Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 74 от 05.04 до 30.04.2014

• 48 211
  • 496
  •   1
Отговори
# 450
Зимни снегоходки Merrell Natalya, № 41, 19€. За добро или зло, моят номер е 5,5 пъти по-скъп...   Mr. Green

Розова маслинка, благодаря много за линка. Страхотни ботуши за смешни пари. Поръчах един чифт на майка ми, която ходи по планините. Направо съм я оборувала отвсякъде вече със страхотни обувки за зима и лято за сумата от 80 лв. Simple Smile

# 451
Зимни снегоходки Merrell Natalya, № 41, 19€. За добро или зло, моят номер е 5,5 пъти по-скъп...   Mr. Green
Тия за Бижу. Mr. Green
Съвсем умишлено ги пропуснах, а и те светкавично бяха закупени! Crazy
И зимните Merrell са уголемени с номер, да спомена. 38 става идеално на 39.

# 452
  • Sofia
ЛЪВИЦA Heart Eyes
За чантата се въздържах,но портмоне и аз отнесох.
Супер е всичко и е ест.кожа.  bouquet
Със здраве да си ги носите.

И аз съм много доволна от портфейлите на марката и сега ме е яд, че този го прескочих заради плочката отпред Sad И чантите на Лъвчето са попадение  Peace

dazz, аз също пуснах до немския адрес на Габиели - имах пратки във втория и третия курс. Според мен са обединили курсове 2 и 3 (, а може и 1). Платих си нещата за втория курс малко преди датата му на тръгване, така че при мен забавянето дойде от празниците, което е обяснимо,а  и не беше голямо. Обаче пратката ми от третия курс беше тук за 4 дни  Peace Аз съм доволна, много се радвам, че направиха офис в Германия - ползвам си ги от УК от години  Peace

# 453
ЛЪВИЦA Heart Eyes
За чантата се въздържах,но портмоне и аз отнесох.
Супер е всичко и е ест.кожа.  bouquet
Със здраве да си ги носите.

И аз съм много доволна от портфейлите на марката и сега ме е яд, че този го прескочих заради плочката отпред Sad И чантите на Лъвчето са попадение  Peace

Проверявай,Ани,може и да ги намалят отново.След като поръчах вдигнаха цените на всичко,но преди 1-2 дни бяха намалили портфейла в черно пак на 11 и нещо лири,колкото взех аз тези.
Попадение са определено,благодарение на Деси ги видях  Heart Eyes
Всичко съм пуснала с код за -20 за нов клиент /и на кучетата си кръстих акаунти вече  Laughing / и общата сума за двете чанти и двата портфейла е към 110 лв вкл. доставката на превозвача   Party  Crazy

# 454
  • София
Да се похваля и аз с новите придобивки.Получих теза за дъщеря ми, страхотни са като изработка, кожа и цветове и са много удобни.А за цената-да не говорим! Laughing Тук по магазините китайските изкуственяци са за тия пари!

А за себе си получих тези Replay - страхотни са,само кожата е малко твърда, но предполагам, че ще се очупи.

http://de.buyvip.com/#page=d&sale=A2678O2OB0L5KZ&asin=B0 … 0834JEB6&fc=1

# 455
  • София-Лагера
Ето едно Cross Body Bag  от ест.кожа
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005EDVPW0/ref=ox_sc_act_titl … E&tag=bgma-20

# 456
  • София
А колко е? Аз съм 39-ти и спортни винаги купувам 6,5 за да имам място  Thinking
И аз получих същите Тимбърленд UK 5 /38/, обаче пръстът ми опира отпред. Confused
А аз 3.5, което отговаряло на 36, но определено ми опира пръста. А аз съм точно 36. Ще ходят за размяна.

Последно Тимбърлендките умалени ли са? Надявам се, че да...че 40 номер са на най-изгодна цена

# 457
  • на морето
Момичета, Area Forte отговаряха ли на номерата си?  Hug

# 458
  • София-Лагера
Ами чета при размените Timberland UK3.5, отговарят на 35 номер,
Явно номер и надолу.

# 459
Здравейте!

Поръчах от немското джавари преди месец ,но нищо не е пристигнало,мейл ли трябва да им пиша,не виждам да има нещо като линк,ако не си получил артикула ...

Благодаря предварително!:)

# 460
  • Бг
Здравейте!

Поръчах от немското джавари преди месец ,но нищо не е пристигнало,мейл ли трябва да им пиша,не виждам да има нещо като линк,ако не си получил артикула ...

Благодаря предварително!:)

Да, влизаш си в акаунта и през контакт формата им пишеш за неполучената поръчка. Имай предвид, че трябва да изпишеш номера на поръчката в мейла.

# 461
Ей сега и аз се зарибих с тези: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003EYW43A/ref=oh_details_o07 … 0&tag=bgma-20. Но последно при точен 36, UK4 ли трябва да взема? newsm78. Не ми трябват особено, но такива нямам Mr. Green

# 462
  • София
Ахам и аз така...Не си падам по такива обувки, не нося толкова груби, нито ходя по планините  Joy обаче на - взимам ги щото са 20 паунда.
Взех един номер нагоре, щото явно са умалени - четох в темата за размените

# 463
  • Варна
ЛЪВИЦA,със здраве да си носиш новите придобивки  Peace Благодаря ,че сподели. Hug
Цитат
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005EDVPV6/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE портфейли в същия цвят,за мен и сестра ми  Laughing Отдавна си търсех изгоден,кожен,с хубаво разпределение и в цвят,различен от черно и кафяво  Grinning Този се припокрива идеално с изискванията ми  Grinning
Искам да те питам за портфейла,преградата за банкнотите прегъва ли  му се,т.е когато се сложат банкнотите  прави ли са или прегънати? newsm78

# 464
Лудост е да поръчваш от един модел два чифта, но аз до сега на по-удобни и прилично изглеждащи на краката пантофки, не съм попадала нито он лайн, нито оф. Blush Поръчах и бели, а вече имам оранжеви от тези пантофки. Обикновено боса у дома мога да ходя и нищо ми няма на краката, обаче навън с равни обувки ми е трудно, но сигурно заради твърдите подметки, а с тези все едно съм боса. Толкова са меки и удобни, и в самата стелка имат нещо меко, все едно стъпвам на килим. В Амазон бяха на 21.85 с доставка от почти 5€ и само един чифт от белите в моя размер в javari. Писах им и получих отстъпка до 22€ от 32€, и без доставка! Party Чакам ги! Изобщо, оказа се, че от тази марка имам най-много обувки и всичките са ми идеални, и удобни.
В Склада има едни 37 бели, ако някой се интересува.

Общи условия

Активация на акаунт