КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 218
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Сега пак гледах началото. Той Каменов се ядоса дето Боби се закачал с "тая невеста" какво остава ако види видеото.

# 586
  • София
Нали в анонса към днешния епизод накрая някой става от леглото с вик и Гери се стресна на съседното легло?

Какво стана всъщност?  Май не успях да видя тази сцена никъде в дейлито  Thinking

Да не би да е, когато Сано започна да повръща  newsm78

Цитат
Публикувана от: Мама Жаба
Вмъкни Цитат
Сега пак гледах началото. Той Каменов се ядоса дето Боби се закачал с "тая невеста" какво остава ако види видеото.

СТАВА - Рейтинг до НЕБЕСАТА!

Емил, само се ежи, нищо няма да направи...Не е толкова избухлив! ако беше такъв, какъвто тук се прави..досега да е застрелял някой отвън и да е в затвора, или най-малко за побой да са го осъдили. Но не са!

# 587
Нали в анонса към днешния епизод накрая някой става от леглото с вик и Гери се стресна на съседното легло?

Какво стана всъщност?  Май не успях да видя тази сцена никъде в дейлито  Thinking

Да не би да е, когато Сано започна да повръща  newsm78

Май Сано се извика- да, но не беше тогава. Тя се стресна и изкочи настрани от леглото.
Само дето май пропуснаха да го излъчат в епизода.

# 588
На бас,че Боби я е праснал Герито още първата вечер навън  Mr. Green Joy Няма да и прости ми се струва,нека да се раздаде момичето и без това ще е събрала още дотогава... Mr. Green

# 589
Това наистина не го дадоха, Костя стряска Гери.

# 590
  • София
Ама тя голичка май. Да не се е разписало някое момченце?  Mr. Green

# 591
В този напрегнат момент - Каменов се ядосва, обяснява че е мъж... и Саноооо -

# 592
По-добра версия на очите  Mr. Green :

# 593
# 594
Ох, сега прочетох един коментар за изпълненията на Гери, че се "била въргаляла като котка на валериан"  Joy  Joy  Joy

# 595
  • София
По-добра версия на очите  Mr. Green :

Дааа...този поглед, е невероятен... А ма вижте го само, колко е сладък  hug

Жал ми е за него! държи се с Гери като с принцеса...а тя, направо го РАЗБИ.

smile3516

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 07:40 от Mari_Mar

# 596
  • Варна
По-добра версия на очите  Mr. Green :

Ocaso , Жабке , разбихте ме от смях  Joy Joy
Не мога с този примат, ужасно е смехотворен  hahaha, а се мисли за голям мъжага  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green, а Саното онази вечер на лайфа всяка дума му беше изключително на място, направо ме изпълни на макс  Peace Peace (както и днес с  Sick - точно на време му дойде  Joy)

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 00:38 от little_beauty

# 597
Не мен направо ме разби Сано на няколко пъти.  Mr. Green Първо с това - Емо К. се прави на мъжага, показва се пред Боби ии Сано се изцепва. После Герито започва да притиска Георги ииии Сано повърна  Mr. Green

# 598
Ох, не мога! Joy Joy Не, че одобрявам поведението на Гери, но защо повечето са останали с грешно впечатление, че тя е мила, скромна и непорочна? Mr. Green Може би не е чак толкова ярък образ и не я дават много в дейлитата, но не мисля, че се е правила на много невинна. Не пуска на Каменов, защото не го харесва, но с другите няма проблем. Mr. Green

# 599
Тя на стълбите го отбягваше много явно. Той й обясняваше, че човек ще убие за нея, а тя си пееше.

Общи условия

Активация на акаунт