Отговори
# 375
  • Още у мъглата ...
Тони  Hug Сера си е гняс отвсякъде Sick Нито външна, нито вътрешна красота Peace Отделно, че не е актриса, а за мен не е и няква певица  Crossing Arms Айде, холан, то под вола вече търсят теле, нещо по-сносно, което може да прави, но просто сносно и то не винаги Peace За манекенка също не става, щото ходи като кобила  Peace Айдееее, у лево  Mr. Green

А Чачо - дори и да е накъдрен сценарий, пак е огромна излагация, че го прави  Peace

Така че и двамата си заслужават лютите туитове  Peace Хич не ми е мъка, кой каквото си надроби, да си го сърба Peace

Ирка Hug Heart Eyes Heart Eyes, наработи ли се  Grinning Hug Heart Eyes

# 376
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оооооо Гъбак  Heart Eyes Hug Hug
Ами,починах си стабилно,ама утре пак съм там,че и часа ще се сменя,та на всичко отгоре ще съм у набутвация  ooooh!

# 377
  • Още у мъглата ...
Днес нещо се разрових из разни снимки дет съм правила, снимки-картички, дет им викаме със сестрето ми и намерих един готин залез, правила съм го от кола някъде около Пловдив Grinning

Скрит текст:

# 378
  • У Диспансера ...♥♥♥
Какво не и харесвате на Сера,аз не мога да разбера,ето ква е убавица от рекламата на Елидор  hahaha hahaha hahaha

# 379
  • Още у мъглата ...
Оооооо Гъбак  Heart Eyes Hug Hug
Ами,починах си стабилно,ама утре пак съм там,че и часа ще се сменя,та на всичко отгоре ще съм у набутвация  ooooh!

newsm47 Починала си била  Joy Joy Joy Joy Joy
А утре ще "почиваш" с набутвация, начи  Laughing

# 380
  • Още у мъглата ...
Какво не и харесвате на Сера,аз не мога да разбера,ето ква е убавица от рекламата на Елидор  hahaha hahaha hahaha

Ееее, тук ми аресва  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 381
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Днес нещо се разрових из разни снимки дет съм правила, снимки-картички, дет им викаме със сестрето ми и намерих един готин залез, правила съм го от кола някъде около Пловдив Grinning

Скрит текст:

супер е, браво на фотографа  smile3501 smile3501 smile3501

# 382
  • У Диспансера ...♥♥♥

Скрит текст:

Ууууууу,уникален е

# 383
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ихаааа, много е шик,отива и  Joy Joy Joy Joy Joy

# 384
ихаааа, много е шик,отива и  Joy Joy Joy Joy Joy

е пък чак толкова красива не е  Naughty Joy Joy Joy

# 385

Скрит текст:

много е красиво и аз обичам да снимам залези  newsm10

# 386
  • У Диспансера ...♥♥♥
И ето със засилка в тая говорилка ,иде Чачко ,и си дрънка на китарата сладко  hahaha hahaha hahaha

# 387
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

Ууууууу,уникален е

Залезът наистина беше хубав, аз само го хванах  Grinning Party Party Party Party

# 388
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
И ето със засилка в тая говорилка ,иде Чачко ,и си дрънка на китарата сладко  hahaha hahaha hahaha
хубаво, много хубаво  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 389
  • У Диспансера ...♥♥♥

Сера,за да не остане по назад
като коза извива глас  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт