Къде да си намеря половинка

• 197 072
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 570
След всичките си дългогодишни приятелства с мъжки... нещата не се задълбочават, защото опознавайки човека добре, колкото и да те привлича, си намираш нещо в него, което страшно те дразни и не би го приела във връзка. Друг е въпросът, че понякога се обвързваме, без да знаем какво ще ни подразни с времето. Много по- добре се разбирам с мъжете, отколкото с някаква вятърничава патица, която не вижда по- далеч от носа си, в общия случай. Ако имам нужда от мнение и питам 5 приятелки, за 4 от тях предварително ми е ясно какво ще ми кажат. На едното изключение мога да се обадя в 3 през нощта и да разчитам на нея да дойде да ме спаси, примерно... С мъжете са малко по- различни нещата.
Този, който ревнува в една връзка, е винаги по- склонният да изневери.

# 3 571
Дам, момичетата от малки си личат кои ще станат кифли и кои нормални хора.  Mr. Green
Когато играех на извънземни с момчетата, бях първи пилот на космически кораб, имах страхотен дървен меч и спасявах света с една тумба момчета, момичетата от квартала идваха да ме дърпат за разрошената коса, да ме питат дали съм бременна от някой и да ме подиграват, че не играя на кукли и майки с деца...
И това от деца на 4-5-6-7 години.

# 3 572
  • SF
Да,естествено че има понякога междуполово напрежение, но в крайна сметка те отминават с времето.

И обикновено с него и "приятелството".

Тази вечер показах по телевизията на сестра ми един, който дълго време ходеше с мене и приятелките ми  по купони, клубове и въобще навсякъде. Идваше по време на ваканциите ни, когато имаше работа се връщаше, после пак идваше. Всички го смятахме за наш приятел и много го харесвахме. После се оказа, че цялото това мотаене напред-назад е било, защото ме е харесвал, а моя приятелка, без да подозира,  си го е харесвала него и доста е спомагала затова той да си изкарва с нас времето. Той пък се възползвал от поканите й.. и така. Докато аз вече не се появявах с гадже по тези места и айде чао! Лека-полека "стана зает с работа", тя пък разбра, че интересите му са били към мене, а не изобщо към компанията за приятелство (и в евентуално някой ден повече към нея) и също позабрави да му се обажда с времето. Щото и на нея й мина тръпката.

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 00:45 от Esmee

# 3 573
Дори да лиртува, дори да се изчука, се усеща че този мъж си обича жената/приятелката

И аз мисля, че жена му се дразни, но предполагам няма друг избор освен да си мълчи. А пък това горното всеки пък като го чуя и ми става супер смешно.За каква обич говорим в тоя случай, в случая сърбина обича единствено себе си, щом не може да си държи оная работа в гащите.

Аз например няма да изтърпя мъжа ми да ми флиртува и да се лигави с някоя, колкото и да е готин  Rolling Eyes

# 3 574
И аз - този тип отношения е нормален за двойки,в които жената е зависима от мъжа.
Моят добре,че е съгласен с мен,че лични приятели от срещуположния пол искат да си легнат с нас.
Познавам хора с такива приятелства - винаги единия поне си пада по другия,но нищо не се е случило защото другия има половинка примерно.Ама ако се озоват и двамата свободни и разбира се и двамата са привлечени един от друг,в един момент все спят заедно.Дори и това да не прерасне във връзка.

Моите лични мъже приятели през годините винаги са се оказвали със ''скрити намерения''.Затова и не я играя повече тази игра.

# 3 575
  • София
Нямам обяснение защо пак сте избягали от въпроса на темата.

Според мен , само човек настроен фройдиски (в лошия смисъл на теорията), може да твърди, че не може да има междуполово приятелство.
Много често приятели от двата различни пола, без да са в сериозна връзка(както е модерно да се казва, и каквото и да значи) , нямат влечение(сексуално) един към друг.
Освен сексуалните влечения, има емоционални, интелектуални, ако щете и чисто материални влечения.
Донякъде разбирам всеобхватността на темата, но какви са практическите препоръки??? 

# 3 576
Какво значи да си настроен по фройдски в лошия смисъл?

# 3 577
  • Sofia
   Аз си го интерпретирам – да пречупваш всичко през призмата на сексуалното влечение. Peace MayyaI да каже дали съм права. Crazy

# 3 578
  • София
   Аз си го интерпретирам – да пречупваш всичко през призмата на сексуалното влечение. Peace MayyaI да каже дали съм права. Crazy

Да. Точно това имам предвид!  Peace
Днес се сетих за тази тема, че имаше много сладък виц във Ф.Б. Сега не ми се търси. Лека и... .красавици!!!  Heart Eyes

# 3 579
И кво няма ли секс-приятели, не ми разбивайте мечтите..  newsm45

Секс без чувства? Ама то приятелите си имат чувства, ох сложно стана.

# 3 580
  • София
Е как да няма???  Simple Smile Те са за 1 нощ. (според мен) Или малко повече.
Мисля си, че точно при приятелите  hahaha става секс без чувства.
Тъй като приятелството е малко отделна тема, а и сега ми е малко  ooooh!, ще ме извините. Утре ще продължа, ако има смисъл да пиша мнението си.    bouquet

# 3 581
  • SF
Нямам обяснение защо пак сте избягали от въпроса на темата.

Според мен , само човек настроен фройдиски (в лошия смисъл на теорията), може да твърди, че не може да има междуполово приятелство.
Много често приятели от двата различни пола, без да са в сериозна връзка(както е модерно да се казва, и каквото и да значи) , нямат влечение(сексуално) един към друг. 

Колко да е често? Но вярвам, че го има. Там е работата, че когато се появи сексуалното влечение (а то може да се появи и поради липса на по-подходящ страничен сексуален обект!) и чистото им приятелство  или се трансформира в нещо друго, или заминава, ако същото влечение не е споделено и от другия приятел.

Тук в темата няколко жени питат други толкова ли не могат да се контролират и да не се поддатат (по фройдиски) на сексуалното влечение. Можем, момичета, ние не казваме, че проблемът с приятелството е в нашата неспособност за задръжка на нагона. Проблемът е в това, че когато мъжът чуе "по-добре да сме си само приятели" или "аз искам да сме си само приятели с тебе, много те харесвам като човек…", обикновено това е на раздяла.

# 3 582
За семейни/общи приятели ли става въпрос, защото имам доста такива? Да излезем в компания, да се хилим, да ходим насам-натам (по заведения, морета). Или за близък приятел, с който да излизам поединично и да си споделям нещата, които споделям с най-близките си приятелки?
Че има голяма разлика между двата вида, поне за мен.

# 3 583
И ние имаме семейни приятели.Някак като сме по двойки го няма толкова това ''напрежение''.
Докато личен приятел си е опасно.

# 3 584
Какво значение има осредненият ръст, когато ти не се жениш за някакъв статистически образ, а за истински, жив човек, който може да няма много общо със средното? Имам една близка, която е висока 190 см и никакви проблеми няма с намирането на половинка, все е с високи и хубави момчета.

Общи условия

Активация на акаунт