Бурята~~La Tempestad~~Тема 13

• 20 418
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Буенос диас! левиррети Wink
Наварете..какви коне в Гуадалахара...там само каруци се движат ...коли няма  Mr. Green
къде да види момичето
аа това си е ферма...не е така навсякъде,че всички да са запознати  Mr. Green
аа копането е много еротично,не смее разкрач да направи..че от всеки ъгъл я снимат hahaha

# 721
Здравейте,амигас и амигос левиретес  Mr. Green
извинете,че слагам стари неща,но нали сега се опитвам да си осмисля,че много объркано стана Mr. Green
http://www.latinopost.com/articles/5406/20140407/ximena-navarret … -rumors-false.htm

това не че е ново,но ме подсети...тя химена хубаво е опровергала...слуховете,но някой не я ли пита за видеото ..уилям и ели...също..навсякъде плюят списанието,може би и с причина,но видеото от 22-ри и то ли е от списанието  Mr. Green ....на медиите защо не им стиска да попитат,не може да не се усещат ...това са си сензации,те печелят от тях...освен ако не печелят повече като си мълчат,разбира се  Mr. Green

# 722
 Peace

A partir de 28 de abril #LaTempestad en Eslovaquia ♥ wooooow ....!!! Que alegria ...!!! @ximenaNR @willylevy29 @LauraCarmine #DanyRomo

# 723
Ах Деймън  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ири добре ще ми почне деня  hahaha hahaha супер си  Mr. Green
просто  перфектна Hug

да и е честито на Словакия  Mr. Green с капитан Фабре  Wink

аа Ири слагай си какво като е старо..ние сме ги мислили,ама нямаме отговор още  hahaha ..как пък никой не се осмели да попита ...само за да им гледаме физиономиите  hahaha но и парите имат роля...вижте,че те всяко интервю почват така...вие често сте жертви на определени клюкарски неверни публикации,как приемате това? ... те дори не ги питат какво защо  Mr. Green

# 724
Привет левиретов народе!

а така само мистър Сомърхолдър липсваше в картинката  hahaha само не разбрах,той за вас ли е или него го гласите  за Химена hahaha

# 725
аа Тони този път хайде не за Химена,ние не сме ли хора hahaha нищо ли пък не заслужаваме...то вярно,че и на Химена и е любимия актьор,но тя точно в момента има достатъчно избор  hahaha

# 726
принципно на мен ми казват,че не се усещам и не съм интуитивен,ама защо си мисля...че вие двете  с Мис Пуерто Рико знаете нещо...по така  Crossing Arms Наваретко сигурен ли си,че тези двете не те разиграват,къде ти отиде интуицията  hahaha

# 727
е какво ми е пък на интуицията...аз откъде да знам какви ги вършат,да не ги следя постоянно...то невъзможно... ooooh! ама на мен никой нищо не ми е казал,то иначе щях да съм го оповестил,нали аз не си трая много  Mr. Green

# 728
а би трябвало да знаеш..то опасно така  hahaha

аа това,че на теб никой нищо не ти е казал,е сигурно просто,иначе всичко живо щеше да е наясно  Joy Joy

# 729
Ама сте едни интуиции  hahaha hahaha ох лесно вие на вас..вие днес почивате   ooooh!
Хайде Приятен ден!

# 730
ее че всеки ден ли да е работен hahaha hahaha

Там Великден празнуват ли  Mr. Green тогава нямате ли почивчица леко  Mr. Green

# 731
От гримьора на Бурята:

Ulises Rodritruji ‏ 17m
@Ross_ana28 @rosavaz93896130 @paqui3Levy Recuerdos de La Tempestad, ,@willylevy29 y @ximenaNR
detrás de cámaras :^))

# 732
Охо Ири образовай го малко,че вече не мога да го търпя  ooooh! ....Наваретко Великден кои празнуват ...мюсюлманите може би ?? Mr. Green

тук традициите са много по строги и са задължителни... Mr. Green
и утре имаме шествие за доминго де рамос... на бг наречената цветница

на хуевес санто  велики четвъртък  пък се обикалят седемте църкви

на виернес санто петъка...пак са шествията  с икони на дева Мария..вашата любима  Mr. Green на Иисус

сабадо де глория..съботата...пак има ритуали и шествия...с изгарянето на фигурите на Юда

и вече самия великден...доминго де паскуа ...тогава е празника с яйца,козунаци много танци музика..и така ...

общо взето представяй си онова шествие...от 4-ти епизод...защото това е процесията за Великден
и си представяй hahaha  всички католици така честват  Mr. Green

# 733
аа чакай не веднага с отровата hahaha

аз предположих,че го празнувах...не знаех дали почивате...

ама верно ли така като шантави обикалят  ooooh! ooooh! пък аз се чудех каква е тази глупост,защо така се разкарват всичките в бяло  hahaha беше много безмислена сцена...а те си подчитали празника хората Mr. Green

# 734
Кате почваме уроците спокойно  hahaha

добре то хубаво,че се е запазила...традицията...но сега как се правят тези шествия...всеки си гледа забит в айфончето... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт