"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 61

• 20 849
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Translation of 29ep. 2nd trailer

M: I'm upset.Don't come onto me.Go look after your brother.
Lawyer:I'm not afraid of anyone.But you should be afraid of me.Because today you got a new enemy.
Man: Be careful mr.Lawyer
S:Who are you?
Y:This is silly.Why are you upset?
M:Yes,it's silly.What are you gonna do about it?
Man 2:Will they know it was Kenan?
Hasan:Don't worry.Kenan knows better than pointing a finger(at us).
Y:Are you sure it was those men?
S: I don't have troubles with anyone else.
Mert: Is it a family trait this passionate heroism? Seriously we are on your debt as a family.
G: And now the fun begins
Y: Leyla came back from Germany
M: Did you talk?
Y: We talked in haste(without sitting down).
M: You wouldn't lie down to talk of course
Sude: Soon he will propose to me.
M: If there is a need someone to run after that girl,let someone else do it.Not you.Don't be that guy(who will do it).
K: You have a girlfriend.You can't have tours with strange girls and expect no one to be upset with you.This world doesnt work like that.You look next and your girlfriend will be gone too.

# 31
 Hug Hug Hug Hug

Благодаря за фрагмана  Hug Hug Hug Hug

Мира: изнервена съм, не ме притискай! Отивай да се занимаваш с батко си.

--- Не се страхувам от никого, но ти имаш право да се страхуваш от мен, защото днес си спечели един нов враг.

-- Внивай адвокате
Селим: Кой си ти?

Яман: Лудост е, но защо се ядоса?
Мира: Да, лудост е? Ккаво ще направиш?

-- Ще разберат ли, че си с Кенан?
Хасан: не се притеснявай. по-добре отколкото да посочим Кенан с пръст (нещо такова)

Яман: Сигурен ли си, че са тези хора?
Селим: Кой друг може да има проблем с мен?

Мерт: Във вашето семейство геройството наследствено ли е? Имаме дълг към вас. (нещо такова)

Гирай: Всичко добре се разбърква (репликата от снощния фрагман, която преведе Лили)

Яман: Лейля се е върнала от Германия
Мира: Говорихте ли?
Яман: Набързо говорихме
Мира: Разбира се, не можахте да поседнете (полегнете) и да си поговорите

Суде: Много скоро ще ми предложи брак

Мира: Ако някой трябва да тича след това момиче, остави друг да го направи. Не скачай веднага. Не го прави ТИ!

Кенан: Имаш приятелка. Не можеш да очакваш цял ден да се разхождаш с друго момиче и тя да не се ядоса. Няма такъв свят. Докато се огледаш, може тя да си отиде.

# 32
  • близо до брега на морето
Ани,мерси мило  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet,ама съм познала за предложението за брак  Mr. Green Laughing Joy Joy JoyПък Мира да не се нерви и да го праща при батко му,щото да не отиде и кака му Joy Joy Joy Mr. Green Laughing Wink

# 33

Иве Hug  Peace Grinning
 Joy Joy Joy С този огнен темперамент, Shocked Мира както бясно му крещи,после и в леглото ще го метне така необуздано... Mr. Green

А такааа, smile3508браво на баткото,я как правилно разсъждавал!!!  Peace Казах аз че взе да ми харесва този човек! newsm62

# 34
Hug Hug Hug Hug

--- Не се страхувам от никого, но ти имаш право да се страхуваш от мен, защото днес си спечели един нов враг.

-- Внивай адвокате

Хасан: не се притеснявай. по-добре отколкото да посочим Кенан с пръст (нещо такова)

Мерт: Във вашето семейство геройството наследствено ли е? Имаме дълг към вас. (нещо такова)

Гирай: Всичко добре се разбърква (репликата от снощния фрагман, която преведе Лили)

Мира: Ако някой трябва да тича след това момиче, остави друг да го направи. Не скачай веднага. Не го прави ТИ!

Кенан: Имаш приятелка. Не можеш да очакваш цял ден да се разхождаш с друго момиче и тя да не се ядоса. Няма такъв свят. Докато се огледаш, може тя да си отиде.

Аниии,    bouquet  bouquet  bouquet

Ехаааа, абито колко мъдър. Crazy  Mr. Green

Г-на със субтитрите - дано днес благодарите и споделите видеото. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 35
Обаче голямото кардо си вкара таралеж в гащите с тия гадняри #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 36
Мира какъв хуууубав скандал му спретна  smile3512 smile3512 smile3512 много ме изкефии, честно!!!  Joy Joy Joy Joy

Обаче Яман е убеден, че тя няма за какво да се ядосва.  ooooh! Добре, че Кенан аби му отвори очите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - така не става моето момче.  Naughty Naughty Naughty

Правилно му казва Мира - някой друг да се занимава с Ада (май за нея става въпрос)  Naughty Naughty Naughty Не е работа на Яман това.  Naughty Naughty Има си майка, две сестри ... Мерт .. айде стига се е занимавал Яман с нея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Обаче Яман се съмнява, че Кенан е замесен нещо в нападението  newsm78 newsm78 newsm78 и Кенан се чувства неудобно, заради проблемите, кото създава на Селим.  Naughty Naughty Naughty Дано не отвлекат някой  ooooh! ooooh! ooooh! Ендер или Мерт  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 37

Иве Hug  Peace Grinning
 Joy Joy Joy С този огнен темперамент, Shocked Мира както бясно му крещи,после и в леглото ще го метне така необуздано... Mr. Green

А такааа, smile3508браво на баткото,я как правилно разсъждавал!!!  Peace Казах аз че взе да ми харесва този човек! newsm62

Peace Peace Crazy Joy Joy Joy Joy

# 38
Ани,мерси мило  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet,ама съм познала за предложението за брак  Mr. Green Laughing Joy Joy JoyПък Мира да не се нерви и да го праща при батко му,щото да не отиде и кака му Joy Joy Joy Mr. Green Laughing Wink

направо да го праща при кака му  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 39
Суде май не дава съвети на Мира,а й споделя за Хариката,че й е предложил брак  newsm78 newsm78 newsm78
Браво на Кенан  Peace Peace Peace въпреки,че се е забъркал до уши с ония гадняри  #2gunfire #2gunfire #2gunfire относно Мира-моите адмирации  Grinning Grinning Grinning

# 40
# 41

Иве Hug  Peace Grinning

А такааа, smile3508браво на баткото,я как правилно разсъждавал!!!  Peace Казах аз че взе да ми харесва този човек! newsm62

Joy Joy Joy Joy направо ще го метне в кревата  Joy Joy Joy а да му мисли Ча, ако ядоса Серенай  hahaha hahaha hahaha hahaha много обичам такива момичета - да му спретне един скандал, пък после да му се хвърля на врата,  ако си е взел поука де  hahaha hahaha hahaha

# 42
Hug Hug Hug Hug

-- Внивай адвокате

Аниии,    bouquet  bouquet  bouquet

Ехаааа, абито колко мъдър. Crazy  Mr. Green

Г-на със субтитрите - дано днес благодарите и споделите видеото. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Hug Hug Hug стига тормози хората бе  Hug Hug Hug нека Лили да мине да коригира и тогава субовете, че аз може пак нещо да не съм разбрала  Naughty Naughty Mr. Green

# 43
Суде май не дава съвети на Мира,а й споделя за Хариката,че й е предложил брак  newsm78 newsm78 newsm78
Браво на Кенан  Peace Peace Peace въпреки,че се е забъркал до уши с ония гадняри  #2gunfire #2gunfire #2gunfire относно Мира-моите адмирации  Grinning Grinning Grinning

Hug Hug Hug На Мира направо и стана лошо като разбра кой ще и става втори татко  Joy Joy Joy и с Ада ще станат сестри  hahaha hahaha hahaha Баси Яманчи ще откачи  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 44
Точно с тия бежовите гащи му изглежда голямо дупето-иначе с дънки си е ок Mr. Green Laughing Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт