Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 582
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • Велико Търново
Разменям СС крем на Биотен , цвят light - използван 4-5 пъти Peace

# 511
# 512
  • Sofia
Цитат на: cutesmallcat link=topic=773497.msg27910105#msg27910105

[img width=64 height=64
https://assets.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not-found.svg[/img] сенки Мейбълин Колорама N205, неразпечатани

- 2.5мл, неразпечатано, купих си големия глос, това мини ми го подариха в магазина

L'oreal Endless Chocolate - пробвана

Добавям:

Пробвана 2 пъти. Не се разбрахме нещо Crossing Arms Не съм ползвала апликатора, взимала съм с четка.

# 513
  • София

Garnier Olia 9.0 - бях се презапасила, но смених цвета
Скрит текст:
Maybelline big eyes mascara- чисто нова с фолио
Скрит текст:
Balea enzyme peeling maske - ползвана веднъж
Скрит текст:
Emite Make up L312 - чисто нова
Скрит текст:
Kiko rock idol lipstick 05 - ползвано веднъж. Имам друго чъби в много сходен  цвят и не виждам кога ще ги изхабя.
Скрит текст:

# 514
Face&Body Tanning Gel 50ml  лосион за тен, нов, неотварян
Скрит текст:

Benefit Stay Don't Stray 2,5ml травел размер, неотваряна
Скрит текст:

сух шампоан нов 100мл
Скрит текст:

Не търся сенки за очи и спирали. Размяна в София. Simple Smile

# 515
Здравейте! Търся свободната пудра от Коледната колекция 2013 на Chanel - 47 Feerie.

# 516
  • Пловдив
Актуализирам за размяна този руж на Герлен цвят 04 Pink Punk - използван е два пъти, оказа се, че розовото не е моят цвят.
Купена е точно преди месец от feelunique (снимката е от интернет).

Към ружа добавям и половината от Метеоритите на Герлен - старата формула, цвят 01. Бяхме си ги разделили с една колежка, но тя така и не ги използва нейните(пробвала ги е веднъж). Без кутийката. - МЕТЕОРИТИТЕ СА РАЗМЕНЕНИ

Разменям също и червило на Лореал - infallible 109 - използвано два пъти. Цветът е страхотен, но не е подходящ за възрастта на майка ми.

Търся руж в цвят, подобен на долния, т.е по-тъмен, от същия клас.
Искам да пробвам и  пигменти в по-неутрални цветове на МАС или Инглот - най-вече ме интересува тъмно зелено, ако някой може да ми отсипе, ще съм много щастлива.
Бих разменила и за парфюм или отливки- например Chanel Chance, Dolce, Flowerbomb, YSL Manifesto, La Petit Robe Noir Guerlain. Много бих се зарадвала и на Hypnotic Poison  на Диор.
Търся и свободна пудра на Кларинс, Dior, Bareminerals, Chanel, в средните цветове.
За друго не се сещам, предлагайте смело.

Не търся червила, ФДТ-ни, сенки и лакове.

Молбата ми е предложенията да бъдат равностойни и продуктите да са в срок на годност.

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 14:09 от lili_78

# 517

Разменям:

Скрит текст:

Estee Lauder Pure Color Eyeshadow - травъл размер палитра, някои цветове са ползвани един или два пъти, другите само суочнати.
Revlon Highlighting Palette Rose Glow - руж-хайлайтър, само пробван РАЗМЕНЕН
Revlon Colorstay Mineral Finishing Powder 010 Brighten - хайлайтър, ползван 2-3 пъти (от спряна серия е, нямам идея дали е в срок на годност, предлагам го в случай, че някой търси точно този изчерпан продукт) РАЗМЕНЕН
Milani Baked Powder Blush Corallina - руж, ползван 3-4 пъти РАЗМЕНЕН
L'Oreal Infallible Eyeshadow 405 Pink Sapphire - сенки, ползвани 1-2 пъти

Скрит текст:

Tarte Amazonian butter lipstick Golden Pink - пробвано веднъж РАЗМЕНЕНО
Milani Flamingo Pose - пробвано веднъж
Pixie Flawless & Poreless Face Primer - база за грим, само пробвана
Tarte LipSurgence natural lip luster Flashy - ползвано 2 пъти РАЗМЕНЕНО
Rimmel Back Row Smooch - ползван 1-2 пъти

Още снимки - тук

Добавям Maybelline Dream Liquid Mousse в цвят Nude Beige - ползван около 3 пъти, не е моят нюанс.

Скрит текст:

Не търся нищо конкретно. Бих разменила и няколко неща за едно, както и за лакове (в лаковите размени съм споменала някои, които търся).

Червилото на Милани е разменено също.

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 18:03 от Fiama

# 518
Здравейте, момичета. Разменям следните неща:

Течно червило Art Deco от серията на Dita Von Teese. 70 цвят, ползвано веднъж, 9 ml. Предпочитам да е за нещо от този клас козметика.

Oт немския Glossy Box също разменям някои нещица, които не съм ползвала и не ми допадат особено или пък се повтарят.
Гланц за устни I love... Strawberries and milkshake, 11 ml. Лосион за тяло с озаряващ ефект. Аромат череша 100 мл. Гланц за устни Teeez нюанс  06 Decadent. Лак за нокти Color Club, 993 Bright Night. Балсам за устни Figs and rouge, mocha orangem 12.5 ml. Naobay шампоан и душ гел, 200 ml.

И сега от българските кутии. Shiseido молив за устни, нюанс Chestnut Brown 11. MeMeMe, hot black молив за очи. 11 ml лак за нокти Deborah, цвят 161.

Добавям и:

Маска Himalaya 75 ml. за нормална до смесена кожа. Не съм я използвала. Беше в комплект със скраб и гел, имам една опаковка от преди.

Сенки за очи Wet n wild. Веднъж използвани.

Течно червило Лореал 102. Беше в комплект с лак за нокти, несесер, спирала и очна линия, но това просто не е моят цвят, а и не обичам да ми лепне нещо по устните. Не е използвано.

Сенки за очи използвани веднъж Ruby Rose. Светло синичките. Имам и още една опаковка с бял и тъмно сив цвят, но не мога да намеря снимка.

Гелообразна водоустойчива очна линия на Rimmel. Веднъж използвана.

Балсам за устни Нивеа, веднъж използван.

i love blueberry & smoothie lip balm, няколко пъти с четка използвано.

Golden rose matte eyeshadow 212. Веднъж използвано.

# 519
Estee Lauder сенки тройка от сет , много малко ползвани

Боржуа коректор биодетокс , нов , само пробван

Макс Фактор гланц , оранжев , нов , само пробван

Червило Пупа New Chic Rossetto

Orlane ФДТ нов 29

Лак Soigne Pomerane нов

Лореал 231

Anatomicals лосион нов

YSL четворка сенки нови само пробвани

CK Megavolume нова черна

Голден Роуз лилава спирала суха ми е малко само пробвана

Разменям за каквото ми хареса , на вълна пигменти съм , може и отсипани , палитри или сенки единични .

# 520

Инглот база за сенки, взех я защото бях си взела доста от техните сенки и помислих че им нужна тяхната база, сенките много добре се сработиха и с моите които имам, претенции към базата нямам просто ми идва в повече.
База на Авон и към нея нямам претенции, просто нямам нужда от толкова бази.
Още е дна база за сенки на МЕсауда
ББ на Лореал, цвета са адаптира към кожата.
Четка от Баинкоинс, нямам претенции към нея, просто не ми влиза в употреба последно време, особено след като си купих Хакудо.

# 521
CHANEL- vitalumiere aqua creme refil цвят 30 beige- слаган 3 пъти.
при интерес пращам снимки.
CHANEL 4 les ombres 228 tisse cambon
при интерес пращам снимки.

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 09:03 от flowerbomb

# 522
Estee Lauder сенки тройка от сет , много малко ползвани

Боржуа коректор биодетокс , нов , само пробван-разменен

Макс Фактор гланц , оранжев , нов , само пробван

Червило Пупа New Chic Rossetto

Orlane ФДТ нов 29

Лак Soigne Pomerane нов

Лореал 231

Anatomicals лосион нов

YSL четворка сенки нови само пробвани

CK Megavolume нова черна

Голден Роуз лилава спирала суха ми е малко само пробвана

EL червило тирамису

UD сет минилакове , някои са ползвани 1/3 от тях

Коректор Мейбълин повече от половината

Разменям за каквото ми хареса , на вълна пигменти съм , може и отсипани , палитри или сенки единични .

# 523
Здравейте, момичета. Разменям следните неща:

Течно червило Art Deco от серията на Dita Von Teese. 70 цвят, ползвано веднъж, 9 ml. Предпочитам да е за нещо от този клас козметика.

Oт немския Glossy Box също разменям някои нещица, които не съм ползвала и не ми допадат особено или пък се повтарят.
Гланц за устни I love... Strawberries and milkshake, 11 ml. Лосион за тяло с озаряващ ефект. Аромат череша 100 мл. Гланц за устни Teeez нюанс  06 Decadent. Лак за нокти Color Club, 993 Bright Night. Балсам за устни Figs and rouge, mocha orangem 12.5 ml. Naobay шампоан и душ гел, 200 ml.

И сега от българските кутии. MeMeMe, hot black молив за очи. 11 ml лак за нокти Deborah, цвят 161.

Добавям и:

Маска Himalaya 75 ml. за нормална до смесена кожа. Не съм я използвала. Беше в комплект със скраб и гел, имам една опаковка от преди.

Сенки за очи Wet n wild. Веднъж използвани.

Течно червило Лореал 102. Беше в комплект с лак за нокти, несесер, спирала и очна линия, но това просто не е моят цвят, а и не обичам да ми лепне нещо по устните. Не е използвано.

Сенки за очи използвани веднъж Ruby Rose. Светло синичките. Имам и още една опаковка с бял и тъмно сив цвят, но не мога да намеря снимка.

Гелообразна водоустойчива очна линия на Rimmel. Веднъж използвана.

Балсам за устни Нивеа, веднъж използван.

i love blueberry & smoothie lip balm, няколко пъти с четка използвано.

Golden rose matte eyeshadow 212. Веднъж използвано.

ФДТ Rimmel wake me up true ivory 103

Essence me and my ice cream shimmer pearls

Maxfactor 405 mystic moon

Catrice 530

catrice 340

catrice 090

# 524
Здравейте момичета имам за размяна хайлайтера  http://www.feelunique.com/p/theBalm-Mary-Lou-Manizer-Luminizer-8.5g неизползван само пробван с пръст. Купен е от ФЮ миналата седмица. Търся бронзър  или от сенките на Шанел в бурканче, или сенки на Мак, или нещо интересно и аз не знам какво  Blush
Добавям за размяна този глос на YSL Volupte 3 https://www.google.bg/search?q=yves+saint+laurent+gloss+volupt%C … html%3B1200%3B802 използван 2 пъти, за да се убедя, че това не е моят цвят  Sad има годност още 22 месеца според сайта за проверка РАЗМЕНЕН

Последна редакция: нд, 22 юни 2014, 20:51 от Djesi_to

Общи условия

Активация на акаунт