"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 61

• 21 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
Любимката на Чаатай е в Турция, дали няма да се спретнат една срещичка  newsm78 Mr. Green

# 481
Ох, Ани -не питай-май прецаках компа(за пореден път се убедих да не пипам дето не требе) и сега съм по  тиха и от водата. Дано се оправи, защото не знам какво ша се прави яяяяя.Мъжо дано го занесе и го оправят бързо  Praynig.Но засега съм на изчакване

ooooh! не ти стига зълвата викаш, ами и компа се развали  ooooh! ooooh! ooooh! А ние се чудихме къде си. Викаме няма да е в Рим, нито в Санкт Петербург  Mr. Green Mr. Green

# 482
Любимката на Чаатай е в Турция, дали няма да се спретнат една срещичка  newsm78 Mr. Green

Коя му любимка?  newsm78 Адриана Лима?  Mr. Green

# 483
  • Стара Загора
Баш тя, Ани  Mr. Green
Беше казал в едно интервю, че от турските актриси най - много харесва Туба, а от световно известните и въобще идола му за жена е Адриана Лима  Peace

# 484
Баш тя, Ани  Mr. Green
Беше казал в едно интервю, че от турските актриси най - много харесва Туба, а от световно известните и въобще идола му за жена е Адриана Лима  Peace

Mr. Green Mr. Green Mr. Green и тя е бразилка като Чико  hahaha hahaha

# 485
  • Стара Загора
Баш тя, Ани  Mr. Green

Невероятна и то  Heart Eyes Страшно много я харесвам и Ча определено има вкус за жени. Интересно ми е  Туба и Адриана са еднотипни жени - високи, слаби, с тъмни коси, светли очи, ама Серенай не е такава  Mr. Green

# 486
Баш тя, Ани  Mr. Green

Невероятна и то  Heart Eyes Страшно много я харесвам и Ча определено има вкус за жени. Интересно ми е  Туба и Адриана са еднотипни жени - високи, слаби, с тъмни коси, светли очи, ама Серенай не е такава  Mr. Green

Аз пък не я харесвам Лима  Joy и това с идеалите на Чачо е бош лаф  Joy Joy идеалите са едно, а реалността е друго.  Peace Никой не може да знае в кого ще се влюби и дали обекта на чувствата му ще се доближава до идеала му или не.  Peace Освен това Чачо е минал този етап с тийн приказките за идеали и т.н.  Peace

# 487
Здравейте и от мен,милички  Hug Hug Hug
На всички -хубав петък и още по-хубава  серия довечера  Grinning Grinning Grinning Grinning
Ама много сте се напрегнали в края на седмицата-Дани ще прави юбилеен банкет,Вени -в командировка,а Мимка -нейните дертове нямат край-от кардешимите-до компа  Wink Wink Wink Wink
Хайде,всичко да мине добре и да дочакате един прекрасен уикенд   bouquet  bouquet  bouquet
Дениии  Peace Peace Peace за анкетката  Hug Hug Hug
Лима,Чико-да харесвам ги,но Сери и Чачко повече  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 488
# 489
Статия и за Халето-Meriç Aral

# 490
Здравейтееее...   Hug Hug Hug

Баш тя, Ани  Mr. Green

Аз пък не я харесвам Лима  Joy и това с идеалите на Чачо е бош лаф  Joy Joy идеалите са едно, а реалността е друго.  Peace Никой не може да знае в кого ще се влюби и дали обекта на чувствата му ще се доближава до идеала му или не.  Peace Освен това Чачо е минал този етап с тийн приказките за идеали и т.н.  Peace

Peace Peace Peace Whistling Whistling Crossing Arms

Пууу, най-после съвпадение.  Whistling hahaha hahaha Без Ча, разбира се.  Crazy Crazy Crazy

# 491
# 492
Добро утрооо!

Петък- хубав ден!
Ето ягодки от мен!

Топвайте ги в шоколада,
хапвайте ги със наслада!

Ето нося и кафето-
топло, топло- със джезвето.

Ягодки хапнете,
кафенце си пийнете,

сига зяпахте Яман-
има сандвич НЕголям.

Спазва вашата диета-
не закусва със кюфтета
и без захар му е чая,
дано доволни сте накрая.

Hug Hug Hug

Crossing Arms Crossing Arms   Whistling Grinning Grinning Grinning

# 493
  • Стара Загора
Не съм казала, че като Ча е казал че Лима е идеала му за жена йок не може да е с друга, просто казах какво съм чела и констатирам че Серенай е противоположна на Лима  Peace
А затова дали я харесвате или не, всеки има право на избор  Peace

# 494

Общи условия

Активация на акаунт