Дали е май, дали е зима - игра за книжки винаги ще има!

• 29 548
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • USA, Steak State
Ехе вия цял ден на лаф- мохабет сте били, докато ви изчета....

Сигурно някои от вас знаят ( понеже са ми в приятелската листа във Фейсбук), а и тук съм споменала, че стягам куфарите за България и летя на 3ти май. Та моите набези по книжарници ще са след Гергьовден.

Тъй като ще имам достъп до страинни книги ( в града където отивам доста баби и дядовци продават книжки) нека пише тук всяка една от вас, която търси нещо точно определено и не може да го открие. За Нелка знам, че търси Нестинарка. Simple Smile

Повече жокери за другарчето няма да давам. Simple Smile Освен, че съм чела най- желаната му книжка.  Mr. Green

# 571
  • София
Другарчето на TheBlackWidow е Кали Мей  Flutter
Ааааа книгата е .... "Марина" на Сафон   bouquet

Аз отивам да готвя, но ще ви наглеждам  Joy

# 572
  • на североизток от Рая
Другарчето на TheBlackWidow е Кали Мей  Flutter

Мислиш, че позна затова ли го написа в червено?  hahaha

# 573
  • USA, Steak State
Готова ли си да заложиш репутацията си за този залог, Миж?  Mr. Green

П.С. Сега погледнах списъка на Кали... Ама тя има две най- желани книжки бре... не една. Четете внимателно. Wink

# 574
Нелка как ни гледа сеира като знае всичко Laughing
Къде в списъците пише кои са най-желаните книги newsm78, аз не видях или имате предвид поредността им ли Thinking

# 575
  • USA, Steak State
Броя за "най-желана" книга с номер 1, освен ако не е упоменато както в случая на Кали, че са две ( 1 и 2).  newsm53

# 576
Нели Hug Е, понякога се случва някои дни да са по-мрачни от други, но нищо сериозно Wink
А какви са тея болести при теб? Това дето го споменааш даже не съм го чувала Embarassed Стискам палци всичко да е наред Praynig

Аз пък имам малко братле - набор 92. Не че е важно, ама на, да се похваля и аз Grinning

Киф я сподели! Мисля си, че като странични наблюдатели, ние с теб имаме право да знаем кой на кого подарява, а Wink Нелка чакаме ЛС

# 577
  • USA, Steak State
Кости, пак с рушветите значи! Еййййййй!!!!

Нелка, виж мило какво съм ти приготвила да не казваш на никого нищо

# 578
  • В Балкана
Мижжж, ако толкова Одисей не те влече, що не пробваш да потърсиш цитати от него? Така може да намериш нещото, което е за теб и без да четеш книгата.  Laughing

Броя за "най-желана" книга с номер 1, освен ако не е упоменато както в случая на Кали, че са две ( 1 и 2).  newsm53

Или  ако някой не е упоменал, че не е подреждал по желание.  Wink

Пък Кали иска едната повече от другата, ако правилно съм разбрала.  Twisted Evil

Аз пък не разбрах има ли двойка или няма?  Rolling Eyes

# 579
Аз тогава да си кажа със закъснение, че не съм си подреждала книгите по желание  Mr. Green

# 580
  • USA, Steak State
А така!  Mr. Green

Аз всичките ги искам, така че подредбата лично за моя списък няма значение.
Е ок... едната си пише, че ми е най- на сърце.  Outta Joint

Всички ли сте в тази група? https://www.facebook.com/groups/454161498022289/

Много ми е приятна принципно и въпреки, че не съм активна там всеки ден я преглеждам.

# 581
Момичета, за коя дата е играта този път?
Аз ще се прибирам средата на юни и живот и здраве на лято ще се включа   bouquet

# 582
  • Belgium
И аз не съм ги подреждала по степен на желание книжките, на всяка ще се зарадвам по различен начин  Laughing

Аз съм в групата, макар да нямам време много много да участвам.

За Одисей на Джеймс Джойс ли иде реч? Ако да - няма толкова тегаво и прехвалено чудо  ooooh!

# 583
Завоалирано мога да кажа, че моето другарче съм го засичала и в 2 други теми  Whistling

И аз мога да кажа,че често засичам другарчето си в една друга тема.  Mr. Green

# 584
  • София
Леле а аз колко потайна излязох  Mr. Green чак се изненадвам от себе си  Flutter
НИЩО НЯМА ДА КАЖА! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт