, която ме накара да разбера колко е лошо да си сам.
И сега не искам някого на всяка цена  Grinning трябва да има химия все пак...и не само. И все си мисля, че е съдба...На мен все са ми казвали, ами ти не търсиш, как ще срещнеш...Добре, от 7-8 месеца търся и ...какво от това

ПС: Напоследък виждам колко самотни хора има (и мъже, и жени) и се питам защо? Толкова ли е сложно, нали искаме едно и също, един нормален човек, или просто не се срещаме...
Тъжно....

# 174
mia_bella, семейството си е семейство, но понякога приятелите помагат повече. Аз имам роднини, но всички са си намерили късмета някъде си, и аз съм сама. Като се наложи, разчитам на приятели, съседи, дори хора, които най-малко съм очаквала, са ми помагали. Важно е да сме човечни, но...и щастливи:)  Hug
И още нещо, като гледам какви темерути са си намерили половинката темерутче...Недей така, за едни си темерут, ама за други си бонбонче Simple Smile

# 175
  • Русе
Ами хайде де, действайте! Няма по-добър момент от сегашния, има хора свободни и търсещи тук виждам, Пловдив и София са на 2 крачки, днес е удивително хубав априлски петъчен ден, почвайте да пишете лични съобщения Simple Smile

То и аз съм сам, ала съм далеч. Бойко така и не ни построи магистрала и на нас, северняците Laughing

# 176
stambuli  Hug Hug , ти го каза най - добре важното е да сме здрави и позитивно настроени , пък с малко или повече късмет , нещата ще се подредят.

Просто се радвам , че така си обменихме по няколко реда , защото много често приятели, колкото и да са близки и съпричастни , ако са в дълги връзки , намерили половинката си от години не могат напълно да разберат някои от страховете или съмненията , които изпитвам.

# 177
Ами хайде де, действайте! Няма по-добър момент от сегашния, има хора свободни и търсещи тук виждам, Пловдив и София са на 2 крачки, днес е удивително хубав априлски петъчен ден, почвайте да пишете лични съобщения Simple Smile

То и аз съм сам, ала съм далеч. Бойко така и не ни построи магистрала и на нас, северняците Laughing
[/quoteПоне си в БГ.

# 178
  • Пловдив
Аз съм във връзка, но понеже съм минала през доста от написаното и написаните "съвети" съм ги чела стотици пъти разбирам добре, за какво става дума.

# 179
то дори не става въпрос само за споделяне, аз съм ЗА да си организираме нещо и да се видим и на живо, никога не се знае кой кога къде и как може да срещне някого Simple Smile Освен това има и партита за необвързани, ама сама не ми се ходи...Може и това да си заформим. Изпращам много гуш на всички, които са сами и вярвайте, че не винаги ще е така (дори и аз самата не винаги да го вярвам)  Hug

Общи условия

Активация на акаунт