Какъв крем за лице използвате? - тема VI

• 126 554
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • София
@nni към средния ценови клас ли си се ориентирала - например Биодерма, Уриаж и т.н. или към високия - тип Chanel, Estee Lauder и т.н.?
Иска ми се цената да не е над 100 лв ако е възможно за нещо качествено  Blush

# 676
  • гр. София
@nni към средния ценови клас ли си се ориентирала - например Биодерма, Уриаж и т.н. или към високия - тип Chanel, Estee Lauder и т.н.?
Иска ми се цената да не е над 100 лв ако е възможно за нещо качествено  Blush

Аз съм много доволна от Биодерма, синята серия, хидратиращата. Дори и сега през зимата ми е много добре с нея. Взела съм си мицеларната вода + лекия крем. Има ги като комплект по аптеките, излиза доста изгодно. Моя приятелка ми даде мостри, включително и на серума. Много добре ми подействаха, останах очарована. Дотогава не бях ползвала медицинска козметика. Сега съм взела и на дъщеря ми продукти, но на Авен, против акнеична кожа.  Peace

# 677
И аз ползвах синята серия на Биодерма, която е в коплект с мицеларната вода. Добри са, но за същите пари препоръчвам La Roshe Posay Hydraphase Intense Legere с UV. http://apteka.framar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0% … %D1%8F/hydraphase

# 678
  • Велико Търново
И от мен глас за Хидрафаз на Ла рош позе Peace

# 679
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Подариха ми пробиотичния крем на Yogurt of Bulgaria, но май няма да се разберем много с него. Изключително плътен и тежък е, ще го използвам рядко, при това само вечер.

# 680
ЗДРАВЕЙТЕ КРАСАВИЦИ  bouquet
ДА споделя за  крем, пробван от тестер от аптеката, вече няколко пъти си мажа лицето и околоочния също пробвах, на ето този серия, какво да кажа, просто БОЖЕСТВЕНА СЕРИЯ Grinning Grinning Grinningтолкова изгладено лице, мека кожа,  без неравности и грапавини от пъпчиците Simple Smileот други кремове например ми тушират само омазняването,докато от този виждам и коригиране на несъвършенствата Laughing
http://apteka.framar.bg/30045979/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D0%BC … -50-%D0%BC%D0%BB-

# 681
  • Варна
DELI22, за каква възраст е подходящ?

# 682
  • София
И аз ползвах синята серия на Биодерма, която е в коплект с мицеларната вода. Добри са, но за същите пари препоръчвам La Roshe Posay Hydraphase Intense Legere с UV. http://apteka.framar.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0% … %D1%8F/hydraphase
+1 за този крем  Peace

# 683
Подариха ми пробиотичния крем на Yogurt of Bulgaria, но май няма да се разберем много с него. Изключително плътен и тежък е, ще го използвам рядко, при това само вечер.
Аз се бях задилила за тези кремове,но в магазина разглефах съставките и бързо се отказах.Но пък сериятаим Nat"Aura е много добра.

# 684
  • Стара Загора
ЗДРАВЕЙТЕ КРАСАВИЦИ  bouquet
ДА споделя за  крем, пробван от тестер от аптеката, вече няколко пъти си мажа лицето и околоочния също пробвах, на ето този серия, какво да кажа, просто БОЖЕСТВЕНА СЕРИЯ Grinning Grinning Grinningтолкова изгладено лице, мека кожа,  без неравности и грапавини от пъпчиците Simple Smileот други кремове например ми тушират само омазняването,докато от този виждам и коригиране на несъвършенствата Laughing
http://apteka.framar.bg/30045979/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D0%BC … -50-%D0%BC%D0%BB-
Този и аз го загледах, но нямаха мостра.Имаше отворено бурканче, но не можеха да ми отсипят  Rolling Eyes Пробвах го на ръката си - хареса ми като консистенция и мирис, но как да го купя без проба върху лицето ?  Whistling

# 685
  • Варна
за много години, момичета, много здраве, щастие и късмет пожелавам на всички ви!

на 41 съм, нямам бръчки, но от известно време кожата на бузите ми е една такава повяхнала, суха, уморена, нееластична... препоръчайте ми нещо, четох доста, но не можах да се ориентирам и да се насоча към определен крем. до сега по принцип съм била със смесена кожа,  мазна на Т зоната и малко на челото и почти нормална на бузите. благодаря ви предварително!

# 686
Отворих, не зареди продукт в линка.

# 687
Здравейте,

По време на бременност ми се получи нещо като разацеа. Преди  4 години. Сега се е изчистило лицето ми от пъпките след мазане с много мазила, но кожата ми е  много суха. Някой имал ли е такъв проблем да ме посъветва какъв крем за лице да ползвам сега. 

# 688
  • Велико Търново
На Биодерма зная, че има серия за розацея и чувствителна кожа - моя приятелка много я хвали Peace http://apteka.framar.bg/30062847/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … -40-%D0%BC%D0%BB-

# 689
Момичета, какво мислите за ползване на крем 40+ от 35 год. възраст? Става въпрос за био крем Kneipp, който се води регенериращ, срещу радикалите, стресираната кожа. Кожата е поизтощена и наистина има нужда от сериозно подхранване и защита, леките кремчета не се справят особено. Голяма грешка ли ще е мазането заради тази разлика с препоръчваната възраст на крема?

Общи условия

Активация на акаунт