Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 273
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Fort Worth, TX
Абе хора аз съм руса.Обяснете ми бавно за този трафик.Плиииз Mr. Green

# 481
Тази дама я прочетох - най-активна е в карти таро - явно не е от "цветната" група  hahaha
Марче на мен по принцип ми бяга конспирацията  hahaha а пък диващини от този сорт - ти ми открадна интелектуалния труд - дето първа съм превела кифличките на..........

# 482
  • София
Тази дама я прочетох - най-активна е в карти таро - явно не е от "цветната" група  hahaha
Марче на мен по принцип ми бяга конспирацията  hahaha а пък диващини от този сорт - ти ми открадна интелектуалния труд - дето първа съм превела кифличките на..........
Да ми се плати за всички рецепти за кифли - мифли дето съм пуснала, `начи....казАх!!  Joy Joy Joy
Трафик - бият се за повече потребители. Глупости на търкалета.  hahaha

# 483
Марче да си платя, ама аз за царския кейк  hahaha hahaha hahaha Много любим ми стана   bouquet

# 484
  • София
Нищо не разбрах от писаното, утре ще чета, ама ще ме извините - с тази мигрена.

Лека нощ, до утре....

Изгледах филма, един блудкав... ама карай... Дано утре да ми помине, натрових се с хаповете... по кутия на ден и само намалява болката....

# 485
Креми - повече потребители, пишещи - повече трафик - по-скъпи рекламни карета. Най-просто казано, иначе има и термини като импресии, уникани ИП адреси, брой кликове и т.н. неща от онлайн маркетинга. Когато идваха при мен разни агенции, собственици на сайтове да ги рекламират, започваха точно с трафика към съответния сайт. Има ли трафик, има посещаемост, коята пък гарантира на потенциалния рекламодател изпълнение на целите на неговата реклама.

Марче - не може да сакаш кинти, душко. Написаното от теб във форуми не е обект на авторско право. Ти добровлоно си ги написала!  Peace Виж блоговете са друга бира.

# 486
  • София
Марче да си платя, ама аз за царския кейк  hahaha hahaha hahaha Много любим ми стана   bouquet
...........
Ма, тъй де, алУУУУУУ, другарките, г`лей к `во прави наш `та приятелка... точна е жената...що ги обичкам точно тези пари...не знам  newsm78

Удрям една биричка  Хайнекен от 0.3 мл. Беше забравена , нали и няма нищо, тя е в кенче, да се не отровя значи , а Кремено к`во ще кажеш..

# 487
  • София
Креми - повече потребители, пишещи - повече трафик - по-скъпи рекламни карета. Най-просто казано, иначе има и термини като импресии, уникани ИП адреси, брой кликове и т.н. неща от онлайн маркетинга. Когато идваха при мен разни агенции, собственици на сайтове да ги рекламират, започваха точно с трафика към съответния сайт. Има ли трафик, има посещаемост, коята пък гарантира на потенциалния рекламодател изпълнение на целите на неговата реклама.

Марче - не може да сакаш кинти, душко. Написаното от теб във форуми не е обект на авторско право. Ти добровлоно си ги написала!  Peace Виж блоговете са друга бира.
Е, тъй де, повече хора/трафик = пари Това е. Аз го казах с едно изречение.

Ти пък ме отряза веднага, а аз щях да ти предложа да ги делим, ама тайно....ми рецепти те са си мои, бре...няма да ги четете!!   Joy Joy

# 488
Ами виж на кенчето датата на годност. Ама нещата в кенче иамт по-голяма трайност и от нас. hahaha

Марче, твоите рецепти са надлежно скътани да влязат един ден във великия рецептурник:)

Е, тъй де, повече хора/трафик = пари Това е. Аз го казах с едно изречение.

Ще ме извинявате, но наистина много бавно ми се зарежда форума и докато напиша и постна нещо, вие сте отговорили, че и друга тема сте подхванали.

# 489
  • София
Ами виж на кенчето датата на годност. Ама нещата в кенче иамт по-голяма трайност и от нас. hahaha
Да бе,  да. Всичко му е наред до края на и 14 г. Много обичам тази биричка. Лека е.
Кремено, ...да ти кажа, че не си права относно там, този път сгреши.

# 490
  • Fort Worth, TX
Има и развалена е.Не я пипай.Пази я като ти дойда на гости да я пробвам. Grinning
Кво да й има бре Марчи.Смукай спокойно.
На мен до миналата седмица ми отлежаваше една двулитровка от НГ.Смятах да я отворя за празниците, но брат ми я осмука.

# 491
  • Fort Worth, TX
Маре, говори директно.За кое не съм права?Руса съм.Не забравяйте.

# 492
  • София
Има и развалена е.Не я пипай.Пази я като ти дойда на гости да я пробвам. Grinning
Кво да й има бре Марчи.Смукай спокойно.
На мен до миналата седмица ми отлежаваше една двулитровка от НГ.Смятах да я отворя за празниците, но брат ми я осмука.
Гадинка... Joy аз ще си отворя още една...ммда.
Друг път ще ти кажа. Ти оправи ли си косата, нали ти казах за кой цвят да пробваш..а

# 493
Марче, що отвори приказка за тая бира? Не съм бременна, ама така ми се допииии.
Имах предвид защо тия шемети от вчера  избират нашата тема да си правят т....к?

# 494
Дами новата модна линия на вашите екрани

Общи условия

Активация на акаунт