"Под прикритие" тема 8 - Финал на четвърти сезон.

• 86 544
  • 808
  •   1
Отговори
# 675
Лудница е този сериал...кой,кого,как....

Искам да дадат някоя и друга реплика и на Емо Каменов  Mr. Green ще избие рибата просто  #Crazy Joy

Айде, нЕма нужда! Стига ни и физиономията му Stop

Някой може ли да ми обясни какво беше това доказателство? Записът беше от акцията в завода, но какво точно доказва?

# 676
  • ES
Че е бил там, защото Мартин отрече и пред Ерол да е участвал в акцията и мое би, че стреля първи и пистолета му засече.

# 677
  • София
Марто, Мартооооо  ooooh!
Не знаеш вече кой кого гони...  #Crazy
Ще е истинска лудница следващата серия, нямам търпение да видя дали на флашката наистина е Ерол. Ако не е блъф си представям реакцията на Иво. Той много се привърза към Ерол, вярва му и ако разбере, че е ченге направо не знам, ще се гътне горкия и от мъка и от яд към себе си, че е бил изигран, а знам, че има нюх да надушва ченгетата под прикритие и ги ненавижда. Това ще е кулминацията на сезона досега, да видим как ще го изиграе Захари. Simple Smile

# 678
Как ще го изиграе...страхотно както и досега,както изигра перфектно предателството и разочарованието си от Ния.Нямам никакви съмнения,удоволствие е да се гледа Захари  Heart Eyes

# 679
  • Norge
Точно! Hug
Наслаждавам се на играта на Захари. (Наслаждавам се да се чете с големи букви.)
Обаче той определено си има конкуренция с този Вафлата.
 Дарин Ангелов. Фантастична игра!  bouquet

# 680
Благодаря за разяснението,  gery_to! bouquet

Наистина страхотен е Дорин Ангелов! Жалко, че са му дали толкова малка роля. Удоволствие е да се гледа и заслужаваше да е в по-главна роля. Heart Eyes

# 681
А кой е актьорът , който играе митничаря?

# 682
А кой е актьорът , който играе митничаря?
Пламен Сираков.

# 683
  • София
Дарин Ангелов така добре падна, когато Ивайло Захариев го удари през лицето. И после едно "ооох". Joy Много се смях на тая сцена. Joy Изобщо, Дарин играе супер образа на задръстения Владко. Grinning Grinning Grinning

# 684
Пишете ме и мен във феновете на Дарин Ангелов, много добре играе.
И сцената между Иво и Ния също беше много добре изпипана, брутална ми дойде, но професионализма не може да се отрече.  Sunglasses

# 685
Прекалено брутална беше сцената между Иво и Ния. Дойде ми в повече, но иначе наистина са страхотни актьори. Интересно ми е, какво ще стане по-натам. Колко епизода ще е сезона?

# 686
Ние само си играем на полицаи - каза Мартин в трейлъра, и като гледам как са представени полицаите и съдиите, при това съвсем не преувеличено спрямо действителността, си мисля дали не е по-добре да легализират дрогата. Трафика и търговията й не спират нито за миг, на какво си играем тогава. Нека вкарат наркотиците и проституцията в НАП, да им треснат по един касов апарат и един огромен акциз, пък да видим дали ще има Иво, Джаро и още по-гнусно - купени ченгета и съдии. Серията бе добра, не може да не се отбележи. Sick

# 687
  • в 1001-та нощ
Прекалено брутална беше сцената между Иво и Ния. Дойде ми в повече, но иначе наистина са страхотни актьори. Интересно ми е, какво ще стане по-натам. Колко епизода ще е сезона?

12 епизода  Peace

# 688
Аз знам 16 епизода.

Ерол прати на Мартин записа от склада и убийството, защото Мартин му каза, че има три дни да избере страна. Тогава той му показа, че не може да избере лесно страна, защото Мартин е лъжец и Ерол вече не му вярва. Как да избереш страната на лъжеца, който те прати на сигурна смърт и после отново те лъже, т.е. му показа, че е мижетурка, какъвто той наситина е. Онзи побесня, защото Еролчето е умно момче и го плаши сега с тъпата, зелена флашка, на която със сигурност няма да е Ерол, защото иначе ще бъде убит абсолютно веднагически пред всички от Иво, а това както знаем няма как да се случи. Peace

# 689
И аз не мисля, че на флашката е досието на Ерол, Мартин със сигурност блафира. Не знам, защо развалиха героя на Мартин и на къде ще изведат сериала. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт