КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 38 202
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
Не знам защо толква се харесва този Сашо или може би греша? Дразнещо му е поведението, като вземе думата, узурпира разговора и интонацията му е напрягаща. Като цяло не съм видял да е направил нещо с което да ми се издигне в очите, както и обратно не е направил някоя тотална тъпотия. Средна хубост, нищо спецЯлно. Повръщане на всеки може да се случи, не е кой знае кво.  yes
Е това имах предвид и аз за Сано.
На повръщането ще се смеят на лайфа, а на Гергана няма. Това нейното се възприема по съвсем друг начин.

# 676
Ще спра да гледам повече реалита, че няма да остане една популярна личност, която да ми е симпатична  Crossing Arms
Не гледах много снощи, но Ивайла викаше на Георги да я остави на мира, докато беше в леглото, под завивките. За чий и е изобщо да допуска да е в едно легло с нея.
И тия хора не си ли знаят мярката. Не са на 20 години, че да не могат да се контролират, и да си знаят колко да пият.
Иначе рецептата за сеири  е ясна. Да ги държат гладни, и с алкохол на корем.

# 677
  • Варна
Не знам защо толква се харесва този Сашо или може би греша? Дразнещо му е поведението, като вземе думата, узурпира разговора и интонацията му е напрягаща. Като цяло не съм видял да е направил нещо с което да ми се издигне в очите, както и обратно не е направил някоя тотална тъпотия. Средна хубост, нищо спецЯлно. Повръщане на всеки може да се случи, не е кой знае кво.  yes
Съгласна съм с теб  Peace Но поне разбра, че с четенето на морал ни е омръзнал и се поправи в лайфа и беше учудващо справедлив и готин и си отказа изкушението много сладко, не може да му се отрече  Peace !

Аз друго се замислих, в последните 2 предавания - лайфа и снощното дейли (които са реално от 1 и същи ден) как изцяло си свалиха маските всички до един  Shocked
Адреналина от битката изкара думи и действия, които не бях очаквала от нито един от нахвърлилите се върху Марина мъже - Георги и Евгени  Shocked. Ивайла и Бориса също бяха по-злобни от очакваното. След въздействащите видеа с главен герой (моя личен любимец  Mr. Green) Боби, и въпреки успеха му (а може би точно заради това) всички му се нахвърлиха грозно за неща, които всеки от тях прави и то ежедневно  Shocked Каменов съвсем излезе извън релси, а Евгени и Бориса, които до скоро го съдеха остро бяха първите, които се хвърлиха да го успокояват  Shocked
Алкохола от своя страна също изкара неподозирани неща от участниците - Гергана се хвърли в леглото на мъж, който не знам да й е симпатичен  Shocked Каменов след сцените на "силен мъж" - буквално падна в краката на жена, която очевидно не го иска Shocked Георги също  Rolling Eyes Ивайла пък му показа среден пръст  Shocked - Много добър пример за държание на една Мис България  Mr. Green Вики пък за първи път показа категорично защо Русев и към днешна дата си таи някакво привличане към нея  Mr. Green Беше наистина гореща, но без да прекрачва каквито и да е граници Wink Колкото до Русев - прибегна до рев уж за жена си  Mr. Green, а до преди час имаше претенции за алфа мъжкар  и правеше на Вики намеци Shocked

Наистина ги разтърсиха всички !!! Включително и зрителите - толкова поляризирани мнения за герои в реалити не бях чела до днес (дори и аз съм в това число, а си мислех принципно, че съм безпристрастна  Mr. Green)

# 678

Наистина ги разтърсиха всички !!! Включително и зрителите - толкова поляризирани мнения за герои в реалити не бях чела (дори и аз съм в това число, а си мислех, че съм безпристрастна  Mr. Green)
Не си чела темата за последния ВИП Брадър. 100 страници се изписваха само за 1 лайф. А поляризирането беше страшно.

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 15:16 от Silvipl

# 679
Не знам защо толква се харесва този Сашо или може би греша? Дразнещо му е поведението, като вземе думата, узурпира разговора и интонацията му е напрягаща.................................................

Аз също не бих казала,че ми харесва кой знае колко.Масовата симпатия се дължи най-вече на ролята му на Косъма  Peace Кефи ме само как се опитва все да захапе Иван или Андрей . Един такъв ми е като полу идиот  Joy  Дразни ме с неадекватните си претенции спрямо другите/ как трябва да се държат или играят/.Все за нещо дудне на лайфовете и се оплаква,май наистина ще се окаже,че много иска да изпъкне сред останалите,а на фона на интригите и драмите в базата няма тази възможност.

# 680
  • София

Наистина ги разтърсиха всички !!! Включително и зрителите - толкова поляризирани мнения за герои в реалити не бях чела (дори и аз съм в това число, а си мислех, че съм безпристрастна  Mr. Green)
Не си чела темата за последния ВИП Брадър. 100 страници се изписваха само за 1 лайф. А поляризирането беше страшно.
h
                  Eееех, БРАДЪРА

какво писане падаше, какви спорове имаше                 и какво живо излъчване - от фитнеса  Joy но го имаше...а сега, само 1 час...

# 681
  • София
Не знам защо толква се харесва този Сашо или може би греша? Дразнещо му е поведението, като вземе думата, узурпира разговора и интонацията му е напрягаща. Като цяло не съм видял да е направил нещо с което да ми се издигне в очите, както и обратно не е направил някоя тотална тъпотия. Средна хубост, нищо спецЯлно. Повръщане на всеки може да се случи, не е кой знае кво.  yes

Съгласна. Точно средна хубост е за мен. Ама пък ме изкефи повръщането, хахахахаха, редом до романтичната сценка. Не че човекът го е напраивл нарочно Simple Smile

Аз съм изпуснала Вики какво е правила на купона. Тя ми е долу горе сипматична, ако не говори за Русеви. Визулано я харесвам също.

Какво е "алфа мъжкар"?  newsm78

# 682
какво писане падаше, какви спорове имаше        

Често имаше голяма злоба/жлъч в тези спорове, не беше приятно, за разлика от тук.
Най-яката тема.  Party

# 683
  • IT
Алфа мъжкар е нещо като първокласен мъжкар, най-добрият от глутницата.

# 684
  • София
хаххаха извън темата...Mari_Mar, това коте как го направи.. Laughing

# 685
При животните с по-развити социални взаимоотношения, АЛФА е индивида с най-висок ранг в групата.

# 686
Ама как само си раздавате квалификации, кой бил красив, кой грозен, кой примат и т.н. Стига бе, хора. Всеки човек си има някакъв чар. А и те също си имат семейства и близки хора, които могат да ви четат, и съм сигурна, че не им е приятно, Поставете се на тяхно място. Коментирайте действията им, не външния вид. Simple Smile

# 687
Ама как само си раздавате квалификации, кой бил красив, кой грозен, кой примат и т.н. Стига бе, хора. Всеки човек си има някакъв чар. А и те също си имат семейства и близки хора, които могат да ви четат, и съм сигурна, че не им е приятно, Поставете се на тяхно място. Коментирайте действията им, не външния вид. Simple Smile

Така, както те направиха с КетитУ?  Mr. Green

# 688
  • София

Ааа, всичко под ножа, който не желае да бъде коментиран - дома  Mr. Green

# 689
  • София
На Каменов действията и реакциите му са като на примат. Кое не е вярно? Външният му вид е въпрос на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт