"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 551
  • 808
  •   1
Отговори
# 330
Ми да Ерол застреля Мартин в първите минути на първа серия. Peace

Не, умря турчинът.

А относно финала, няма да бъде лек, нито за едните, нито за другите. Иво и компания няма да се измъкнат, не непременно от закона, а от самия си начин на живот. За това подсказаха като бяха на гости в БНТ, Митовски обясни, че всеки си получава нещо като заслуженото. Може би не точно справедливо по общочовешките критерии, ама ще си носят последствията. Сериалът е реалистичен, така че такъв всъщност е и логичният завършек.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 09:28 от relight

# 331
Ми да Ерол застреля Мартин в първите минути на първа серия. Peace

Не, умря турчинът.
Кой?
Ерол застреля Матрин и дадоха 6 месеца по-рано веднага след това.

# 332
Фарук, как кой. Мартин все още не е умирал, само застрелян, умря турчинът. Изглежда сте забравили, че той беше основен герой.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 09:36 от relight

# 333
  • Варна
Интересно тук в мамата сякаш не е много популярен сериала.
в замунда чупи рекорди ама тук тц.
Откраднат живот ако съдя по броя на мненията направо го счупва по гледаемост/популярност. :о
Ами много го забавиха този сезон и хората забравиха предните. "Откраднат живот" го рекламираха доста преди да започне, а БНТ1 кой ти гледа, ако не е специално заради някакво предаване или филм... Wink
Цитат
Иначе сериала е най-популярния. Не познавам човек, който да не го гледа.
Аз пък имам много познати, които вече не го гледат. Даже не знаят, че е започнал нов сезон. И аз щях да изпусна началото, ако не бях записана в темата тук и не ми бяха излезнали "нови отговори".

# 334
В интервю преди старта Димитър Митовски каза, че още в първата минута на 1-ви епизод, един от главните герои ще бъде УБИТ (не прострелян). Е, а дано..... Praynig Много ме дразни този Мартин (Ивайло Захариев). Да бяха пуснали Бойко Кръстанов да изиграе ролята, щеше да се справи по-добре.

https://www.24chasa.bg/Article/5216593

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 10:28 от Змимка

# 335
Същите неща ги каза, но не в първите секунди, в БНТ. Не може да е говорил за Мартин все пак, представяте ли си да обяви нещо такова и да освети ключов момент от сериала - абсурд. По-скоро използват ситуацията да всяват недоразумения, както се получава тук. Няма създател на филм, който ще си изплюе интригата по безумно глупав начин. А така доста хляб за спорове и догадки предоставиха, тепърва предстоят.

# 336
  • София
Защо само ако Мартин умре и Попов не е добре ще престане тази война полиция - Джаро и авери/врагове. И тогава ще свърши сериала. Иначе ще трябва да има нов сезон и така до безкрай.

Това ясно, но аз питах дайте ми логично обяснение, защо да бъде убит от Ерол, каква да бъде причината? Има само едно логично обяснение. Изведнъж Мартин да стане лош и да мине на страната на Иво или Ерол да направи този обрат и да предаде полицията. Според ман шансът едно от тези две неща да стане е 0.01% Wink
Просто не е в стилът на Митовски. В сериала винаги е имало много ясно изразен двуполюсен модел. Добрите и лошите. Бяло и черно.

# 337
  • София
Върнах се и изгледах няколко пъти началото на епизод 1.  Ето моята интерпретация.
Мартин държи телефон или може би детонатор и гледа налудничаво. Действието се развива на самолетна площадка, каквито са пред хангарите. А Иво има самолет.
И според изгледаното смятам, че Мартин е решил да взриви хангара и самолета на Иво от безсилие или заради отмъщение - например смъртта на Попов? Ако Попича е убит по поръчение на Иво, то Мартин откача и решава да вдигне всичко във въздуха, барабар с Иво.  А Ерол стреля, за да не може Мартин да унищожи всички доказателства и да се превърне в ченге-убиец.

От сега ми е мъчно, че този сезон е последен.

# 338
  • София
Е, да така има логика. Аз не съм се заглеждал детайлно, видях набързо сцената в началото и това беше.

# 339
Ох, ще се побъркам!

Обичам Куката!

Иво е страхотен също.

Мартин е баси дървото. Не мога да повярвам, че играе главна роля. Толкова е изкуствен, пълна липса на талант. Като някакъв флегматик....

Мисля, че прокурорката ще пледира невменяемост за Попов и после той ще се оправи.

Куката и психоложката ще се заобичат, но в тази връзка ми е интересно какво ще стане с Мона. Мисля, че Куката я обича, но не мога да разбера като дете или като жена..

Ния ще си върне на Иво и после ще продължат да се обичат.

Не мога да преценя защо Ерол застрелва Мартин, но така е най/добре за всички  Mr. Green

Пропуснах да напиша, че Миленита и Снежана Макавеева са ми страшно противни. Особено Миленита с тая огромна глава.

# 340
Тъкмо гледам втори епизод и ми направи впечатление "дизайнът" на тоалетната   hahaha

# 341
  • Враца
хахахахаххаххахахахах,  Joy Joy Joy

# 342
Поръчкова мебел.  Sunglasses Joy

# 343
  • КиТ
Тази вечер защо няма епизод, 10 минути реклами чакам  Shocked

# 344
Тази вечер защо няма епизод, 10 минути реклами чакам  Shocked
Почна

Общи условия