"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 59

• 28 785
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Лили, Ани   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

# 136
Лилииии благодаря за всикчоооооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Лилиии и от мен чичеци newsm51 newsm51 newsm51
За турският - от месец и половина ходя, най-добрата съм в курса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Рени, супееееееееееер!   Hug Hug Hug Айде втори сезон ще превеждаш от турски  Peace Heart Eyes

Кога ще е краят на сезона ?  Благодарности на Лили  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

през юни - 13-ти може би, както Ивето каза още преди няколко месеца  Joy Joy Joy

Naughty Naughty Joy Joy Joy

# 137
Лили,Ани...... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51   И за цялата банда...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 138
# 139
  • близо до брега на морето
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525-Лили и Ани-мерси

# 140
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много хубави бяха Ямира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама Яманко й е длъжник  Naughty
И Крачолчо беше хубав  newsm47 Да си взима Ада  Peace

# 141
  • Яко в Матрицата...
Видяхте ли,че кардото е чисто като сълзица-казаха му да не оставя Ада сама-и той слуша-нали е задължен на семейството-супер си ми е кардото  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Кристално чист, като елмаз Naughty

Naughty Naughty Naughty Naughty добре, че абито го прати, иначе нямаше да тръгне след нея  Naughty Naughty Naughty не му отива такова поведение  Naughty Naughty Naughty и изобщо не е чист  Naughty Naughty Naughty Когато Мира му каза онези грозни думи знаете,ч е аз я стрелях най-много  Joy Joy Joy, но сега е ПРАВА!!! А Яманчи се държи ужасно  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Съгласна съм, че в повечето случаи все жени около него се въртят и е нормално да ревнува Мира. Но като се е заела с толкова красив кахраман, ще си носи последствията Mr. Green Mr. Green Mr. Green Яман може и да харесва, че тя го ревнува, но ако продължава да задълбава ще се върнат на темата, че му няма доверие Naughty И на края тя пак ще страда най-много...

# 142
Не разбирам защо положението да е същото като с Оркун..Оркун беше бившето гадже на Мира..Беше ясно, че все още храни някакви илюзии, свързани с нея..Целуна я пред всички заявявайки на всеослушание, че я обича и ще я обича да края на живота им..Яман видя всичко това и какво да си помисли..А и тогава още не я познава добре Мира и не е убеден дали тя го обича..Като прибавим към това, че тогава той се чувстваше в техния квартал като шаран на сухо..Разбира се, че реакцията му беше пресилена, трябваше да бъде малко по-сдържан, но такова си не е момчето..

Сега Мира ревнувала. Хубаво, да си ревнува, Яман е мъж, когото всяка би ревнувала,че те жените налитат на него като муха на мед. Но мисля, тя реагира много остро и това нейно цупене ми дойде в повече..Яман с всичко й показва, че я обича..Нежно я прегръща, целува, загрижен е за нея, винаги е до нея..Може да ревнува, но не и да се цупи като малко момиче..

# 143
  • Яко в Матрицата...
Рени Hug Hug Hug и аз се записах,но нещо напоследък е странна тактиката Rolling Eyes

Мими, защо newsm78

# 144
Много, мноого хубава серия  Hug Hug Hug Яман не беше прав, както вече писах  Naughty Naughty Naughty И Мира има право да му се сърди.  Peace Ада можеше да се обади на Крачо да я разхожда из Истанбул и да я успокоява  Naughty Naughty Naughty А Яманчи си изкара добре явно  Naughty Naughty Naughty забрави за абито, за аннето, за всички  Naughty Naughty Naughty Naughty

Не разбрах боя кой го беше поръчал  newsm78 newsm78 newsm78

Оркун..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireИначе закво да се обажда Хасан на Гирай?????

Права си  ooooh! ooooh! ooooh! гаден, долен КРачол  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Обаче Селим,ще помисли ,че е онзи дето му се святкаше пред съда.... newsm78 И на Крачолището ще му се размине..... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 145
Нищо няма да свалям и качвам,   Mr. Green Mr. Green ей го епизода   Peace

Мedcezir - 28. Bölüm

http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/bolumler/sayfa/1/medcezir-28-bolum

# 146
  • Яко в Матрицата...
Не разбирам защо положението да е същото като с Оркун..Оркун беше бившето гадже на Мира..Беше ясно, че все още храни някакви илюзии, свързани с нея..Целуна я пред всички заявявайки на всеослушание, че я обича и ще я обича да края на живота им..Яман видя всичко това и какво да си помисли..А и тогава още не я познава добре Мира и не е убеден дали тя го обича..Като прибавим към това, че тогава той се чувстваше в техния квартал като шаран на сухо..Разбира се, че реакцията му беше пресилена, трябваше да бъде малко по-сдържан, но такова си не е момчето..

Сега Мира ревнувала. Хубаво, да си ревнува, Яман е мъж, когото всяка би ревнувала,че те жените налитат на него като муха на мед. Но мисля, тя реагира много остро и това нейно цупене ми дойде в повече..Яман с всичко й показва, че я обича..Нежно я прегръща, целува, загрижен е за нея, винаги е до нея..Може да ревнува, но не и да се цупи като малко момиче..

newsm10 newsm10 newsm10
Лили, много добре си го казала. И аз съм на това мнение Hug Hug Hug

# 147
Видяхте ли,че кардото е чисто като сълзица-казаха му да не оставя Ада сама-и той слуша-нали е задължен на семейството-супер си ми е кардото  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Кристално чист, като елмаз Naughty

Naughty Naughty Naughty Naughty добре, че абито го прати, иначе нямаше да тръгне след нея  Naughty Naughty Naughty не му отива такова поведение  Naughty Naughty Naughty и изобщо не е чист  Naughty Naughty Naughty Когато Мира му каза онези грозни думи знаете,ч е аз я стрелях най-много  Joy Joy Joy, но сега е ПРАВА!!! А Яманчи се държи ужасно  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Съгласна съм, че в повечето случаи все жени около него се въртят и е нормално да ревнува Мира. Но като се е заела с толкова красив кахраман, ще си носи последствията Mr. Green Mr. Green Mr. Green Яман може и да харесва, че тя го ревнува, но ако продължава да задълбава ще се върнат на темата, че му няма доверие Naughty И на края тя пак ще страда най-много...

newsm10 newsm10 newsm10

Рени, добре, че си тук и ми пишеш мислите
  Hug Hug Hug

# 148

newsm10 newsm10 newsm10
Лили, много добре си го казала. И аз съм на това мнение Hug Hug Hug

И Лиленцето писала същото  Hug Hug Hug Peace Peace Peace Peace

# 149

Не е винаги до нея  Naughty Naughty Naughty винаги е до: мама, аби, Айше, Мерт, Ада, .. има и още, но не се сещам  Naughty Naughty Naughty винаги има някой по-важен от Мира  Naughty Naughty Naughty

Този път Мира е права - не за целувката, а за разходката с Ада  Naughty Naughty и ако Кенан не го беше накарал, Яман дори нямаше да тръгне след нея  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт