"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 61

• 21 260
  • 740
  •   1
Отговори
# 135

Миме-малкото ти кардешим пак се залепило за техниката,а големото отмаря   hahaha hahaha hahaha

# 136
Привет момичета в новата тема  Hug
Ани   bouquet  Hug Heart Eyes
Имаме си хубаво фрагманче пак,аз съм съгласна  с Мира също и гласувах с първото  Peace.
Нормално беше Яман да се срещне с майка му,нали трябва да заведе бати да я види  Wink
Суде,на Мира ли намеква,че скоро ще има предложение,предполагам чака от АШК  newsm78
И накрая много ми харесаха думите на Кенан към Яман за Мира,страхотен съвет от по голям брат  Peace
п.с.
Скрит текст:
днес на бюрото ми беха оставени 5 кафета  Mr. Green,продължават да ме базикат  ooooh!  Mr. Green

# 137
  • близо до брега на морето
Дани,поне разсъни ли се Mr. Green Wink Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 138
  • близо до брега на морето
Ники,пазя ти куфара с келебеците-Бризче аз загрявам веке-за сега гюле,гюле от абла Mr. Green Laughing Laughing Wink Hug Hug Hug Hug Hug

# 139
Привет момичета в новата тема  Hug
Ани   bouquet  Hug Heart Eyes
Имаме си хубаво фрагманче пак,аз съм съгласна  с Мира също и гласувах с първото  Peace.
Нормално беше Яман да се срещне с майка му,нали трябва да заведе бати да я види  Wink
Суде,на Мира ли намеква,че скоро ще има предложение,предполагам чака от АШК  newsm78
И накрая много ми харесаха думите на Кенан към Яман за Мира,страхотен съвет от по голям брат  Peace
п.с.
Скрит текст:
днес на бюрото ми беха оставени 5 кафета  Mr. Green,продължават да ме базикат  ooooh!  Mr. Green
Даниии  Hug Hug Hug  и докога така  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Цитат
Ники,пазя ти куфара с келебеците-Бризче аз загрявам веке-за сега гюле,гюле от абла Mr. Green Laughing Laughing Wink Hug Hug Hug Hug Hug
А така,кътай го, ида и аз след малко  Peace Peace Peace

# 140
  • Ruse, Bulgaria
Прилив и Отлив 29.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

Hug Hug Hug много благодаря  Peace

Обаче ти знаеш турски  Peace разконспирирах те.  Joy Joy Joy Joy Коригирал си точно, което не разбрах  Hug Hug Hug

Влизай по-често да помагаш  Peace

Laughing Laughing Laughing как да незнам турски, като съм турчин.

# 141
Ми щЪ не щЪ,половината ги раздадох на доставчиците  Mr. Green
Незнам,дано не продължи дълго,че ще има санкции  Naughty  Mr. Green,поне ме знаят,че нося на майтап  Mr. Green

# 142

Обаче ти знаеш турски  Peace разконспирирах те.  Joy Joy Joy Joy Коригирал си точно, което не разбрах  Hug Hug Hug

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 143

hahaha hahaha hahaha hahaha

Дани,  Hug Hug Hug

# 144

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ами що взимаш преводите оттук?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 145
Sinan Mustafov ,ми всеки петък в 20:30 да си с нас на линия тогава  Mr. Green,да помагаш на Лили и Ани   Hug Hug,какви са тия да се криеш  Mr. Green хмм ...
Ивчоо,ще ме побъркат  Mr. Green Hug Hug

# 146
Хайде пишете де,аз няма какво да правя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 147
  • Варна
"Хади бакалъм!Разгеле!" Парите трЕбе да се изперат! Naughty
Ама докато се върти пералнята, нали съм ятак-хайърсъз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green да оставя на Яманко нещо за папкане:

По рецептите на Ива
Чачи гладен ще заспива,
затова пък е на Бриз мерак
да поръча еееейййй толчав
шоколад!

# 148
  • Ruse, Bulgaria
Sinan Mustafov ,ми всеки петък в 20:30 да си с нас на линия тогава  Mr. Green,да помагаш на Лили и Ани   Hug Hug,какви са тия да се криеш  Mr. Green хмм ...
Ивчоо,ще ме побъркат  Mr. Green Hug Hug

ooooh! аз толкова не превеждам, превеждам само трейлърите, че са по 1 мин.  Laughing Laughing Laughing

# 149

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ами що взимаш преводите оттук?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Объркахме се значи. Не взимаш преводите явно, но винаги се появяваш по време на фрагманите и затова ни стана съмнителен  Joy Joy Joy

Наистина, както е казала Дани заповядай в петък вечер на помощ на Лили, да си прави почивки  Hug Hug Hug защото аз не мога да превеждам директно в ефир.  ooooh! Схващам за какво иде реч (понякога не съвсем  Joy Joy),  но не мога да я отменям  Joy Joy Joy Joy

Харесваш ли сериала?  newsm78 Или просто ти прави кеф да редиш субове?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт