Какъв крем за лице използвате? - тема VI

• 126 558
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Харесва ми темата и се записвам да ви следя, а сега се връщам да ви изчета. Трябва ми крем и серум за нормална кожа, която е склонна към изсушаване и направо изпива крема.

# 646
  • гр. София
В момента ползвам този, много съм доволна... Simple Smile akva7, в серията има и серум.  Комбинация с този крем е много сполучлива. Моята кожа на лицето е суха.

# 647
  • Варна
Има ли някой мнение за кремовете на Collistar? Мисля следващият, който купя да е на марката, още се ориентирам в сериите, но понеже едва ли ще намеря тестери, ще поръчвам на сляпо.
Интересува ме дали е достатъчно добро качеството и може ли да се разчита на реални резултати newsm78

# 648
  • в 1001-та нощ
Много, много добра им е бялата козметика  Peace

# 649
  • Варна
Благодаря  bouquet

# 650
Collistar е добра италианска марка. малко са им богати кремовете, обаче, особено тези против бръчки омазняват смесените кожи, за по-суха кожа са идеални.

# 651
Преди няколко дни си взех хидратиращият крем на Микса,но ми идва тежък,днес си взех крема на Ревив с екстракт от охлюви заедно с околоочният им крем,преди време имаше мостра на този крем в кутията на Пинкс и много ми допадна,дано и сега остана доволна,крема се води 30+,аз съм 25+,но все пак реших да го взема.Напоследък лицето ми много трудно си пасва с някой продукт.

# 652
Много съм доволна от
Biotherm Skin Vivo uniformity
Ползвах го изравняване на тена и имаше ефект.Кожата ми е нормална към мазна,но кремът не ми тежеше ,въпреки ,че е доста плътен като текстура.Ползвах го денем и нощем;

Сега се ориентирах към българска козметика след добри отзиви.Кремовете са със 97 % био и натурален произход.Имат малко химия,която не дават да е опасна за здравето(рових едно по едно да чета);

# 653
  • Варна
Collistar е добра италианска марка. малко са им богати кремовете, обаче, особено тези против бръчки омазняват смесените кожи, за по-суха кожа са идеални.

Това също ми е много полезно  bouquet
Четох противоречиви мнения за декоративната им козметика, но явно силата им е в грижата за лице. Ще опитам, дано съм доволна.

# 654
Търся си дневен крем за лице с фактор. Предишните - на Шисейдо (дневен и нощен) ми идваха тежки, макар че ги купувах след тест в сайта им, Т. е. уж бяха за моя тип кожа.
Та, да препоръчате някакъв? Смесен тип кожа, по-скоро комбинирана към суха на места, но с пори в Т-зоната. След около 3м ставам на 29. Цена до 50 лв.

# 655
Moмичета, някоя от вас да има опит и мнение за нещата за лице на Phytomer?   bouquet

# 656
Търся си дневен крем за лице с фактор. Предишните - на Шисейдо (дневен и нощен) ми идваха тежки, макар че ги купувах след тест в сайта им, Т. е. уж бяха за моя тип кожа.
Та, да препоръчате някакъв? Смесен тип кожа, по-скоро комбинирана към суха на места, но с пори в Т-зоната. След около 3м ставам на 29. Цена до 50 лв.

Авен - имат за смесена и за суха кожа крем със спф 20
http://www.eau-thermale-avene.bg/Gammas.aspx?id=14

# 657
  • Карлово
здравейте
може ли да ми препоръчате крем за суха лющеща се кожа , явно е толкова суха че става на люспи но пък ако е много суха няма да се появяват пъпки и за това съм в шах какъв да е крема да възтановява кожата но и да не е толкова мазна

# 658
Bubanka, благодаря. Четох ти блога и съм се насочила към него засега. Преди години съм ползвала мостра и добре ми се отразяваше на кожата.

# 659
  • Карлово
От около месец ползвам този крем в комбинация със серума .

Взех си го по препоръка на приятелка .Много приятно изненадана съм,определено има чудесен ефект на мойта кожа.Хидратира много добре,не е тежък крем,освежава видимо кожата,единственото което никак не ми допада е миризмата .

от охлюви е  ooooh! ooooh!

http://finolla.com/serum-za-lice-s-ekstrakt-ot-ohluvi-i-rozi-rev … ails-extract.html

Общи условия

Активация на акаунт